The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012) ☆ 👁

Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész

(Bill Condon)

amerikai akciófilm, dráma, fantasy, szerelmi történet

2,4
★★☆☆☆
333 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2016-04-18 18:37:39 IzabellaBéres (?) #48

A Titanic jobb,ennél a kitalált marhaságnál"természet feletti erő"ekkora baromságot.Na mind egy,azér van rá kritika,nem mondom hogy nem:D az ágy letörős rész volt a legjobb:D:Dbaromira hülyeség,10-13 éves koromban érdekelt,mert érdekes volt,de felnőtt fejjel,mintha gyerekeknek készitették volna ;) bár akinek tetszik az nézze,én a Titanicnál maradok,ugyanis attól h Rose és Jack kitalált szereplők benne,valóságos alapon fekszik,szal "marhaság"

2015-12-21 13:05:36 Ilith (4) #47

Valószínűleg :)
Bár Bella utolsó mondata már nekem is sok volt.

előzmény: Ptrskay (#38)

2015-05-10 16:16:49 BonnyJohnny (1) #46

Már megcsinálták. ;)

előzmény: ChrisAdam (#45)

2015-02-06 09:33:59 ChrisAdam (1) #45

Rájöttem, hogyha az öt részből egyet, max kettőt gyúrnának, lehet összejönne egy négyes-ötös film, persze ehhez a stábot is meg kéne bolygatni... :D

2013-12-31 14:13:41 Denice (2) #44

Ez egy vicc :D :D

2013-03-20 15:26:10 Jason13 (1) #43

Itt van nekünk Bella, aki az előző rész végén életet adott csemetéjének, azonban annyira megviselte a szülés, hogy a Cullen család vérszopót faragott belőle. Eleinte picit nehezen mennek a dolgok, hiszen nem csak a végtelenül szimpatikus főhősnőnknek nehéz megbirkóznia új képességeivel, hanem a körülötte lévőknek is. De miután (nagyjából) helyrerázódnak a dolgok, újabb bonyodalmak történnek, köszönhetően egy félreértésnek, mely akár egy kisebb összecsapást is eredményezhet főszereplőink és a Volturi között.
Még mielőtt fejest ugranék a film ezernyi hibájába, szót ejtenék a pozitívumokról(nyugalom, nem lesz hosszú): maga az alapsztori számtalan logikai buktatója mellett még nem is olyan rossz, köszönhetően annak, hogy sokkal több cselekménnyel szolgál, mint az előző négy epizód összesen. Aztán itt van még a zene is, Carter Burwell egész szép dallamokat komponált, ő megdolgozott a pénzéért. Ahogy az operatőr, Guilermo Navarro is, talán ez a rész rendelkezik a legszebb fényképezéssel. És ennyi.
A fentebb említett dolgokon kívül egyszerűen semmi nem működik ebben a fércműben (nem mintha az előzmények esetében más lenne a helyzet). A párbeszédek rendkívül primitívek és papírszagúak, a karakterek rettenetesek és ezt súlyosbítja még a csapnivaló színészi játék is. A főszereplő trió tehát hozza a formáját, Stewart kisasszony majd' két órán keresztül néz maga elé, és ennyiben ki is merül színészi eszköztára, Lautner barátunk néha-néha ledobja felsőjét és mutogatja izmait és Pattinson meg elbóklászik a háttérben. Bár, ő most közel sem volt olyan irritáló figura, mint az elődökben, ezt azért még oda lehetne írni a pozitívumok mellé, de szerintem csak én lettem túlságosan is megbocsátó vele szemben, hiszen ő az Alkonyaton kívül próbál épkézláb alkotásokban szerepet vállalni, az már más tészta, hogy nem nagyon jött még neki össze.
De amivel a legnagyobb baj van, az a látvány! Kihangsúlyoznám, a film 120 millió dollárból készült, de ennek az összegnek a töredéke sem látszik meg a trükkökön! A farkasemberek még mindig szörnyen néznek ki, de a vámpírok különleges képességeinek bemutatása ad igazán okot arra, hogy a néző a szemöldökét ráncolja. Például a gyors futásuk olyan, mintha az Asylum stúdió trükkcsapata dolgozott volna rajta és Tímár Péter osztotta volna az instrukciókat.
Viszont a legfájdalmasabb kegyelemdöfést a játékidő végére szánták a készítők, ahol elénk tárnak egy úgy-ahogy nézhető végső leszámolást, ezt azonban egy olyan fordulat követi, ami láttán majdhogynem lefordultam a székről! De nem ám azért, mert meglepődtem, hanem mert az egekig szökött a vérnyomásom. Komolyan, 4 film után végre az 5. felmutat egy vállalható akciójelenetet, erre sikerült azt is megtorpedózni egy pocsék csavarral. Hát, csodálatos! Bár, ez a széria meg is érdemelt egy ennyire elbénázott finálét!
Összességében véve, a Hajnalhasadás 2. része nem marad le minőség terén az elődöktől, ugyanúgy szállítja a pocsék karaktereket, a hiteltelen és rosszul megírt dialógusokat és szörnyű színészi alakításokat, ezek mellett pedig logikai bakikkal és gagyi trükkökkel is szolgál a nézőinek. Tehát azok, akik szerették a korábbi részeket, biztos ettől is a megkapják a remek filmes élményüket, de akik utálták a szériát már a kezdetektől fogva is, jobban teszik ha inkább elkerülik, kivéve akkor, ha nem olyan mazochisták, mint szerény személyem.
És így a végén köszönjük meg ezt az 5 részen át tartó "epikus és nagyívű kalandot" Stephenie Meyern-nek és a filmkészítőknek, akik ezeket a "szentírásokat" a vásznakra varázsolták. Meghajlok tudásuk előtt!

