Killing Season (2013) ☆ 👁

Gyilkos szezon

(Mark Steven Johnson)

amerikai-belga-bolgár akciófilm, dráma, thriller

2,8
★★★☆☆
126 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2013-12-20 08:28:26 BonnyJohnny (3) #3

Nem volt olyan rossz, mint számítottam. Egyszer nézhető, élvezhető darab. A vége nem tetszett. Bár értem én a "mondanivalót", de ennek egy szikárabb filmek kellett volna lennie.

2013-12-13 13:40:45 opposition (3) #2

Ez a szerep nagyon idegen De Niro-nak. Nem mondom, hogy rossz benne, de furcsa. Travolta meg egyszerűen évek óta elviselhetetlenül gyenge - így ebben a filmben is. Szétbotoxolt arc, nulla mimika, túljátszott gesztusok. Szóval a hitelességgel színészi oldalról voltak gondjaim. Azon gondolkodom, hogy milyen párossal működhetett volna jobban a "kémia"...

2013-07-19 18:54:18 franktom (3) #1

A film kibontakozásánál egy olyan negatív hullám töltött el, hogy azt gondoltam kikapcsolom a filmet, de a vége miatt végig néztem, kíváncsiságból. A történet jó, a kivitelezés jó, pár apró baki kivételével. Egy igazi harcos nem akar kínozni, ha van lehetőség, akkor leteríti minél hamarabb az ellenséget, de itt többször is ezen "átsiklanak". Ezen túl a citromos sót nem kellene hígítani vízzel, persze az egész jelenet is felesleges, mert én már akkor végeztem volna a "gonosszal". Aztán amikor a sziklás részen egy kővel halántékon veri, akkor kellett volna addig ütni, míg mozog. Természetesen a végére a kibontakozás miatt nem lett negatív a véleményem, de többet nem fogom megnézni az is biztos. Tisztában vagyok a "mondanivalóval", hogy már nem akar többet gyilkolni, meg belefáradt a háborúskodásba, de akkor sem reális az egész. Így viszont ezt a "realista" alapokra épített filmet elrontja. (szerintem)