The Watch (2012) ☆ 👁

Szerinted:
☆☆☆☆☆

2013-07-08 21:13:00 Cross (1) #23

Borzalmas.
Ha nem láttad még, akkor ne is vedd a fáradtságot.
Ha már láttad, akkor nézd meg a 80-as évek "Ami sok, az sokk" című gyöngyszemét.
Vajon akkoriban miért tudtak még forgatókönyvet írni, meg hangulatot csinálni a vásznon?
Ez a Watch nem vígjáték, ez kérem tragédia.

2013-01-24 20:05:34 ChrisAdam (2) #22

Ez most milyen utalás volt? :) Akkor kifejtem hosszabban, hogy miért változott meg ennyire drasztikusan a véleményem erről a filmről: akkor hirtelen nem volt rossz, nevettem is rajta. Rögtön utána írtam ezt a kommentet és azután pár nappal később, már rosszabbnak láttam és ahogy az idő haladt, egyre rosszabbnak. És igen, vminek a hatására. Sok filmet nézek és abban az időben sok szar filmet néztem egy rakáson, így a sok szar között ez nem volt rossz, de aztán ilyenkor sokszor van olyan, hogy egy hasonló hármas filmet sokkal jobbnak látok, mint ez és ilyenkor felmerül hogy: Nem lehet mindkettő hármas!!!
Így lenyomom kettesre és persze nem is hiába...

előzmény: Umberto (#21)

2013-01-24 19:51:53 Umberto (3) #21

Vajon minek/kinek a hatására...

2013-01-24 19:28:22 ChrisAdam (2) #20

Szerintem is. :)

előzmény: Umberto (#18)

2013-01-24 19:16:47 BonnyJohnny (2) #19

Szerintem a hozzászólás megírása óta megváltozott a véleménye.

előzmény: Umberto (#18)

2013-01-24 19:15:38 Umberto (3) #18

Én arra lennék kíváncsi, hogy ha ChrisAdam szerint "elmegy a film" és "60%"-ot ér, akkor miért adott rá csak egy ketteskét...

2013-01-24 19:02:47 nightrace (4) #17

Én nem vártam ettől a filmtől túl sokat, de nagyon kellemesen csalódtam benne.
Vicces volt, szórakoztató, és a magyar szinkront piszkosul eltalálták.
De bizonyára egyedül vagyok itt ezzel a véleménnyel, mert ahogy olvasom a nagy többségnek abszolút nem jött be.

2013-01-03 17:30:14 Jason13 (3) #16

Amennyire ígéretesnek tűnt (legalábbis számomra)akkora csalódás lett ez az alpári sci-fi-vígjáték.Pedig a színészi gárda és a forgatókönyvírók (az Ananász expresszt is jegyző páros dolgozott rajta,az a mozi pedig mind a mai napig az egyik kedvenc agymenésem) bizakodásra adtak okot,a végeredmény azonban egy meglehetősen lapos,eléggé humortalan katyvasz lett,ahol a "tegyünk egymás mellé sok fura figurát és a végén összehaverkodnak" recept mellé kapunk inváziós sci-fi elemeket is.A vicces az,hogy az utóbbiak még egész jól működnek is,mivel az idegenek egész ütős kinézetet kaptak és általuk sok,műfaján belül klasszikusnak számító mozi is megidéződik,mint például a Jelek és a Ragadozó.Viszont a film poénfaktora meglehetősen gyenge,szinte csak káromkodásokból áll az összes humorosnak szánt jelenet.Valljuk be,a trágár szövegelés is lehet vicces,de itt egyáltalán nem az,inkább erőltetett.Ahogy a színészek játéka is.Stiller meglehetősen unottan játszik,Vaughn meg már néha sok,de rajta legalább itt-ott lehet mosolyogni,Hill rendkívül erőltetett,de a legrosszabbul mégis Ayoade járt (az IT Crowd-ban zseniális a fickó)aki olyan,mint ha itt se lett volna.
Összességében ez egy elég harmatos eresztés,de egy-két épp,hogy működő poén és a remekül sikerült látvány feltornázza a "közepes"kategóriába,legalábbis nálam.Pedig az alapötletből ki lehetett volna hozni egy jól működő vígjátékot,főleg ezzel a gárdával,de kár bánkódni,ez sajnos már ilyen lett.