2013-03-13 05:38:38 Ptrskay (1) #42

Ez halál komoly?

előzmény: Moky (#41)

2013-02-28 23:46:41 Moky (5) #41

Életem legjobb filme!!!!

2012-12-11 18:36:06 ChrisAdam (1) #40

Nem haragszom ezekre a filmekre annyira
Mert nem láttad a Part 1-et! ;)

Csoda, hogy meg bírtad nézni. :)

előzmény: simijohnny (#39)

2012-12-11 17:08:03 simijohnny (2) #39

Nem haragszom ezekre a filmekre annyira, mint manapság divat, de változatlanul lapos egy valami, igaz, én kihagytam az előző két részt. Nem történik semmi, majd zúzás, majd mégse :D, aztán jön a tömény giccs. A ripacs vezér tetszett, de pl. Banderasnak az is jobban állt.

2012-12-05 08:13:37 Ptrskay (1) #38

Egyébként néztem a szavazókat mindegyik filmnél.. Ha az oké/elmegy kategória közepén húznék egy vonalat, akkor pontosan szétválasztanám a szavazókat nem szerint.. :D

2012-12-04 19:55:33 ChrisAdam (1) #37

Több craftot látok bennük, mint a széplelkű Cullenékben.

Tény és való, Cullenék nem érdekesek és lehet, hogy a többiekből jobbat ki lehetne hozni belőlük, de... nem kívánd, mert a végén még tényleg csinálnak egy újabb öt részt. :DD

Amúgy még nem is köszöntem meg az Alkonyat-szériának, hogy az amúgy titokzatos és kiváló, jól kihasználható vámpírtémát tönkreverte. :(((

előzmény: BonnyJohnny (#36)

2012-12-04 19:49:25 BonnyJohnny (1) #36

Hááát... Nekem néha be-bevillant egy-két Bud Spencer film
Jó... nem is azt mondtam, hogy veri a Gyűrűk urát :P, de a sorozat eddigi stílusához képest felpörgött a fordulatszám, meg a látványfaktor. Bár nem annyi, mint amennyit a budget egy normális filmnél indukálna. :/

De a többi vámpír sem volt nagy durranás
Az ír vámpírról egymagáról inkább néztem volna meg öt filmet, mint az egész Cullen famíliáról, indián-vérfarkasosotúl meg Bellástul.
De marajunk a te példáidnál: a két amazonasi amazonról, vagy az orosz nemesekről is. Több craftot látok bennük, mint a széplelkű Cullenékben.

