5 to 7 (2014) ☆ 👁

Kizárólag öttől hétig

(Victor Levin)

amerikai dráma, szerelmi történet, vígjáték

3,1
★★★☆☆
34 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2020-09-05 01:38:45 jesi (3) #6

Bérénice Marlohe végigvigyorogta a filmet, egy kissé idegesítő volt.

2020-07-07 21:19:10 Lady Ópium (4) #5

.

2016-12-01 11:59:57 pyllango (4) #4

Talán az aktuális hangulatom, talán a körülmények teszik, de sokkal jobban élveztem a filmet, mint gondoltam. Több olyan mondat elhangzott benne, ami inspiráló, maga az alaphelyzet és ahogy a cselekmény formálódik is szép. Kissé keserédes, de szép. Az, hogy a valóságban ilyen nagy valószínűséggel nem történik meg vagy legalábbis biztosan nem így, más kérdés. Egy filmnek nem kell mindig realisztikusnak maradnia. Mutathat olyat is, ami de jó lenne, ha.

2016-03-18 19:22:46 Dió (2) #3

Igen, ez a film valósággal halálra vérzik azon, hogy amit ez a a nő csinál, olyan nincs. És most nem az alapkonfliktusra gondolok (bár az is meredek), hanem arra, ahogyan ez az "első látásra szerelem" volt részéről megcsinálva. Pedig volt benne nem egy remek beállítás, jó volt a hangulata, Anton Yelchin szimpatikus mint mindig, de ez így csak egy gyenge hármas.

2016-03-15 21:45:15 somogyireka (2) #2

Mi van amikor, ha többen vannak egy párkapcsolatban, mint ketten? Ráadásul mindezt a világ előtt bátran, büszkén felvállalva, állítólagos szeretetsziruppal leöntve..Ahol férj a film szerint hű de örül a szeretőnek, ám ez a nagy szeretet addig tart, amíg zsákjában van az asszonyka, ott azért már beidegesedik, amikor a fiatal lover tényleg vinni is akarja a kis prédát. Szóval hol beszélünk itt szeretetről? Az első éles helyzetben sérül..
A téma óriási, és adna bőven lehetőséget arra, hogy okosan kibontsák. De ez csak egy megcsinált amerikai film,, mely persze mindent megtesz, hogy hű de komolynak tűnjön és szakavatottnak.
Sajnos ezeknek a fogpasztareklám színészeknek egy szava sem hihető, bármennyire eljátsszák is a mély érzelmeket. A csajnak nem hittem, hogy izgul a pasira, sehol semmi valódi kémia.. Ám hiába volt szépen kivasalva a bőre, kifehérítve a foga a rövid, húsos lábait nem tudták átszabni. Komolyan ez volt a film legemberibb része, végre valami, ami nem tökéletes, mert minden más olyan tüchtig, csillogó-villogó, túlcukrozott..
Jó lenne egy olyan film e témában, melytől gondolkozni támad kedvem. Érdemben cserélnék eszmét olyan alkotóval, aki talán át is élte, amit filmre visz. Ezek itt készre gyártott párbeszédek voltak, made by az amerikai álom, a forgatókönyv a szokásos kaptafára..
Van ilyen film? Ha nincs, az alapsztorit szívesen megírnám hozzá, el is játszom, ha kell, az élethű lesz legalább.

2016-02-21 21:58:57 od.gszal (5) #1

Egy történet arról, mi történik, amikor egy kapcsolatban élő poliamor és egy monoamor esik szerelembe egymással. Történhetett volna másképp is... Történhetett volna?