Érdekes, hogy az 50 első randit meg sem említed, ami szerintem messssssssze a legjobb filmje Sandlernek :)
Egyébként az Üres várost én sem láttam még, de fent van a listámon. Kíváncsi is vagyok rá
előzmény: BonnyJohnny (#11)
Ez után a film után még láttam a Cobblert, amit a legjobb filmjének tartottam a Spangol (2004) óta, illetve két éve a Meyerowitz Storiest, ami meg talán a legjobb filmje, amit láttam. Igaz, az Üres városhoz még ben volt szerencsém, illetve az Ubcut Gemshez sem.
Én a 2007-es filmje alatt, ahogy a hozzászólásom szövegéből ki is derül, a Férj és férj címűt értettem (az Üres várost, amit nem láttam, szintén 2007-es amúgy).
előzmény: Gruden Gergo (#10)
Ajanlom figyelmedbe az Uncut Gems-et, szinten az uriember foszereplesevel ;)
Egyebkent melzik 2007-es filmre gondolsz?
előzmény: BonnyJohnny (#1)
Tanmese felnőtteknek...de szerintem akiknek célzásul szánják, ezt nem nézik... Unalmas , és kiszámítható filmecske , néhány apró poénnal , melyet minden szülő átérez néha...
Az első 40 perc folyamatos röhögés, sajna utána uncsi.
Valamiért működik Sandler és Barrymore. Kár, hogy meg sem közelíti az 50 első randit.
Én ezen a filmen egészen jól szórakoztam. És nemcsak én, hanem a párom és a gyerekeim is. Sok jelenetben magunkra ismertünk. Ami nem kellett volna, az az utolsó húsz perc, Afrika után. Az bizony teljesen kiszámítható, sablonos, felesleges. Összességében azért részemről egy négyest megér.
65%
Vagy én öregedtem, vagy a 10 évvel ezelőtti Sandler filmek voltak viccesek. :(
Egy Adam Sandler film, ami nézhető, aranyos és vicces? Régen volt már ilyen, vannak még csodák. A világot nem váltja meg ugyan, sőt még romkom katergóriában is csak közepes, de tényleg jól szórakoztam.
Majdnem a szokásos... viszont sokkal kevesebb a WC humor és több a lelki deformálódásal való irónia, gúny. A poénlövő figurák most nem működnek, és a Sandler filmekre jellemző ótvar humor alatt lappangó kedves báj esetünkben teljesen elveszik. Helyette maradnak a groteszk, terhelt karakterek és a rendező (Croaci) által sokszor erősen dédelgetett drámai szál (lásd Távkapcs) ami a felsoroltak ellenére feszültséget ad a filmnek, és ezzel a mankóval a fogyatékai ellenére elbiceg.
Drew Barrymorre miatt viszont akár egyes is lehetne, az Aranymálnások idén már biztos lezárták a női kategóriát...
Akárki, akármit is mond, agyzsibbasztóan jót derültem rajta, :)
A szerelmem kevésbé.....
Sandler legjobb filmje 2007 óta. Ez persze még önmagában nem túl nagy dicséret. A film attól is messze van, hogy egy közepes romantikus vígjáték legyen. Sok idegesítő "humort" kéne kivágni a filmből, ami ezáltal rövidebbé is válna, ami szintén jót tenne neki. Legfőképp Terry Crews és csapata lenne feláldozható. Meg az idegesítő házaspár.
De így is stabil kettes, ami értékelés közelében Sandler a Férj és férj óta nem járt.
Semmi érdekes nincsen benne, hogy nem említem meg. Egyszerűen a szövegkörnyezet nem kívánja meg. :)
Azt írtam, hogy a Kavarás a legjobb filmje a 2007-es Férj és férj óta (a szintén 2007-es Üres várost nem láttam). Az 50 első randi szerintem is jobb, mind a Kavarásnál (amire kettest adtam), mind a Férj és férjnél (amire hármast adtam), misem bizonyítja ezt jobban, minthogy négyest adtam rá. De az korábbi (2004-es), így ebben az összehasonlításban nincs értelme megemlíteni.
A Cobblert a legjobb filmjének tartom a 2004-es Spangol óta. Igaz, hogy az 50 első randi is 2004-es, de a Spangolt jobb filmnek tartom, így az összehasonlításban (saját szemszögemből) szintén nem szükséges megemlítenem.
Amúgy az 50 első randi szerintem messssssssze NEM a legjobb filmje Sandlernek, de még Barrymore-al sem a legjobb közös munkája.
előzmény: Gruden Gergo (#12)