Loving Pablo (2017) ☆

Escobar

(Fernando León de Aranoa)

bolgár-spanyol dráma, életrajzi film, krimi

3,3
★★★☆☆
137 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2018-11-19 12:34:12 Mikkey (4) #7

Hatalmas film, Bardem lubickol a szerepben, valahogy így kell élettel feltölteni egy biographyt!

2018-10-14 14:58:55 Lacika83 (3) #6

Fele királyságomat egy Javier Bardemért! Tökéletesen hozza a figurát, és akkor itt is a vége. Nincsa bajom Cruz asszonysággal, de itt valami égbekiáltóan irritáló számomra. A narrációtól falnak tudnék szaladni, eszement dolognak tartom ebben a filmben (is). Ráadásul, mint lentebb írták, a nagy szerelem valóban nem volt kihangsúlyozva, az csak úgy van. Adsz, és kapsz. Kapsz tőlem ajcsi-ajcsikat, kapsz tőlem egy bőröndnyi pénzt, kapsz tőlem 'la pistolát', cserébe kérem a tested, a munkád, és úgy kb. az egész életed. Valahogy kiforratlan az egész. Persze, egy sorozatban nagyobb potenciál rejlik, könnyebb tízórányi filmben bemutatni mindent, mint kettőben, de a végeredmény így is hiányos lett. Mindenből kapunk egy kicsit (kicsi amor, kicsi muerte ) de egyikből sem eleget. Akit érdekel Pablo Escobar, az úgyis tudja mik történtek Kolumbiában, de véleményem szerint ez a film több kérdést vet fel, mint amennyire választ ad. Kár érte, pedig nagyon vártam.

2018-08-31 15:00:54 Tibcsaninja (3) #5

A jó sztoriból és kiválóan játszó Bardem-ből a lehetőségekhez képest keveset hoztak ki. Nagyon drámai lehetett volna egyik-másik jelenet, de azokat túltolták, mást meg nem hegyeztek ki eléggé. De azért tetszett, nagyon bőven nézhető. Penelopé Cruz csak szép, de tényleg haloványan játszik.

2018-08-24 04:08:03 dittike (5) #4

Különleges alkotás az emberi érzelmek széles skáláját felvonultató szenvedélyekkel teli és veszélyes világot mutat be

2018-08-10 11:57:39 ChrisAdam (3) #3

Lehetett volna acélosabb, egyedibb - egy-két jelenet kivételével - és ha valaki a Narcoson végig lovagolt, akkor biztos kevesebbet ad, de azért Javier Bardemet ritkán látjuk ennyire lubickolni szerepében (Cruz viszont elég halovány). A "Loving Pablo" pedig zseniális cím. Egy négyesről indult nagyon erős hármas.

2018-07-14 11:39:14 BonnyJohnny (3) #2

Ez hasonló eset mint mostanában a Gotti. (annál azért jobb mondjuk)
Az a családi drámát, ez a szerelmi drámát akarta a középpontjába tenni egy gengszter történetnek. De sikerült mindezt olyan érdektelenül tálalni, hogy nem tett hozzá a dologhoz, csak elvesz. A kartelles része pedig, ami a körítést adja (szerencsére a felemelkedést kispórolták, itt a csúcsról indulunk), felszínes és kapkodó. Nem áll össze egy filmmé. Hasonló volt a baj a Gottival is. Igaz, ismétlem, ez jobb annál. Az egy majdnem egyes kettes, ez egy majdnem kettes hármas. Ami emeli a filmet, az természetesen ott is és itt is a főszereplő színészi játéka.

előzmény: Ragemarci (#1)

2018-07-10 11:30:16 Ragemarci (3) #1

Bardem zsenialitása húzza fel a filmet, mert nagyon doksi-szagú és jellegtelen amúgy. A film címét sem értem, mert a szerelem, ha ezt annak nevezzük, nem igazán tombol a filmben és gyanítom a vásznak sem kaptak lángra.