Men, Women & Children (2014) ☆ 👁

Férfiak, nők és gyerekek

(Jason Reitman)

amerikai dráma, vígjáték

3,6
★★★☆☆
80 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2018-11-11 09:32:29 schankox (5) #3

Elhagyás, újrakezdés, elhidegülés, megcsalás, a test és a szexualitás felfedezése, a szülői aggódás és ráhagyás, a kamaszkor és a felnőttkor problémáit mind érinti a film. Sokat akar tehát markolni és a közhelyekkel ellentétben elég jól sikerül is neki.

A legnagyobb gáz a filmben a prológus és az epilógus, különösen az utóbbi. Minek kellett az??? Maga a narráció nem rossz, a cselekmény alatt talán kicsit ad is a filmhez. Na de az a lezáró szöveg?? Á, hagyjuk.

Nyilvánvaló hibái ellenére ez egy nagyon erős négyes vagy egy gyenge ötös, de mivel rég nem láttam olyan filmet ami ennyire rezonál az átlagember életének bizonyos mozzanataira, megadom az ötöst.

2016-01-23 22:21:45 Alfie (4) #2

Egy hajszál híján ötöst adnék rá. Az a hajszál csak annyin múlott, hogy a különböző szálak lezárásában a hangsúlyok igencsak eltolódtak, mint az több "sokszereplős" filmnél is előfordult már. Nagyon sok eredeti ötlet volt benne, több kedvelhető, esendő ember, csak egy-két történetfonál hiányérzetet hagyott bennem. Azért mindenképpen ajánlott (és Jennifer Garner sajnos nálam is kicsit kilógott a sorból...)!

2015-01-20 19:11:39 pertwillaby (3) #1

Jason Reitmant ki nem állhatom, de el kell ismernem, hogy ez a film nem is olyan rossz. Sőt, a röhejes prológus és epilógus, Emma Thomspon nevetséges narrációja, illetve Jennifer Garner katasztrofális alakítása nélkül kifejezetten jó lenne.