2012-12-31 10:58:18 Gulya (2) #15

Eeez hát ez nagyon sz*r!!!

2012-12-28 22:20:40 Gasz András (2) #14

Kertvárosi kommandó:
Ez az év nagy csalódás vígjátékok terén. Ez a film is trailer alapján még néhol érdekesnek tűnt, erre kaptam egy gagyi scifi paródiát, meg átlag primitív humorpuffancsokat és lesüllyedt színvonalú színészi játékot. :( Nem csodálom hogy a Rottenen nagyon nem kedvelték (17%).

35%

2012-12-26 17:57:07 slawter (3) #13

Atlagos hollywood-i film, ami azonban rendelkezik jo-nehany sirvaröhögös resszel :D

2012-12-01 00:03:23 Gruden Gergo (3) #12

Hat maga a film nallam is egy 1-2-es de a fenykepezes az idegennel resz miatt felment minimum 3-ra. Majd osszeszartam magam a rohogestol. Sztem mar csak azert megerte megnezni. De egyet ertek, a film eleg gyenge.

2012-11-07 21:26:46 hemill (2) #11

bírom a színészeket, de ez amit itt összehoztak nem nevezhető nézhetőnek..

2012-11-07 13:43:13 belarus (3) #10

Alapjában véve egyszer nézhető, keveset nevettem rajta, de mintha a szereplők sem lettek volna formában, főleg Ben Stiller játéka volt színtelen. A poénok - ahol vannak - nem mindig ütnek és ha már kicsit inváziós film is nem csak vígjáték, akkor több időt kellett volna erre fektetni.

2012-11-07 01:03:12 hunlobo (2) #9

Hát nézhetőbb volt mint az új pókember film... mivel itt már alapból úgy ül neki az ember hogy nem vár sokat, de még így is harmatgyenge volt egy-két jelenet.

2012-11-05 19:33:46 opposition (2) #8

Szokásos Ben Stiller féle primitív altesti humor-tobzódás. Néhány jelenet jól sikerült, de egyébként rendkívül gyenge.

2012-11-05 16:11:17 ChrisAdam (2) #7

Hajlottam volna egészen az első óra végéig egy stabil négyesre, de a végét összecsapják. Tudom, így is 95 perc játékidő van, de simán ráfért volna egy 10-15 perc, az idegeninváziót jobban kidolgozni és néhány szálat nem vaktában összecsapni (Bob és lánya közötti incidenset is tönkrevágták, a furcsa szomszédot is fejbevágták...). De összességében egy jó egynek-elmegy vígjáték, meglepetés számomra.
60%

2012-11-05 08:35:44 Horváth Szabolcs (2) #6

Hát ezzel nagyon mellényúltak. Alapból bírom mind a három faszit, de ez így nagyon gyenge volt. Valóban beazonosítatlan célközönségnek készült furcsa valami ez, amin csak néhol nevettem, és akkor se nagyot. Gyenge volt.

2012-11-04 01:26:37 carmine (4) #5

Nagyon bíztam benne, hogy a szinkronrendező megtartja Ayoade hangjának Hevér Gábort, de ahogy olvasom nem sikerült ezt megugrani.

2012-11-02 18:00:30 bedecs.hu (2) #4

Csak a tehenes poén miatt kettes, amúgy nézhetetlen film, kár volt minden beleölt centért!

2012-10-20 12:20:17 Daemiaen (4) #3

Két szék között jócskán a pad alá zuhan, tulajdonképpen a célközönséget is alig lehet belőni, mégis: a főszereplők és az alkotók között is vannak jócskán olyanok, akiket kifejezetten komálok, így aztán lehet bármennyire konformista vagy kiszámítható, esetleg kevésbé jól megírt, Stillerék már önmaguk miatt viccesek. Elfogultság nélkül pedig nincs rajongás, na!

2012-08-29 09:51:19 flake (4) #2

Ayoade-t a Kockafejekben csak kedveltem, de a Submarine után nagyon sokat várok tőle, persze nem ettől a filmtől, hanem a The Double-től, amit ismét rendezőként jegyez.

2012-08-12 18:11:37 carmine (4) #1

Nekem bejön az előzetes alapján, meg Ayoade-t is bírom a Kockafejek óta. Viszont látva az amerikai buktát, nem csodálkoznék ha elkerülné a magyar mozikat.