La fée (2011) ☆ 👁

A tündér

(Bruno Romy - Dominique Abel (I) - Fiona Gordon)

belga-francia dráma, vígjáték

3,2
★★★☆☆
26 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2012-12-16 19:45:41 somogyireka (3) #3

De kár érte..Pedig már régen nem éreztem magam ilyen jól moziban a film elején. Egy ideig még kacarásztam is, elég nagy átfedés volt a saját magam számára is talányos humorérzékem, s a látottak között. Szívtam magamba a film jóleső pihent agyúságát..Aztán szép lassan az egész leült, szinte átment abszurdba, vagy mibe, egy ponton túl nem tudtam követni, bárgyúvá vált és fárasztott. Odáig eljutottam, hogy akkor végül a harmadik kívánságát a főszereplő sem tudta, hogy mi. Ez az elem tetszik. Ezt hozom magammal most a filmből, s azóta is tanakodom a saját kívánságaimon.

2012-12-01 10:31:16 Adam Taylor (4) #2

Aranyos, szórakoztató, szerethető - nekem néha megbicsaklott a ritmus a kvázi-újhullámos betéteken, és néhány poén is erőltetettnek hatott, de az összkép így is pozitív.

2012-11-21 23:04:53 vudielen (3) #1

most voltam a művészben a belga filmnapok nyitó napján.
beszélgettem a rendezőkkel a film után külön, egy jó belga sör mellett. nagyon szimpatikusak voltak.
mondták, hogy a következő filmjüket párizsban forgatják.

a filmről: igaz 3ast adtam, de szimplán mert én nem ehhez a műfajhoz vagyok szokva. tipikus európai humorú, ami nekem különösen tetszett. sok jelenet megnevettetett.
tudni kell, hogy a 3 rendező, aki szintén szereplő is, a színházból érkezett, és szerintem ez meg is látszik a filmen. (de nem rossz értelemben)

azért menjetek el megnézni mit alkotnak a belgák!