Egyetértek az előző kommentekkel, ez irgalmatlanul rossz film. Se eleje, se vége, nagy katyvasz az egész, ráadásul a vasárnap késő délutáni TV-filmekre emlékeztet.
Nem tudni hogy végül is mi történt a Földdel, mert csak hebegnek-habognak a Holdról... Kedvenc jelenetem: amikor bent vannak a kocsmában, majd a nagydarab szakállas fickó éppen egy csajjal beszélget, majd azok ketten eltűnnek, pedig nem is láttam hogy kimentek volna! Egyszer csak eltűntek! A többiek se vették észre, hogy eltűnt a szakállas!
No és a vége...Ha megmutatják, hogy csak átverés volt az egész, akkor talán megkapná a kettest.
Már az oldalon látott 2,1-es értékelés alapján tudnom kellett volna, hogy nem szabadna megnéznem, de dacolva az ösztönökkel, a film utolsó pillanatáig vártam és bíztam, hogy lesz valami kibontakozása, magyarázata a történetnek. Nem... Tényleg katasztrofális az egész. Ne pazaroljatok rá időt!
Forgattak egy 12 egytucat filmet viszonylag ismert sorozatszínészekkel. Sikerült ugyan végignézni, de sajnos nem ütötte meg egy sorozatepizód szintjét se.
én úgy látom, hogy a kísérlet arról szól, hogy egy esetleges katasztrófa-helyzetben hogyan viszonyulnak emberek egymáshoz, ha az egyik csapat túlélte és nyugiban kisétál egy elzárt "úrhajóból", miközben a Föld lakói küszködve élték túl. Hisz, azt mondja, hogy mindenki ott volt a sajtótájékoztatón az elején, és a csávó fülében van a fülhallgató. A csapat tagjai meghalnak, hisz megkattantak és nem hogy együtt maradtak volna, hanem le sem szarva a csapatot a saját kíváncsiságuknak engedte. Az is fontos hogy a csaj meg a csávó maradtak a végén együtt, mert a szerelmük összetartotta őket... ezért az egész egy kísérlet
vagy rosszul látom?
nekem tetszett, csak már a készítő stúdió logóknál tudtam, hogy egy olcsó gagyi szar lesz és a megvalósítás (IKEA evőeszköztartó, IKEA kések, stb) valóban az is volt:)
ámen, csak pont emiatt nem elfogadható a film, akárhogy le lett volna zárva jó lett volna
Túl sok a megválaszolatlan kérdés. Nem tudjuk meg, hogy mi lett az eltűnt tagokkal, mi történt a külvilágban, vagy hogy történt-e egyáltalán valami. Az egész egy inkoherens katyvasz számomra. Nem tudta elérni a "jajj, most agyalok rajta napokig" státuszt, mert se támaszpont, se csavar, csak a nyitott befejezés. A logikátlan lezárását leszámítva egész elfogadhatóra sikeredett a film.
Az alapanyag aránylag okés volt (a klausztrofób-összezárós filmekben mindig van löket), de ne szépítsük: a séf nagyon elbénázta a dolgot. Az elején a konyhai alapokat még rutinnal megoldotta, de aztán kukázta a szakácskönyvet, és mûvészi szabadság jelszóval összekavart, túlsózott, elcukrozott mindent, majd mikor már látta, hogy ebbõl nem lesz Michelin-csillag, de még Taurus se nagyon, kígyót, békát, egeret beledobott az üstbe, bevágta az egészet a jéghideg sütõbe...aztán lelépett, hogy sokadszorra is végignyomja a legelsõ Silent Hill-t, next fear módban. Nekünk meg itt maradt egy nyers, félkész gasztro-mutáns, amely ugyan emberi fogyasztásra alkalmas és egy-két falatban még némi ízféleségre is lelhetünk, valójában zéró tápértékkel bír (egér ide vagy oda) és akár Zell vendéglõjében is felszolgálhatnák.
Ehetõ, de nem finom.