Despicable Me 2 (2013) ☆ 👁

Gru 2.

(Chris Renaud - Pierre Coffin)

amerikai-francia-japán animáció, krimi, sci-fi, vígjáték

3,5
★★★☆☆
477 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

2013-12-23 14:27:59 nandras (3) #9

nem kellene erőltetni az amúgy is elég gyenge sztorit.
az első rész még elment, időnként derülni is lehetett rajta, de ez a második rész... inkább hagyni kellene, hogy szép csendben, békésen múljon ki.

2013-12-09 12:56:00 tomside (4) #8

Kosülep.

2013-12-08 13:37:33 tomside (4) #7

Négyes alá. Úgy jár ez is, mint a Shrek, egyre sorozatszagúbb. A vége borzalmas.

2013-11-17 11:04:30 Ubul (4) #6

tegnap 3 mesét néztünk egymás után, Derült égből fasírt 2, Szörny Egyetemet, és ezt. A 3 közül ez volt a legviccesebb, minden egyes hibái ellenére. A minyonok tényleg egyre idegesítőbbek voltak, főleg a legvégére, de legalább volt közük a sztorihoz, és nem csak elvétve egy-egy bepillantást nyerhettünk sztoritól függetlenül az életükbe.
Ettől függetlenül remélem - ha lesz 3. rész - , hogy legközelebb a legtöbb poént nem rájuk építik. Először még vicces volt, most a fele fárasztó.
Mellesleg meglepő, hogy szinkronban volt káromkodás :D
Nagyon gyenge négyes, de jót szórakoztam rajta.

2013-10-24 07:21:17 Simpleton Larry (3) #5

Aaaaa.... most esett le miért beszélnek mind franciául.... minions... mignons... aaaaa :D

2013-10-23 20:46:11 kiDDny (2) #4

kibaszott idegesítőek voltak a minyonok a film végére.

2013-09-05 16:06:20 Egy filmkritikus (3) #3

Egyetértek, teljesen alacsony színvonal. Csak a "kedvesnek" mondható romantikus vonal miatt 3. Az első résznél eggyel rosszabb. Azért azt megkérdezném, hogy aki kiválót, 5-öst adott, milyen okból? Mitől lehet ez az animáció tökéletes?

2013-08-11 21:41:10 VVega (2) #2

Borzalmas, igazi szenvedés volt. Nulla történet, nulla ötlet, a minyonok pedig annyira viccesek, mint egy Szeszélyes évszakok epizód, de legalább jó sokat szerepelnek.

2013-07-11 22:48:01 miraculum (4) #1

Az első résztől nem vártam semmit, de megtetszett, ettől újra nem vártam semmit, erre ismét meggyőzőtt. Bár a sztori szétesőbb az első résznél, és a minyonok túl sokat ökörködnek, noha ők a legérdektelenebb szereplői a filmnek, a fő karakterek annyira jól eltaláltak, hogy lehetetlen nem szorítani nekik. Lassan indult a film, de miután felpörgött, szép lassan minden a helyére került. Azért a harmadik résztől megint nem várnék semmit. :)