400 Days (2015) ☆ 👁

Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

2017-04-04 23:52:44 Dangar (2) #7

Az alapanyag aránylag okés volt (a klausztrofób-összezárós filmekben mindig van löket), de ne szépítsük: a séf nagyon elbénázta a dolgot. Az elején a konyhai alapokat még rutinnal megoldotta, de aztán kukázta a szakácskönyvet, és mûvészi szabadság jelszóval összekavart, túlsózott, elcukrozott mindent, majd mikor már látta, hogy ebbõl nem lesz Michelin-csillag, de még Taurus se nagyon, kígyót, békát, egeret beledobott az üstbe, bevágta az egészet a jéghideg sütõbe...aztán lelépett, hogy sokadszorra is végignyomja a legelsõ Silent Hill-t, next fear módban. Nekünk meg itt maradt egy nyers, félkész gasztro-mutáns, amely ugyan emberi fogyasztásra alkalmas és egy-két falatban még némi ízféleségre is lelhetünk, valójában zéró tápértékkel bír (egér ide vagy oda) és akár Zell vendéglõjében is felszolgálhatnák.

Ehetõ, de nem finom.

2017-02-07 17:26:11 Modric (1) #6

Egyetértek az előző kommentekkel, ez irgalmatlanul rossz film. Se eleje, se vége, nagy katyvasz az egész, ráadásul a vasárnap késő délutáni TV-filmekre emlékeztet.

Nem tudni hogy végül is mi történt a Földdel, mert csak hebegnek-habognak a Holdról... Kedvenc jelenetem: amikor bent vannak a kocsmában, majd a nagydarab szakállas fickó éppen egy csajjal beszélget, majd azok ketten eltűnnek, pedig nem is láttam hogy kimentek volna! Egyszer csak eltűntek! A többiek se vették észre, hogy eltűnt a szakállas!

No és a vége...Ha megmutatják, hogy csak átverés volt az egész, akkor talán megkapná a kettest.

2016-07-29 02:04:29 timcsiy (2) #5

Már az oldalon látott 2,1-es értékelés alapján tudnom kellett volna, hogy nem szabadna megnéznem, de dacolva az ösztönökkel, a film utolsó pillanatáig vártam és bíztam, hogy lesz valami kibontakozása, magyarázata a történetnek. Nem... Tényleg katasztrofális az egész. Ne pazaroljatok rá időt!

2016-06-26 18:15:08 kovi1970 (1) #4

Forgattak egy 12 egytucat filmet viszonylag ismert sorozatszínészekkel. Sikerült ugyan végignézni, de sajnos nem ütötte meg egy sorozatepizód szintjét se.

2016-06-14 08:58:53 Calavera (?) #3

én úgy látom, hogy a kísérlet arról szól, hogy egy esetleges katasztrófa-helyzetben hogyan viszonyulnak emberek egymáshoz, ha az egyik csapat túlélte és nyugiban kisétál egy elzárt "úrhajóból", miközben a Föld lakói küszködve élték túl. Hisz, azt mondja, hogy mindenki ott volt a sajtótájékoztatón az elején, és a csávó fülében van a fülhallgató. A csapat tagjai meghalnak, hisz megkattantak és nem hogy együtt maradtak volna, hanem le sem szarva a csapatot a saját kíváncsiságuknak engedte. Az is fontos hogy a csaj meg a csávó maradtak a végén együtt, mert a szerelmük összetartotta őket... ezért az egész egy kísérlet
vagy rosszul látom?
nekem tetszett, csak már a készítő stúdió logóknál tudtam, hogy egy olcsó gagyi szar lesz és a megvalósítás (IKEA evőeszköztartó, IKEA kések, stb) valóban az is volt:)

2016-04-15 05:18:07 tarnaizoltan (2) #2

ámen, csak pont emiatt nem elfogadható a film, akárhogy le lett volna zárva jó lett volna

2016-03-19 00:53:53 Hinori (2) #1

Túl sok a megválaszolatlan kérdés. Nem tudjuk meg, hogy mi lett az eltűnt tagokkal, mi történt a külvilágban, vagy hogy történt-e egyáltalán valami. Az egész egy inkoherens katyvasz számomra. Nem tudta elérni a "jajj, most agyalok rajta napokig" státuszt, mert se támaszpont, se csavar, csak a nyitott befejezés. A logikátlan lezárását leszámítva egész elfogadhatóra sikeredett a film.