2012-12-04 19:15:15 ChrisAdam (1) #35

Michael Sheen pedig még mindig a legszórakoztatóbb.
Igen, rohadt jól játszik, a sorozat egyik fő pozitívuma. Emellett pedig Charlie a másik szerethető karakter, sőt nekem a kedvencem. Csak ahogy elintézik, az valami eszméletlen kínos. A kollegám fia egy vérfarkas, a lányom már egy hete nincs itthon és ráadásul gyereke van. De ne firtassuk, ne is akadjon ki, hanem szép nyugodtan nyugtázza a dolgokat. :D Röhej.

A többi vámpír még villanásnyi idejük alatt is érdekesebbek
Mondjuk Cullenék annyira nem rosszak (najó, inkább csak Carlisle az, aki még normális). De a többi vámpír sem volt nagy durranás (pl. a két amazonasi nő, az orosz férfiak - rosszak).

A csata pedig kellően látványos és izgalmas, sőt néha még drámai is volt, alulról súrolva epikus is
Hááát... Nekem néha be-bevillant egy-két Bud Spencer film :DD

Victor:
Egyébként meg BonnyJohnny leírta a lényeget, persze sokan már csak heccből is végignézik,
Na, igen én is ilyen voltam (meg egy-két csaj ragaszkodott hozzá).

De tényleg! Ha akármilyen bombázó akar titeket, kedves férfitársaim elráncigálni a moziba vagy a tévé elé, hogy megnézzétek az Alkonyatot, minden erőddel ellenkezz!!
Tényleg arra gondolok, hogy az Alkonyatsorozatban mennyi temérdek pénz van és mégis... annyira amatőr. Mert a szar filmek (amik híresek és népszerűek) általában csak történetileg szarok, technikailag vállalhatóak. De az Alkonyat nem ismer határokat a szar, kifejezetten fos animációtól kezdve a bűnrossz fényképezésig.
Egyetlen jó, sőt zseniális momentum ennek a filmnek a főcíme (főcímdal), mely szerintem baljóslatú hangulatot ad, komolyan reménykedtem, hogy egy sötétebb árnyalatú Alkonyat-filmet kapunk, aztán szeretett Bellánk kinyitja a szemét és ezt a nyálas, undorító számot berakják hangulatűzőnek, majd elmennek egy kínos vadászásra és te csak azon agyalsz, hogy hogy a kurva életbe tudják ilyen tökéletesen elcseszni a dolgokat ezek a készítők.
Tehát ha nem akarsz ideges lenni, ne nézd meg!

előzmény: BonnyJohnny (#31)

2012-12-04 18:54:21 Victor Vance (?) #34

"Fura, hogy szinte csak olyan emberek szólalnak meg itt a fórumban, akik szerint a film rossz, vagy nézhetetlen."

Ez egyáltalán nem újkeletű ezen az oldalon, sok olyan film van (főleg persze régebbiebbek, vagy kevésbé ismert alkotások), amelyek jól állnak a különböző kritikai oldalakon, vagy itt is jó az átlaguk, mégis csak olyan felhasználók írtak róla véleményt, akik 3-asra vagy annál rosszabbra értékelték. Ezzel persze semmi baj, mert a rajongók nyugodtan a védelmébe szállhatnak 1-1 alkotásnak, ha felregisztrálnak ide. Mindenkinek van egy véleménye, van aki hangot ad neki, van aki tartózkodik, ennyi.

