The Choice (2016) ☆ 👁

Válaszúton

(Ross Katz)

amerikai dráma, szerelmi történet

2,7
★★☆☆☆
36 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2022-06-27 23:42:04 BonnyJohnny (2) #7

Nicholas Sparks adaptáció a rosszabb fajtából: unalmas, giccses, kiszámítható, és a vége amúgy is mínusz egy jegy.
Benjamin Walker sótlan, szerencsére Teresa Palmer kettejük helyett viszi hàtán a szerelmes pár szerepet. Rajta kívül még Tom Wilkinson dolgozik a film nézhetővé tételén.

2020-05-13 12:49:49 Jereváni Rádió (1) #6

Gabby: Nagyon jó itt lenni.
Travis: Köszi, hogy eljöttél. Nagyon örülök, hogy itt vagy.
Gabby: Igen, én is. Annyira jó itt ücsörögni! Rég éreztem magam ilyen jól.
Travis: Az király.
Gabby: Aha. Te dinka!
Travis: Te vagy a dinka!
Gabby: Állandóan bámulsz engem.

Aki ilyen dialógussal elő mer rukkolni egy filmben, azt nem is tudom mivel büntetném.

Förtelmes film. Elképesztően hazug, nyálas, giccses, dramaturgiailag ostoba, mint a föld, forgatókönyvileg meg egy büntetés. A két főszereplő olyan szinten tehetségtelen, hogy már fáj, a Travis-t játszó alak pofája egyszerűen irritáló (különösen, amikor sírni próbál), Gabby-nak meg végtelenül ostoba feje van. Egész egyszerűen semmiféle kémiát nem látok rajtuk, olyan borzalmasan játszanak.

Azt hittem a Menedéknél nincs lejjebb, de van!!!

2018-03-16 20:12:28 budaik (3) #5

Nem szoktam elolvasni filmnézés előtt a kommenteket, de itt mindenki odatette. Simán volt időm mindenre a film alatt, S hangosan felnevettem az itteni poenokon. A film közepes, nem fájt , de semmi új. Nyilván az üzenet a palackban a kedvenc Sparks adaptaciom.

2018-03-02 18:08:23 kfiro (2) #4

Csatlakozom az előttem szólókhoz, annyira közhelyes, nyálas volt, hogy csak a feleségem nézte végig én a felénél kivonultam. Ráadásul már Ő is azt mondta, hogy ez már kicsit sok volt, pedig kifejezetten miatta néztük meg.

Egyetlen pozitívum a szép környezet volt, én is elfogadnék egy olyan házat meg életet, ezért kapott kettest.

Film után le kellett törölnöm a képernyőt :-)

Azt gondolom kicsit túl van értékelve ez a film, bár aki ezeket a szirupos ocsmányságokat szereti, az nem fog csalódni.

Jó szórakozást!

2018-01-12 20:43:33 deathcode (?) #3

Ezek nagyon vicces kommentek :)
Én is életem értelmével nézem épp, noha lemaradtunk az első 30-40 percről, mintha nem maradtunk volna le semmiről :D

2017-11-03 20:42:57 Bubu (2) #2

Egyetértek Veled, kivéve a hölgyeknek ajánlott részt.
Láttam más pár filmadaptációt Nicholas Sparks regényei alapján, és most már tényként kezelem: aki látott kettőt-hármat, látta mindet. De amíg a korai munkájában fel lehet fedezni eredetiséget, mondanivalót, drámát, addig az is látszik, hogy nem fárad már a megújulással. Nem csak sablonosak, fáradtak a történetei, de egyes elemek is elmaradhatatlanok: vízpart, evezés, állatok, betegség, baleset, elátkozott szerelmesek, szélvihar. E mellett teljességgel kiszámítható minden "fordulat", percekkel előre megmondom, mi lesz a naaagy probléma, és mikor kéne zsebkendőt rántanom szerintük. És garantált a sziruppal leöntött vég. Itt nem is szimplán napalmot dobtak le, hanem minden alkalommal, amikor azt mondtam, ezt nem fogják már überelni, rátettek még három lapáttal. (Ha így vesszük, ez meglepően nyálas volt, szóval van még új a nap alatt?)

előzmény: noresz02 (#1)

2016-09-25 21:28:27 noresz02 (2) #1

Életem értelmével tekintettem meg a "sunday afternoon love stories" filmfolyam keretében. Ő dörzsölgette is serényen a könnycseppeket a szeme sarkából, pontosan ott, ahol a készítők azt eltervezték, miközben én termeltem a popcornt a szervezetbe. Akkor lett a baj, amikor kifogyott a tál, mert elkezdtem a filmre is figyelni, és hát fájt. Nagyon lassú, nagyon szerelmes, film, minden cukiság felvonul a kutyusoktól a tóparton és a vitorlázáson át a csillagbámulásig. A végén ledobtak egy akkora hepiend napalm bombát, hogy leszakadt a fejem. Hölgyeknek ajánlott.