Hülyén fog hangzani, de az "előző rendszerben" (MSZP kormányok, MMKA) készült közönségfilmes próbálkozások többsége annyira kínosan sz.r volt, hogy az ember akaratlanul is megjegyezte őket, benne maradtak a "köztudatban" (Álom.net, Szuperbojz, SOS Szerelem, satöbbi). Ezzel szemben az utóbbi 10 évben, MNF / NFI támogatásból készült sablonos, jellegtelen romkomok csak simán pocsékak, de semmi olyan nincs bennük, amitől akár egy hónappal a bemutató után bárki emlékezne rájuk. Valószínűleg nem sok embernek mondanak bármit is olyan címek, mint a Becsúszó szerelem, a Nagykarácsony, a BÚÉK vagy a Hab. (Persze "üdítő" kivételek mindig akadnak, lásd Pappa pia, ami még a Sas Tamás-szintet is képes volt megugrani.)
előzmény: terika (#9)
Kritikán aluli. Szuperül összegyűjtött holivúdi klisék fordulata. Egyszerűen rettenetes. Az Álom.net jut az eszembe erről a filmről. Nagyon kínos.
Jó zenékkel, dalbetétetekkel, női erővel és némi intrikával megspékelt á la swing.
Nem gondoltam volna, hogy valaha is megnézem ezt a filmet, de miután láttam Csákányi Eszter zseniális magyar szövegű (no meg, persze zseniális zenéjű! ugye az eredeti Leiber-Stoller szerzemény, akik Elvis Presley házi szerzői voltak!) "Jó nő" c. számát, hát megnéztem. És nem bántam meg. A maga műfajában ez a film teljesen rendben van.
Alafestesnek a hazimunkahoz nem rossz:)
Acélosan fos. Kulka teljesen hiteltelen, Ónodi szürke, Törőcsik Franciska kiesne egy Barátok Közt castingon, Csákányi hozza a szokásos, unalmas sablonjait... Törőcsik Mari lejátszik mindenkit egy köhintésével is. Hiába, haknizni is tudni kell. Ha ő nem lenne benne, nem bírtam volna.
A végét elrontották,addig egészen jó volt.
Akkor inkább nem fizetnék érte...
Tinglitangli kis semmiség, de végig lehet ülni simán.
A BUÉK szerintem egy teljesen korrekt, ügyes alakításokkal és fordulatos sztorival megspékelt romkom (persze az eredetiségfaktora - remake lévén - közel zéró). És azt se mondanám, hogy annyira ismeretlen lenne..
előzmény: critixx (#10)