Madagascar 3: Europe's Most Wanted (2012) ☆ 👁

Madagaszkár 3.

(Conrad Vernon - Eric Darnell - Tom McGrath)

amerikai-norvég animáció, kalandfilm, vígjáték

3,2
★★★☆☆
278 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

2012-11-03 12:34:49 Ubul (4) #7

az első közepes, a második kimaradt ,viszont ezen volt nevetni való :D bár valószínűleg a magyar szinkron tett rá egy lapáttal. Gyenge 4-es, kis újranézési faktorral

2012-10-12 09:37:52 opposition (2) #6

Ez nagyon gyenge. Bármelyik "Madagaszkár pingvinjei" epizód szórakoztatóbb, mint ez az egész estés unalom.

2012-10-04 03:16:44 vadPINGvin (5) #5

Mostantól nem a Trainspotting a legjobb drogos film, ha a készítők állapotát is be lehet számolni! :)

2012-07-17 15:17:15 sikator (5) #4

Chantel DuBois szenzációs, mint Edith Piaf!

2012-07-04 20:40:06 largo (1) #3

Szánalmas

2012-06-16 21:33:16 Daemiaen (3) #2

Akárcsak az első kettő, a harmadik Madagaszkár is egy ötperces ötletre épít, és ezen még Noah Baumbach sem tud segíteni. A humorforrásnak számító karakterek mellékvágányra történő állítása nem tesz jót a filmnek, az új belépők ugyanis súlytalanok, dimenzió nélküliek. Így lett kerek és egyenletes színvonalú a trilógia.

2012-06-14 16:53:24 TomPowell (4) #1

Madagaszkár 3

Kellemes meglepetés az újabb „Riszálom úgy is, úgy is” menet, sőt, a széria legjobbja. Az első rész (75%) után a második epizód (65%) lényegesen erőltetettebb volt, próbálták elsütni a többet, nagyobbat elvet, valamint erőltetett gonoszfigurákat belerakni a cselekménybe (lásd a brutál nagyi esetét), és csak a pingvinek valamint Julien király szokásos hülyülései csaltak mosolyt az ember arcára. Most azonban végig mosolyogtam szinte az egészet, köszönhetően a környezetváltozásnak, így a madagaszkári és afrikai vadon után felüdülés volt a színes Európa, valamint a cirkuszok világa. Az új karaktereket is hamar a szívünkbe zárhatjuk, mint például Stefanot az olasz fókát, és Vitalijt a morcos tigrist. Természetesen most is Alex figurája van a rivaldafényben (jobban, mint eddig), ezt pedig a másik három figura sínyli meg a leginkább, de a pingvinek és Julien természetesen most is kitesznek magukért (utóbbi románcos montázsa a triciklis medvével például remekre sikeredett). És végre kapott egy valamirevaló gonoszt is a széria az eszement sintér személyében, akin szintén jókat derültem. A látvány csodás (például a londoni cirkuszi bemutató), a 3D is nemegyszer az arcunkba mászik, és az akciók is parádésak, mint a film eleji üldözés vagy a filmvégi finálé. Hans Zimmernek se kellett különösebben megerőltetnie magát így A Sötét Lovag felemelkedése előtt, de a válogatás számokkal együtt a zene most sikerült a legjobban, és hallhatóan az Eredetben kulcsszerepet betöltő Piaf számtól („Non je ne regrette rien”) most se tudott szabadulni, ami Francis McDormand figurájának előadásában az egyik leghumorosabb jelenetet eredményezte. Viszont a befejezést elnézve nem tudom, hogyan fogják folytatni, mert Madagaszkárból most már egyáltalán nem láttunk semmit.

80%

Szinkron: az animációs filmekhez mérten magas színvonal, még úgy is, hogy az átlagosnál több benne az erőltetett akcentus (francia, olasz, orosz). Természetesen az eddigi szereplők megkapták a szokásos hangjukat (Zámbori Soma, Molnár Levente, Liptai Claudia, Beregi Péter, Reviczky Gábor, Józsa Imre), és ugyan nekem Julien király Galbenisz Tomasz hangján az igazi, a már második részben is őt szinkronizáló Forgács Gábor most is van annyira profi, hogy nem tudja elrontani a figurát. Annyi aprócska változás történt csak, hogy Mortot ezúttal Arany Tamás helyett Bolba Tamás szólaltatta meg abban a pár mondatban. Az újak közül Kőszegi Ákos orosz, Zsigmond Tamara, Rajkai Zoltán és Józsa Imre olasz, Borbás Gabi pedig francia akcentussal szólal meg, de egyik esetben sem zavart különösebben a dolog.