Beauty and the Beast (2017) ☆ 👁

A szépség és a szörnyeteg

(Bill Condon)

amerikai fantasy, musical, szerelmi történet

3,0
★★★☆☆
298 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ewan McGregor szerint rettentő nehéz volt eljátszani Lumiére szerepét, ugyanis nehéz volt megtanulni a karakter francia akcentusát annak ellenére, hogy felesége francia. Végül a francia mexikói akcentusban végződött, így teljesen át kellett gondolnia a tanulási módszereit.

Ryan Goslingnak fel lett ajánlva a film főszerepe, de lemondta a Kaliforniai álom miatt. Emma Watsonnak fel lett ajánlva a Kaliforniai álom főszerepe, de lemondta e film miatt.

Ian McKellen egyszer elutasította Cogsworth hangjának szerepét, az 1991-es animációs film készítésekor. Ezúttal azonban elvállalta.

Emma Watsonnak, Emma Thompsonak, Luke Evansnak, Nathan Macknek ugyanúgy április 15-én van a születésnapja. Ráadásul e napon volt a stáb első olvasópróbája.

"A Disney 1991-es klasszikusának élőszereplős remake-jét Kuvaitban amiatt tiltották be, mert LeFou (Josh Gad) karakterével kapcsolatban homoszexuális utalásokat véltek felfedezni. Oroszországban a film megúszta a betiltást, miután 16-os korhatárkarikával látták el, Malajziában pedig az állítólagos homoszexuális utalások kivágása után már mozikba mehetett a film." (port.hu)