A tökéletes gyilkos (2017) ☆ 👁

(Pacskovszky József)

magyar dráma, krimi, thriller

2,6
★★☆☆☆
37 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2020-01-19 21:01:35 DevilTakeU (3) #3

Nem volt ez rossz,sőt! Nagyon halvány négyes alá - lenne,de nem kapja meg,több okból kifolyólag. A plakát kva gyenge,sőt egyenesen gagyi,olcsó,bazári,ráadásul spoileres. Miért az van rajta,aki? Szabó Győző,Szervét Tibor is lehetett volna akár,Szabó Kimmel semmivel sem nagyobb név,miért kellett rá?? Ismerek olyat,aki sajnos már az ilyenekből kombinál... Az utószinkron az egész produkciót tönkre vágja,steril lesz tőle - valaki hozzáértőbb igazán elárulhatná,tényleg annyival megdrágítja a forgatást a hasznos hang? László Zsolt még oké,azért őt Keanu óta megszoktuk,de Hőrich Nóra Lili-t miért kellett utószinkronizáltatni Majsai-Nyilas Tündével? A legelső megszólalásával kizökkentett,nem értem ilyenkor mi lehet a baj,a casting? Akkor miért ő lett kiválasztva? (Komolyan kérdezem,nem flame,hátha más tudja az ilyenkor előforduló belsős dolgokat.)

A képi világ viszont nagyon tetszett,a vágás is,a zene is,valahogy az egész film hangulata faszántos,ha nem is sokkal,de jobban bejött mint a tegnap látott X- A rendszerből törölve - így viszont ez 3,az pedig marad két csillagon,ennél gyengébb produkció.

5.5/10

2018-02-12 05:01:39 dittike (5) #2

A femme fatale ezúttal fiatal és gyönyörű és benne van egy kis játszadozásban amely végül élet-halál harcban csúcsosodik ki.

2018-01-21 19:32:35 BonnyJohnny (2) #1

Igazából annyira nem rossz. Mármint úgy értem, simán hozza egy amerikai B thriller szintjét. Kérdés, hogy ez volt-e a cél?
Igazából sokáig a hármason gondolkodtam, csak az a baj, hogy a sablonossága, kapkodása és felszínessége (amiktől egy ilyen színészgárdával és fényképezéssel még simán hármas lenne) mellett egyáltalán nem tud működni sem drámaként, sem krimiként, sem thrillerként. Igazából olyan jól működik a kémia a szereplők között, hogy akcióvígjátékként a legjobb a film. Ha ejtik a sablonos, erőltetett, de működésképtelen drámázást, és helyette ráfekszenek a (tényleg jól játszott) karakterekre, valamint a főszereplő és nyomozók illetve a főszereplő és az újságíró közt tényleg remekül működő kapcsolatokra, egy gyengébb Halálos Fegyver utánérzés simán lehetne. Ezért az erős kettes osztályzat, pedig valójában minimális hangsúlyeltolással meglehetne a (gyenge?) négyes. Kár érte... :/
Ha meg az alkotók komolyan gondolták a dráma-thriller műfajt, annak meg sajnos nem jobb kettesnél.