Den of Thieves (2018) ☆ 👁

Gengszterzsaruk

(Christian Gudegast)

amerikai akciófilm, dráma, krimi, thriller

3,2
★★★☆☆
151 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2019-06-02 20:31:22 PG (3) #10

Ha valaki elmagyarazna nekem, hogy mi ertelme volt a kozponti bank kirablasa cimen alig par ezer dollart kidobni a szemetledoboba, amikor a vegen kaptak egy kontener penzt, es az hova tunt, ha egyszer az erintett tulelok nem voltak a szemettelepen a kontener penz kirakasakor, nagyon orulnek.

2019-01-30 16:15:16 ogreg83 (3) #9

Old Spice-ban áztatott Szemtől Szemben. Erre találták ki a 3* oké/elmegy kategóriát.

2018-10-01 19:13:12 Leo_Stotch (3) #8

Nagyon light, de kicsit megfogott. Talán, hogy olyan kis ráérős.. nem villódzik a kép 5 másodpercenként..
Buttler meglepően jó benne.. De azért mérföldekre van ez egy Tolvajok városától. Mann klasszikusától meg, jaaj..

2018-05-29 15:38:16 Kempesbaba (3) #7

Két és fél óra tömény farokméregetés. Többféle és többször látott panelból épül fel. Többen látják benne a szemtől szemben című filmet,ami szerintem egyáltalán nem hat zavarólag. Akció orgia,üldözés,lövöldözés. Mi kéne még egy kellemes esti mozizáshoz? :)
Viszont a filmre nagyon ráfért volna egy nem szívbajos vágó,mert szerintem nem ártott volna picit rövidebbre és feszesebbre vágni a filmet.

2018-05-27 12:27:13 ChrisAdam (?) #6

Először is: egyszerű
De ha mégse megy: megkeresed a szövegszerkesztő programodat (Word), kattintással megnyitod, bemásolod a kommentedet, kijelölöd a Ctrl+A billentyűkombinációval az egész szöveget és a Betűtípus szekcióban a Kisbetű-nagybetű lehetőségnél a "Mondatkezdő nagybetűk" opciót választod, melynek alkalmazása után máris emberi külsőt vesz fel véleményed és nem fog kinézni úgy, mintha egy indiai exkluzív masszázscég egyszeri és egyedi ajánlatait hirdető spamjét másoltad volna be. :)

előzmény: KONAN (#5)

2018-05-27 12:17:42 KONAN (2) #5

Először is a caps lock miatt ne hisztizzetek, nem fáj, csak egy kicsit az elején ígérem.
Szóval gengszterzsaruk.

Butlernek jól áll a szerep, bár mondjuk egy russel crowe ugyanígy hozta volna.
A többi szereplő is lecserélhető teljes egészében, még a főgecit játszó gyerek is. Nem is nagyon látjuk őket több mindenben.

A sztori se nagyon hoz fordulatokat, minden a megszokott kerékvágásban, nincsen semmi nagyobb „hűbazmeg” fordulat az egészben, talán mondjuk az utolsó 5 percben. Az is csak azért, hogy folytathassák majd a filmet.

Ezentúl sok a teljesen fölösleges szál. Ezek főként a családi vonalak. Teljesen fölöslegesen mutatják be butler családját, ötvencent családját. Hót fölösleges. Vagy nem néztem, lehet hogy ötven pénzt tett bele és szerepelni is akart, fasz tudja. Mindenesetre kár volt.

Szóval ez is egy tipikus „direct-to-film+” film lett. Egynek jó, de lehet, hogy inkább híradót nézek mozi.

Az autópályás lövölde nem fos, meg mondjuk még azért az egy jelentért érdemes megnézni, amikor ötvencent lányát randira viszi a srác és ennyi. Több nincs benne
5/10

2018-04-30 09:49:07 Edwest12 (5) #4

Talán a nem túl erős felhozatalnak is köszönhető, de én ötösre értékeltem. Azt gondolom, egyben volt a film, jók voltak benne a karakterek. Engem az kevésbé szokott zavarni, ha egy másik, általam kedvelt filmre emlékeztet, sőt: látok valami hasonlót, de mégsem ugyanazt. Ehhez nyilván az is kell, hogy olyan legyen a kivitelezés, de mint írtam, nekem azzal nem volt itt gondom. Egy Al Pacino - Robert De Niro párosítással természetesen nem versenyezhet egy Gerard Butler - Pablo Schreiber kettős, de jó eséllyel náluk nívósabb színészek sem, már csak a találkozás jelentősége miatt sem. Tetszett, hogy a Michael Mann klasszikushoz hasonlóan itt is emberek voltak mindkét térfélen, akik sem jók, sem rosszak, egyszerűen vannak valahol a társadalomban, és annak megfelelően cselekszenek. Abban egyetértek BonnyJohnny-val hogy nagyon sokat tököltek az előkészítéssel. Egy számomra értelmetlen hiba a filmben, mikor a rendőr gyakorlatilag gyanúba keveri a sofőr srácot a bárban. Ennek mi értelme volt? Amúgy meg jól szórakoztam, és nekem ez most elég volt az ötöshöz.

2018-04-30 09:20:04 Lacika83 (3) #3

Nem mondom, hogy nem tetszett, de nem is volt kiemelkedően jó. Nagyon erős 'Szemtől szemben' íze van, ám ez sem javított rajta, sőt, inkább rontott. Pablo Schreiber karaktere kifejezetten tetszett, nekem igazából csak ő maradt meg a filmben. Na meg a "Féldolláros", és a szalagavató előtti atyai beszéd. Az jó poén volt.

2018-02-25 10:51:55 BonnyJohnny (2) #2

Michael Mann klasszikusát elég sokszor megidéző darab. Ez nem feltétlenül lenne baj, mert hogy ha egy zseniális filmből jól idéznek, az jó eredményt szül. De, ha egy olyan író szedi elő, aki "karrierje" alatt gyenge közepesnél még nem hozott össze jobbat, akkor az legalábbis aggasztó előjel.
Ha mindent kiveszünk belőle, ami a Szemtől szembent zseniálissá tette (márpedig itt kivették), akkor az, ami megmarad, az egy túlnyújtott, unalmas, érdektelen történet, mindkét oldalon megkedvelhetetlen, érdektelen sablonfigurákkal (sablonfigurákról). A vége húzhatna a filmen, de az erőltetett (és amúgy teljesen felesleges) fordulat simán le is húz egyet az addig is legfeljebb közepes filmen.
Ami már csak azért is kár, mert a színészek, az akciójelenetek és helyenként a hangulat is simán adott lett volna egy gyors, pörgős, tökös akciófilmre. Ehelyett egy lassú, tökölős akció krimi dráma katyvasz lett. Erős kettes, pedig négyes is lehetne.

2018-01-23 21:45:03 Benny Bug (3) #1

A leírás szerintem nem ehhez a filmhez tartozik.