"Én nem nézek meg 5 részt egy általam rossznak tartott sorozatból"

Hacsak egy barát vagy barátnő nem ráncigál el téged a moziba. Vagy az 5 éves kishugod nem akarja egyedül megnézni :) Egyébként meg BonnyJohnny leírta a lényeget, persze sokan már csak heccből is végignézik, mert az utóbbi 4 évben már a csapból is ez folyt.

"Mostanában mintha divatos lenne lázadni a divat ellen"

Ez mondjuk igaz, de azt nem szabad elfelejteni hogy vannak akik nem divatból teszik ezt, hanem tényleg egyszerűen csak kiváncsiak rá, miért van ennyire körüllengve ez az egész mánia. Nagyon sok, valóban okos, és értő kritikus leírta már hogy voltaképp mi a baj ezzel a szériával, és lehet hogy az IMDB, RT, vagy más kritikai oldalak nem mérvadóak, de egyik sem adott a sorozat egyik részére sem valami magas értékelést, ami azért jelent valamit. Ezt tovább magyarázni meg felesleges szájtépés lenne, rajongóknak meg tök mindegy az észosztás, ők úgyis tovább fogják imádni szeretett filmsorozatukat.

"Vannak ettől ezerszer rosszabb filmek"

És mennyi jobb...

2012-12-04 16:32:47 BonnyJohnny (1) #33

Nem értem, hogy mit vártak.
Mondjuk egy nézhető filmet. Nem olyan nagy elvárás.

az előző 4 nézhetetlen után?
Az elsőre és a harmadikra is kettest adtam.

Én nem nézek meg 5 részt egy általam rossznak tartott sorozatból, hacsak titkon nem élveztem (csak azt ciki vállalni).
Én azért nézem, hogy saját véleményt alkothassak valamiről. Ez esetben különösen fontos, mert egy sokak által látatlanul utált filmről van szó.

Ez a film cseppet sem nézhetetlen, és méltatlanul van ennyire lepontozva.
Többen is (én is) leírták miért osztályozták úgy, ahogy. Többen kettesre osztályozták, egyesek sorozata legjobbjának, második legjobbjának tartják. Én is annak tartanám a fordulatig, de az hazavágja az egészet.

Szerintem arányaiban kevés rosszabb film van ennél, persze számszerűen én is egy csomót feltudnék sorolni. De csak mert van rosszabb nála, nem lesz jobb.

2012-12-04 16:08:47 Truffle (4) #32

Úgy látom a kettős mérce igencsak általános lett manapság. Fura, hogy szinte csak olyan emberek szólalnak meg itt a fórumban, akik szerint a film rossz, vagy nézhetetlen. Nem értem, hogy mit vártak. Azt hogy ez a rész majd zseniális lesz az előző 4 nézhetetlen után? Én nem nézek meg 5 részt egy általam rossznak tartott sorozatból, hacsak titkon nem élveztem (csak azt ciki vállalni). A Kaptár 1-et láttam, nem tetszett, és már azt sem tudom, hogy hányadik résznél tart, mert nem érdekel.
Mostanában mintha divatos lenne lázadni a divat ellen, de erről tőlem sokkal okosabbak már sok éjszakát végigvitáztak valahol.
Ez a film cseppet sem nézhetetlen, és méltatlanul van ennyire lepontozva. Vannak ettől ezerszer rosszabb filmek, elég csak bekapcsolni a tévéteket...

2012-12-04 11:00:48 BonnyJohnny (1) #31

Egy bizonyos pontig simán jobb, mint az első rész (ami a saga csúcspontja)...

