Justice League: War (2014) ☆ 👁

Az Igazság Ligája: Háború

(Jay Oliva)

amerikai akciófilm, animáció, fantasy, kalandfilm, sci-fi

3,4
★★★☆☆
52 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2015-01-27 14:08:05 tomside (3) #3

Egyértelműen a rendező leggyengébb darabja, ahol a sztori megroppan a saját súlya alatt. Kidolgozatlan vagy fals karakterek, hiányos motivációk, rengeteg cselekményvezetési hiba és hiányosság. Túl nagyot merít a film, ezt kettőben kellett volna megrendezni, úgy talán jutott volna hely mindennek. (Wonder Womant viszont még sehol nem találtam ennyire szórakoztatónak, talán az ő karakterét sikerült jó oldalról megfogni.)

2014-05-02 17:40:25 TaZaR (3) #2

Nem rossz, és majdnem 4est adtam rá, de tényleg van rengeteg hiányosság. A képregényes verziót nem olvastam, de az pl. biztos hogy Hal Jordan azért ennyire nem szokott kretén lenni a képregényben, akármennyire is új neki a Green Lanternség, ez egyszerűen nem ő volt. Persze azért szórakoztató volt valamelyest. Viszont Superman teljesen egysíkú volt, semmit nem mutatt a jelleméből, illetve Darkseidnek abszolút SEMMIT nem tudtunk meg a motivóciójáról. "Megtámadöm a földet, mert!"
Martian Manhunter nekem is hiányzott, Cyborg eredettörténete elmegy, Captain Marvel (vagyis Shazam, mert most már nem a varázslót hívják így) oké volt, bár nem ismerem nagyon az eredeti karaktert, Wonderwoman, Flash és Batman is.

Na nem rossz ez azért... :)

2014-01-28 22:07:29 DenDo (3) #1

Jay Olivához képest számomra kicsit gyengébb alkotás. Legalábbis az utóbbi három alkotásához képest, biztos hogy az. A JL-nek eredet történet kicsit fölösleges szerintem, bár igazából alapötlet nem rossz, de valahogy a kivitelezés se túlzottan tündöklik. Flash, és Batman kivételével (aki a megszokotthoz képest egyszerűen csak elég időt nem kapott szvsz, bár így is még mindig övé a főszerep, mint mindig) a karakterek nem igazán hozzák a megszokott formájukat (na jó, Superman karaktere egyébként se jobb, sőt nem igazán értem, hogy lehet rajongani érte, de voltak már jó pillanatai is azért, hát itt nincsenek), Zöld Lámpás olyan, mint egy 12 éves, akit gondolom humor okozójának tettek be, de valahogy nálam nem működik, Diana hiteles végül is, csak nem ilyen fajta ábrázolásához szoktam hozzá, Cyborg erede története meg kiábrándító. Nem tudom, h eredetileg is így van-e, de én nem pont ő képzelném el annak, aki saját hülyesége miatt halt meg majdnem, és lett szuperhős. Shazam meg hát, soha nem szerettem magát a karaktert, és a Marsbéli Vadászt lecserélni érte...hááát...Darkseid az egyik kedvenc gonosztevőm a képregények világában, de valahogy nem igazán bontakozik ki, és csak árnyékának tűnik önmagának (Pl. Nem pont ő az szvsz akit könnyedén meg lehet vakítani akármilyen karddal, vagy feszítővassal)Ettől függetlenül vannak jó pontjai a filmnek, csak hát...semmi több nincs az eddigieknél, csak kevesebb...ahogy én láttam.