,,Amennyiben az ember zárkózott, bénázik, a megfelelő pillanatokban totálisan idióta, sokat gondolkozik csajokon, akikbe szerelmes volt, mint mondjuk én, akkor értékelni fog egy filmet, ami arról szól, hogy milyen, amikor egy ember zárkózott, bénázik, a megfelelő pillanatokban totálisan idióta, és sokat gondolkozik csajokon, akikbe szerelmes volt. A film Csedzsu szigetén játszódik, ami teljesen mesebeli hely. Van benne egy ház. A házat sajnos a forgatás után nagyrészt elvitte a Bolaven tájfun. Ettől még elmentem a helyére kocsival, és kinéztem a Kelet-kínai tengerre, mint a nagy ablak a filmben, a fűrészes szélű, koromfekete vulkáni kövekre, ahogy megtörnek rajtuk a hullámok. Aztán mandarinokat vettünk a csajommal egy kertből, és megettük őket." by Orosz Péter