Billy Burke még mindig a legszerethetőbb figura a sorozatban, Michael Sheen pedig még mindig a legszórakoztatóbb. Kristen Stewart színészi játéka pedig most több volt, mint a radiátoré (bravó). A többi vámpír még villanásnyi idejük alatt is érdekesebbek, mint Cullenék 5 rész alatt voltak. A fordulatig a legidegesítőbb dolog számomra a filmben, hogy Jodie Foster óta a legjobb gyerekszínész feladata annyi volt, hogy bambán nézzen maga elé (nem tudom volt-e 5 mondata összesen). A farkasember nyakánál fogva való udvarra vezetése az a momentum volt, amire négyszer kétóra szenvedés óta vártam. A csata pedig kellően látványos és izgalmas, sőt néha még drámai is volt, alulról súrolva epikus is, és aztán...

előzmény: ChrisAdam (#30)

2012-12-04 06:53:52 ChrisAdam (1) #30

Nem tudom, hogy egyest vagy kettest érdemel. Mert a többi részhez képest sokkal jobb (najó, talán az egynél rosszabb). A vége fordulat viszont iszonyú mondvacsinált és gagyi. Kristen Stewartnak viszont végre volt arca néha. És van még pár pozitívuma a filmnek: pl. a kifejezetten hangulatos és jól eltalált (de ide nem illő) főcím, mely alatt a zene is iszonyú jó. Mackenzie Foy Renesmee-je nagyon szerethető karakter és Michael Sheenen is sokat röhögtem. Néha nagyon untam, de összességében sűrűbb és jobb az első résznél.
Kettes, de nem tudom, lehet ez még egyes is.
40%

2012-11-26 15:53:12 ChrisAdam (1) #29

Nem tudom, annyira nem becsülöm a gyereket, hogy a nagy Ethan Hawke-hoz hasonlítsam. :)

előzmény: Jereváni Rádió (#28)

2012-11-25 22:50:28 Jereváni Rádió (?) #28

Ez a Szirmai Gergely egy az egyben úgy néz ki, mint Ethan Hawke. Egy az egyben.

előzmény: ChrisAdam (#27)

2012-11-25 21:15:09 ChrisAdam (1) #27
2012-11-25 11:48:27 evi.fabian (3) #26

Egyedül Aro (Michael Sheen) játéka mentette meg nálam a filmet a "rossz" értékeléstől és "repítette" az oké/elmegy kategóriába. De őszintén szólva nem is vártam többet a filmtől, így végül is nem okozott csalódást.

2012-11-22 20:17:29 Daemiaen (2) #25

Ezért kár volt bekkelni: vártam az epik finálét, ehelyett egy borzalmasan rendezett, olcsó könyvbecsukást nyújt át Bill Condon, aki még így is megsirat többmillió rajongót. A trükkök egy abszolút másik kort idéznek meg, a méretes büdzsének (gázsikkal együtt) jó, ha a negyede látszik a vásznon. Nagyon nagy lebőgés.

2012-11-20 20:52:35 TomPowell (2) #24

A Volturik szépen elsétálnak aztán bő nyál és tenger. Persze láthatjuk azt, hogy a pedofil Jacob hamarosan megkapja a kiscsajt.

előzmény: BonnyJohnny (#23)

2012-11-20 20:50:02 BonnyJohnny (1) #23

Valaki mondja el mi lett a vége, mert a "fordulatnál" kikapcsoltam.

2012-11-18 14:29:06 flake (2) #22

:D

2012-11-18 14:19:03 critixx (?) #21

Nem kell őket lelőni. Ez sokkal jobb: [link]

előzmény: flake (#19)

2012-11-18 12:29:30 Dorian Gray (3) #20

Óóóó csak nyugalom, lesz m még bőven lehetőség a további vetítések egyikére beülni, olyan helyre ahonnan tökéletes az élmény:)

előzmény: flake (#18)

2012-11-17 13:23:18 flake (2) #18

Nekem ma kellet volna megnéznem moziban barátnőm miatt, de szerencsére már csak az első három sorba volt jegy, így gyorsan lebeszéltem róla :D

2012-11-16 23:19:58 THE (3) #17

Sokkal jobb volt, mint az előző. Végre láttunk pörgősebb akciókat.

