Life (1999) ☆ 👁

332 szavazat
Szerinted:
☆☆☆☆☆

2016-12-14 21:05:06 Dezsmant (5) #8

Egy nagyon jó, és igen megrázó film, már csak azért is, mert két túlnyomóan vígjátékokban szereplő emberre ilyen szerepet osztani, akik ennyire jól eljátszák ezt a komoly szerepet nagyon kemény. Hatalmasat alakítanak benne, már csak ezért is megérdemli a max pontszámot a film, a story ráadás.

2013-06-11 02:18:23 nandras (5) #7

a "remény rabjai"- nak 4,65 átlaga és majd' másfélezer hozzászólása van.
az "életfogytig" meg... pedig ez a film nagyjából ezerszer jobb és tartalmasabb, mint a sztárolt nyáltenger, a "remény rabjai".
eddig nem becsültem különösebben sem lawrance- t, sem murphy-t.
most megyek és átgondolom az életem. zseniális mindkettő.

2012-11-03 21:16:46 Korben (4) #6

Eddie Murphy Dörner György szinkronhangjával zseniális! Öröm hallgatni!

2010-03-14 13:32:58 Hannibal Lecter (5) #5

Valószínű, hogy utána is így gondolom, mivel a musical - finoman fogalmazva - nem az én műfajom. :) Ez viszont tényleg egy fantasztikus kis film.

előzmény: carmine (#4)

2010-03-13 16:18:32 carmine (5) #4

Szerintem, ha megnézed utána is így gondolod. Egyébként egyetértek veled. Több, mint nagyon jó film. Remekül egyensúlyozik a műfajok között. Sosem unom meg ezt a filmet.

előzmény: Hannibal Lecter (#3)

2010-03-13 16:03:38 Hannibal Lecter (5) #3

Murphy utolsó értékelhető filmje. (A Dreamgirlst nem láttam.)

2010-03-12 22:14:30 izmoskardviragillat24 (5) #2

tényleg jó kis film, nagyon élveztem, ahogy ette egymás idegeit a két öreg(edő rab), akiket fokozatosan jóbarátokká érlelt az együtt töltött idő, az összezártság, a kényszerhelyzetek jók a maszkok, a smink, a szinkron... (ritkán mondok ilyet, h jó a szinkron, de most ezegyszer tényleg jól sikerült... pl ahogy öregedtek egyre rekedtebb, egyre remegőbb lett a a hangjuk. minden tiszteletem Kerekes Józsefnek! - ld még Jim Carrey filmek - ott is zseniális!) igazi jó kis ilm, jól összzerakva, ahogy halad a film, egyre jobb! bár sztem azért nem "zseniális" ("csak" nagyon jó...), de erőssen a határát súrolja, mindenképp a legjobb Eddie Murphy film, amit eddig láttam...

2009-10-17 19:04:37 R.I.C. (5) #1

Zseniális, keserédes humorú vigjáték, amin sirni és nevetni is lehet. Nagyon megfogott.