Justice League (2017) ☆ 👁

Az Igazság Ligája

(Zack Snyder)

amerikai akciófilm, fantasy, kalandfilm, sci-fi

2,6
★★☆☆☆
344 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

"Azt a legtöbben tudják, hogy Henry Cavillnek utólag kellett pár jelenetet Supermanként felvennie, de ekkorra már jókora, tömött bajuszt növesztett a Mission: Impossible - Utóhatáshoz, és szerződés kötötte ki, hogy azt bizony nem vághatja le. Így aztán megcsinálták a jeleneteit, majd utólag, digitálisan retusálták le róla az arcszőrzetet, mégpedig nem túl jól. A film közröhej tárgya lett, mivel az eredmény nagyon is látszott, azt viszont kevesen tudják, hogy a malőr milliókba került a stúdiónak, olyan sziszifuszi munka volt egy új, szőrtelen szájat kreálni és a színész arcára illeszteni, majd a megfelelő módon mozgatni." (port.hu)

"A 2017-es DC-film elátkozott produkció volt, mind a forgatást, mind a vágást, mind bemutatót illetően, ami leginkább arra vezethető vissza, hogy Zack Snydernek távoznia kellett a filmből a lánya öngyilkossága miatt. Helyére Joss Whedon került, de az ő stílusa és megközelítése köszönőviszonyban sem volt Snyder elképzeléseivel, ami egy elég kaotikus utómunkafázist eredményezett." (port.hu)

"A film bukás lett, a rajongók becsapva érezték magukat, és szinte azonnal elindult egy alulról jövő kampány a "Snyder cut”-ért. Három évbe telt, mire a Warner Bros. felismerte, hogy anyagilag még jól is járhatnának, ha zöld utat adnának a projektnek – és nem mellesleg az akkor induló HBO Max bevezető kampányát is megsegíthetik ezzel. Snyder Carlos Castillo vágóval közösen dolgozott a saját verzióján, ami az eredeti játékidőt megduplázva 242 perc lett, és maximálisan kielégítette a Snyder cutot követelő rajongók igényeit." (port.hu)