Szörnyű film a nőkről...mintha csak az lenne a legnagyobb dolgunk az életben , h férjhez menjünk...A karakterek hozták a szokásos klisés formát...Senki nem bújt ki a Hoolywood által ráosztott sablon alól. Ezek a filmek a legaljai a filmkészítésnek. Rombolja az elmét, az ember nézőpontját. Hulladék, melyet teljesen felesleges elkészíteni....
Szerintem a karakterek nem viccesek, hanem szánalmasak voltak.
No, ez a filmförmedvény volt nekem az, ami neked az Az a bizonyos első év. Pedig nem is szinkronnal láttam.
előzmény: Daemiaen (#1)
Lizzy Kaplan jó, Kirsten Dunst nagyon gyengus.
Próbál kellően szemtelen, szemérmetlen, valamint összeszedett lenni, ám a lendülete csak az utolsó 20 percre érkezik meg, ami bizony igencsak aláássa az előző 60 percet, ráadásul a film szinte kiált a nudityért, amit kínosan próbáltak végig elkerülni.
Nem elég, hogy a Másnaposokban menővé tették a férfiak előemberi szintre visszamászását, az egyenlőség nevében most a nők is megkapták az aljafilmjüket. Ocsmányul beszélhetnek, elmebeteg módjára viselkedhetnek, ész nélkül drogozhatnak, abortuszon viccelődhetnek, szóval csak gratulálni tudok, hogy sikerült a "Ki tudja lejjebb adni?"-játékban újabb mélységekbe süllyedni.
Amit viszont nem értek: hogy a francban van az, hogy ezt a filmet 15-ös karikával adják? Ha már ott kell lenni ezeknek a hülye jeleknek minden műsoron, legalább legyen már valami értelmük is! Jelen esetben mondjuk 18-as karika lenne a minimum, bár szerintem a "semmilyen korosztálynak nem ajánlott" lenne a megfelelő besorolás, annyira unalmas, humortalan és ótvar a film.