Off: Gratulálok azoknak a szülőknek akik a 7-8 éves csemetéiket nem tudták hova tenni, és végignézették velük a filmet a moziban. Volt pár rész, amikor még én is megijedtem, na akkor ők biztosan jól szórakoztak. És még csodálkoznak, hogy sok az agresszív gyerek manapság. Pont annyi, mint a felelőtlen szülő. Nem véletlen írják ki, hogy 16 éven aluliaknak nem ajánlott. Persze ez mindenkinek a magánügye, de ha egy ilyen gyerek árt a sajátomnak, mert nem tudja feldolgozni a látottakat akkor már nem lesz az. ..Bocs, de már muszáj volt valahova kiírnom.

2012-11-15 21:38:26 critixx (?) #16

Igen, igazad van benne, hogy a Tvájlájt rajongólányok nem ártanak senkinek (az tény, hogy ízlésficamuk van, de ez igen sok emberre jellemző). A Batman fanboyok és Nolan hívők tényleg ezerszer agresszívebbek tudnak lenni, többek közt ezért nem is írtam még soha egyik Dárknájt filmhez sem, félek, másnap egy döglött lófejjel az ágyamban ébrednék.

előzmény: carmine (#14)

2012-11-15 21:26:22 Umberto (?) #15

Igen, ez a sok-sok fikázás, az, hogy menő dolog ekézni ezt a filmet (könyvet), kontraproduktív hatást is elérhet sokaknál. Bár még nem láttam egyetlen részt sem (nem is olvastam), de valószínűsítem, hogy egy Álom.net vagy egy Szuperbojz sokkal inkább fércművek ehhez képest.

2012-11-15 21:00:52 carmine (?) #14

Nem kell túlgondolni, hogy miért gondolják zseniálisnak. Nem is kell feltétlenül fanatikusnak lenni. Egyszerűen ők a célközönsége filmnek és nem mi pasik. Amúgy egy dolog miatt örülök, hogy vége(?) a szériának. Talán eltűnnek azok a fikázok, akik lépten-nyomon belerúgnak a filmbe, mert baromi menő szidni azt. Mintha bárkinek is ártanának ezek a filmek vagy a rajongóik. Szerény véleményem szerint a Batman fanatikusok sokkal durvábban nyomják. Ha jól emlékszem ők weboldalakat támadtak,kritikusokat fenyegettek és egyéb nyalánkságok. Azt meg pláne nem értem, hogy ha valaki szerint nézhetetlen a sorozat, minek nézi meg az összes részt...

2012-11-15 20:16:19 ChrisAdam (1) #13

Nincs mit magyarázni, egyszerű fanatizmus, ami valószínüleg minden fiatal vámpírőrültben benne van.

2012-11-15 20:07:05 Bigacsiga (3) #12

Kíváncsi lennék azok véleményére is, akik zseniálist nyomtak...valami pozitívuma csak van...(azon kívül, hogy utolsó rész)

2012-11-15 19:34:59 Ptrskay (1) #11

Nagyjából ennyit vártam, legalább nem csalódtam.

2012-11-15 17:36:57 Rorschach (1) #10

Megtisztelő érzés, hogy én nyomhattam rá először a nézhetetlent.
Amúgy meg a szokásos vérlázítóan ostoba szarság, hibátlanra sminkelt, trendin öltöztetett, belőtt hajú, gazdag fehérneműmodellekkel, akiket már ötödször próbálnak vámpírnak/vérfarkasnak beállítani - sajnos egyre sikeresebben.Felemelő érzés volt látni, ahogy ezek az idegesítő maflák egymás fejét tépkedik lefele, de a film még ezt is sikeresen elcseszi. Ilyen a twilight.

