Loving Pablo (2017) ☆

Escobar

(Fernando León de Aranoa)

bolgár-spanyol dráma, életrajzi film, krimi

3,3
★★★☆☆
33 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2018-08-10 11:57:39 ChrisAdam (3) #3

Lehetett volna acélosabb, egyedibb - egy-két jelenet kivételével - és ha valaki a Narcoson végig lovagolt, akkor biztos kevesebbet ad, de azért Javier Bardemet ritkán látjuk ennyire lubickolni szerepében (Cruz viszont elég halovány). A "Loving Pablo" pedig zseniális cím. Egy négyesről indult nagyon erős hármas.

2018-07-14 11:39:14 BonnyJohnny (3) #2

Ez hasonló eset mint mostanában a Gotti. (annál azért jobb mondjuk)
Az a családi drámát, ez a szerelmi drámát akarta a középpontjába tenni egy gengszter történetnek. De sikerült mindezt olyan érdektelenül tálalni, hogy nem tett hozzá a dologhoz, csak elvesz. A kartelles része pedig, ami a körítést adja (szerencsére a felemelkedést kispórolták, itt a csúcsról indulunk), felszínes és kapkodó. Nem áll össze egy filmmé. Hasonló volt a baj a Gottival is. Igaz, ismétlem, ez jobb annál. Az egy majdnem egyes kettes, ez egy majdnem kettes hármas. Ami emeli a filmet, az természetesen ott is és itt is a főszereplő színészi játéka.

előzmény: Ragemarci (#1)

2018-07-10 11:30:16 Ragemarci (3) #1

Bardem zsenialitása húzza fel a filmet, mert nagyon doksi-szagú és jellegtelen amúgy. A film címét sem értem, mert a szerelem, ha ezt annak nevezzük, nem igazán tombol a filmben és gyanítom a vásznak sem kaptak lángra.