Sleeping with Other People (2015) ☆ 👁

A (sz)ex az oka mindennek

(Leslye Headland)

amerikai vígjáték

3,0
★★★☆☆
132 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2021-01-04 00:14:30 zeddi (4) #5

A maga kategóriájában hozza, amit vártam tőle. Ha nem is sűrűn, de talán időnként majd újra előveszem.
Inkább csajos film, bár a párom is nevetett 1-2 résznél.

2016-07-11 20:05:16 aszkéta esztéta (2) #4

ha a délelőtti kávém közben nem kapcsolok a hbo-ra, soha a büdös életben nem néztem volna meg. még most sem értem, mi tartott ott engem a film végéig. mert hogy ez nem egy jó film, az azt hiszem, kétségtelen. de mégsem vállalhatatlanul pocsék. vajon miért?
egy-egy szellemes mondatnál az a benyomásom támadt, hogy talán beindul a film és ránézhetek a szexre, a kapcsolatokra kicsit más szemszögből, vártam, mi különbözteti meg ezt a filmet más szexközpontú romcomoktól. hát nem sok. sejtem, mit akarhatott a forgatókönyvíró, de azt igencsak elszúrta azzal, hogy a film végére összehozta a párost. bár nyilvánvalóan erre ment ki a játék, megjavul mindenki és végül is csak a hagyományos értékek győznek, éljen a házasságon belüli szex. értem én, a csávó a különlegesre várt, a csajszi meg belebolondult a szeretőjébe, de hékás, ez a legkevésbé sem hihető.
viszont ha a forgatókönyvíró célja az volt, hogy elhiggyem, hogy ezek a szemét szoknyapecérek a szívük mélyén amúgy angyali kisfiúk, akik csak félnek a kötődéstől, akkor az sem sikerült.
abban viszont biztos vagyok, hogy jobb castinggal hihetőbbek lettek volna a karakterek. meg egy kicsit más forgatókönyvvel. meg úgy mindennel.

2015-12-23 00:38:26 Adam Taylor (3) #3

Én szeretem azokat a fajta talkative romcomokat, amire ez a film akar hajazni - és a felütésnél még úgy tűnik, jó úton jár, bár már akkor is kissé sótlanok a párbeszédek. A további másfél órában viszont alig-alig éri el a nyitójelenet színvonalát a film, hellyel-közzel bukkannak csak fel poénok, és a forgatókönyvíró is rájöhetett valahol félúton hogy vagy ő nem elég viccesen okos, vagy a karakterek, vagy valami nem stimmel, ezért átmegy komolykodásba az egész hogy aztán ebből is kitáncoljon... alapszinten működik A (sz)ex az oka mindennek, de nem különösebben nagy élmény, és hát bőven lett volna még benne potenciál.

2015-12-09 09:15:10 BonnyJohnny (3) #2

Kellemesen csalódtam a filmben. Kifejezetten rosszra számítottam. De egy gyenge közepest megér.
És eltekintve tőle, hogy a főszereplők életképtelenek jól működik köztük a kémia... talán éppen azért, mert mindketten életképtelenek?
Ami miatt mégis a kettes értékelés határán táncol, az az, hogy a forgatókönyv tulajdonképpen teljesen humortalan (ami egy vígjátéknál jelent némi hátrányt), minden poénforrás a trágárságból szexből/drogból származik. Sajnos a viccesnek szánt mellékszereplők sem viccesek.
A film nézése közben az jutott eszembe, hogy ez a film jobban működne komoly filmként. (Hát vígjátékként nem igen működött... :P) A színészekben és a karaktereikben is lett volna kraft.

2015-09-18 11:53:29 dido (4) #1

OFF:
A zarojeleket kivehetnetek a magyar cimbol, igy nehez ratalalni annak aki keresi.. :)
OFF

A film, nos a film.. valojaban nagyon romantikus, lenyegeben nem ferfiembernek valo - ugyanakkor en jol szorakoztam. Ez egy olyan film, amit meg lehet nezni egy baratnovel - neki nagyon fog tetszeni, de a masik fel sem fog unatkozni.