2012-11-15 02:37:55 TomPowell (2) #9

Alkonyat: Hajnalhasadás – II. Rész

Ezt is megértük, hogy vége ennek a franchise-nak is, ezért sok férfi rebeg hálaimát, legyen akármilyen vallású (de ahogy elnéztem az előzeteseket, hamarosan jön utánpótlás). Én ezt a szériát nem tartom teljesen ördögtől valónak továbbra sem, de kétségtelenül rosszak, és ez alól a befejező finálé sem kivétel. Míg a Harry Potternél megérte két részre vágni, itt egyértelműen csak a pénz dominált. Ahogy az előző rész is el volt nyújtva, úgy ez is (habár kevésbé bosszantóan), nincs semmilyen történet, csak valami mondvacsinált indok, hogy a két szerencsétlen nyáladzását nézzük. Stewart továbbra is rém idegesítő, Pattinson láthatóan unja, Lautner meg csak egyszer vetkőzik (az legalább a film egyetlen értékelhető poénja), de a kapcsolatukat belengő pedofil felhang továbbra is vér ciki. Az ezúttal túlzásba vitt CGI-on nagyon kiütközik az olcsó szag, de Condon legalább korrektül megtanult akciójelenetet rendezni. A fináléra viszont szavak nincsenek. Az egy dolog, hogy tíz percig megy a „csata” előtt a két oldal farokméregetése feszültségteremtés címszó alatt, ahol Michael Sheen ripacskodik egy jóízűt (szegény Dakota Fanning-nek még ennyi sem jutott), aztán a valóban jó tempójú, izgalmas harcot, ahol az egy csipetnyi jellemmel felruházott mellékkarakterekért lehet izgulni (akármelyik oldalon), azt egy olyan szintű befejezés követi, ami joggal vonulhatna be minden idők legrosszabbjai közé. Ezt pedig megfejeli Carter Burwell stílustalan zenéje (pedig az első részhez tök jót komponált). Azért reménykedem, hogy ez a filmszéria a minőségét illetően elrettentő példa lesz a jövő nemzedékeinek. Mert a remény hal meg utoljára, ha már a vámpíroknak annyi.

40%

2012-11-14 13:05:43 BonnyJohnny (1) #8

vagy reklámfogás
Ja, mert az RT már csak olyan... :P

vagy pedig csak nők értékeltek eddig, akiknek Bellával és Edwarddal van tele a szobája fala.
Az amerikai Hollywood Reporter, a Variety, a Daily Telegraph, valamint az angol Daily Mirror és Daily Mail kritikusai... akik mind férfiak.
Eddig egyetlen női kritika is a Boxoffice Magazine-tól érkezett.

Amúgy a pontszám átlag "csak" 7. A tomatometer 100%-a csak annyit jelent, hogy mindenki frissnek értékelte. Nem pedig azt, hogy mindenki 10-ből tíznek. Ezt sokan nem tudják a Rottentomatosról. Sokan nem is tudják, hogy pontszámuk is van a filmeknek. Pedig az többet mond.

előzmény: ChrisAdam (#7)

2012-11-14 12:36:32 ChrisAdam (1) #7

Szintúgy. :D

Viccen kívül: vagy reklámfogás vagy pedig csak nők értékeltek eddig, akiknek Bellával és Edwarddal van tele a szobája fala.

előzmény: Ninety-Four (#6)

2012-11-14 12:14:37 Ninety-Four (?) #6

előzmény: Gasz András (#5)

2012-11-14 09:29:29 Gasz András (1) #5

[link]

Gyerekek ejha a Rotten-en 100%-osan kezdett az utolsó rész. :D S 9 kritikusnak is tetszett. A végén még Oscar esélyes lesz a film? :D

2012-11-12 15:48:05 ChrisAdam (1) #4

Azért az durva, hogy rányomták a 16-os karikát...! :O Kiüldözik a 8 éves vámpírfanokat! ;)

2012-11-08 19:38:07 Ptrskay (1) #3

Hát igen, ez a plakát.. hogy is mondjam.. nagyon Hárdkór!

2012-10-22 15:30:28 ChrisAdam (1) #2

AeonFluxot idézem: "Gangnam Style sítlusban."

előzmény: hunlobo (#1)

2012-10-22 13:04:10 hunlobo (?) #1

Az aztán a minőségi borítókép!