Unforgettable (2017) ☆

Öldöklő szerelem

(Denise Di Novi)

amerikai thriller

2,3
★★☆☆☆
47 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2017-12-23 21:48:16 noresz02 (3) #7

Kellemes kis darab, egyszeri nézésre mindenképpen ajánlott. A történet faék és összelopkodott, de ezt már a címéből és a plakátjáról le lehet venni, ha valaki nem akarja engedje el. Rosario Dawson jó színésznő lévén hozza amit lehet, viszont nagyon kellemes meglepetés volt Katherine Heigl, aki talán most próbál kitörni a magának épített skatulyából (ami inkább acélkalitka), és néhol kifejezetten szórakoztató volt a próbálkozás.

2017-08-18 13:05:05 Mikkey (4) #6

Teljesen rendben volt! Azt hittem h kapok egy Shut In szintű förmedvényt, erre kellemesen meglepett. Nyilván a helyén kell kezelni, nem egy élet és irodalom szintűre van megírva, de
ki tudott hozni néhol a béketűrésemből, ami nálam a jó párkapcsolati thriller ismérve.

2017-07-30 09:18:46 Killjoy (2) #5

Moziban láttam én is az előzetest, iszonyatosan szájbarágósan történetmesélősnek tűnt. Nem is néztem meg végül, pedig szinte minden előtt leadták, hogy kedvet csináljanak hozzá. Most, hogy elérhetővé vált otthoni megtekintésre, gondoltam adok neki egy esélyt, pláne Reaper pozitívabb véleménye miatt.

Gondoltam, hátha lesz valami trükk és az a történetmesélős trailer (AMIBEN MÉG AZ UTOLSÓ VEREKEDÉS IS BENNE VAN!!!) mondjuk csak a sztori elejét mesélte el. Hiszen van benne valami kihallgatás... Talán az egész sztorin csavartak egyet-kettőt és amit az előzetes sugallt, az nem a teljes sztori. Háááát... Tényleg meg tudott lepni a film, de sajnos azzal, hogy mennyire ötlettelen és mennyire sablonos filmet mertek moziba küldeni. Az csak egy dolog, hogy a forgatókönyv (Hahaha!) szerintem elfért egy vacak kis sajtpapíron, de hogy még igazán fordulatot sem mertek a történetbe írni, na azért az már meredek. Az egész sztori olyan szögegyenes, mintha most jött volna ki az A kéz, amely a bölcsőt ringatja, és a készítők azt gondolták, hogy az azon fellelkesült nézők majd erre is elmennek gondolkodás nélkül, mert hát a zsáner majd bevonz mindenkit és így a tuti bevételhez nem is kell semmit csinálni. Hát ezzel csak alig 25 évet késtek. Katherine Heiglt soha nem tartottam egy jó színésznőnek (és akkor még finoman fogalmaztam), de ez a film sem győzött meg bárminemű komoly kvalitásáról, de ami még szomorúbb, hogy Rosario Dawsontól szerintem mindenki messze többet várna, mint ez a hulladék. Nem azt mondom, hogy nézhetetlen, pedig legszívesebben rányomnám az 1-et, csak annyira semmilyen, hogy az már fáj. De végülis biztos van olyan újszülött, akinek ez a vicc is újnak fog hatni...

A végén azért reménykedtem benne, pláne, hogy szinte minden adott volt hozzá, hogy ráverik az egészet Juliara. De hát ez is csak hiú ábránd maradt.

És csak pár kérdés, amit lehet, hogy csak én nem értettem...
Mi értelme volt az egész rendőrségi vonalnak, ha aztán semmit nem kezdtek vele?
Minek kellett az expasi, ha azonnal kinyírták, ahogy előkerült?
Fel sem merült Juliaban, hogy elmondja a vőlegényének, hogy az exével mi a helyzet, miközben már olyan szinten van a kapcsolatuk, hogy házasságot terveznek? Pláne azután, hogy kezdenek bekavarodni a dolgok?
Zuhanyzáskor leteszem a gyűrűm és fel sem merül bennem, hogy ha nincs ott utána, akkor mégis hogy tűnhetett el? Vagy épp az óra...
A nyomozás során van egy 80 oldalas leirat a Facebookos chatekről, de senkiben egy pillanatig sem merült fel a gondolat, hogy a dátumokat összevesse a csaj elfoglaltságaival? Hát az egyik alatt épp a férjével hancúrozott a mosdóban. Ez azért beugorhatott volna apucinak is...

2017-07-29 16:50:16 Reaper (3) #4

Egész korrekt kis film. :) Talán a lezárásra figyelhettek volna jobban, de ettől eltekintve egyszer simán vállalható darab. Nem tudom mire ez a negatívitás. Igaz, hogy klisés, de melyik film nem az manapság? :)

Egyszer bőven nézhető, nekem kellemes időtöltés volt, nem úgy mint mondjuk az Elle. Ami közben a bőgés kerülgetett, hogy legyen már vége annak a francia fostalicskának... hülye szürreális, beteg, perverz okádék a francia "művész" filmipar.

2017-06-14 05:03:36 bambula (1) #3

Rosario Dawson nem hiszem el,hogy nem kap ennél jobb filmes ajánlatokat.

2017-06-13 19:37:19 BonnyJohnny (2) #2

Az egy dolog, hogy idegesítőbb, mint bármi más (félelmetes, izgalmas, érdekes), de a hihetetlen unalmassága konkrétan nehézzé teszi a végignézését.

2017-04-22 16:36:48 Bogár Bence (?) #1

Moziban láttam az előzetesét, talán még a Logan előtt.
Nem akarom úgy szidni a filmet, hogy még nem láttam, de már a trailer alatt majdnem elkapott a röhögőgörcs.
Vajon miért van olyan érzésem, hogy az év legrosszabb darabjai között lesz majd helye?