Én viszonylagos rövidsége ellenére is untam. Mindamellett, hogy a kelete európai ízt én is éreztem, és (mint mindig) Mikkelsen is remek (sőt, nekem Schweiger is szimpatikus volt). Csakhogy éppen az a két karakter volt szimpatikus, akinek nem kellett volna, a két főszereplő viszont nem. Külön-külön sem nyerték el a tetszésemet (LeBeouf valóban nem volt rossz, de Wood irtó semmilyen), és a párosuk sem működött. Grint és Buckley idióta párosa nélkül is meglettem volna.
Érdekes cucc.Nem meglepő módon Mikkelsen nagyon jó szerepében, az viszont nagyon is meglepő, hogy LeBeouf is.
jó kis kelet európai ízekkel bírt ez, itthonról is ilyeneket várnék többet: kontroll, isteni műszak, kaméleon vonalon.. ebben jók lehetnénk csak ugye nem szökő évente kéne kijönni 1-1 vállalható alkotással :/
a Bukarest - Budapest poén már nagyon fárasztó :D
Nagyon jó kis feelgood film volt, nekem a Garden State jutott eszembe róla, persze csak a romantikus szál kibontakozása miatt, ebben kicsivel több az akció, de hasonló érzéseket keltett bennem. Csak ajánlani tudom, és remélem az a hír, hogy LaBeouf abbahagyja a filmezést, csak kamu, mert itt azért megmutatta, milyen jó színész is valójában.
Nagyon kellemes kis film, vasárnap este az RTLkblubos/TV2-s szarságok helyett igazán remek. Tipikus történet, tipikus karakterek, nagyon pozitív, a forgatási helyszínek és Mads Mikkelsen mi mást lehetne várni, mint hogy zseniális.
Egyszer mindenképp érdemes megnézni.
Gyenge, kelet-európai hangulatú tévéfilm, enyhe művészfilmes beütéssel. A gengszter nem elég félelmetes, a szerelem nem elég mély, a figurák nem elég súlyosak, a sztori gyengén épül fel, a vége totál hülyeség.