Újra kisgyerek voltam.
Tökéletesen hozták vissza a Muppets Showt! Jason Segel kitűnő játéka és Amy Adams elbűvölő szépsége mellett a kis muppetek is szerethetőek, nem túlozták el karakterüket. Emellett kaphatunk rengeteg mókás dalt, táncot, amely alatt csak mosolyogtam és élveztem. Eszméletlen lendülete van és parádés komédia!
Nagyon aranyos és nagyon tiszteletreméltó, hogy még önmagát sem akarja a film komolyan venni. Éppen ettől ütnek a poénok.
Minden perce varázslatos.
Bolondos dallamok. Az éneklős-táncolós, besózott társulat egy picit elhozza Jack Blacket is. A csomagtartóban!
Lelkesítő, tisztelettudó, bájos “műsor egy rideg, cinikus világnak.“
Találó beszólásokkal: Valaki azt mondta, itt népszerűsíthetem magam. Vagy: Breki úr, javasolhatom, hogy időt megtakarítva a többi Muppetet egy montázzsal vegyük fel? Nyomokban remek dialógusokkal: Ha nem ismernélek jobban, azt hinném, hogy a történet fontos elemeit mondtad most el. - Remélem, hogy tényleg így van, különben a nézők felét halálra untattam. - Ezt úgy érted, hogy a másik fele még életben van?
Még van hely a közönségben, szóval...
Muppets, a film
Gyerekkori kedvencem Brekiék, meg a többiek, és mind a mai napig képes vagyok leragadni a tv előtt, ha valamelyik filmjüket leadják, pedig egyik se egy filmtörténeti mérföldkő. Azonban még is van egy régimódi bájuk, ami visszahozza az emberben szunnyadó gyereket és nem a blőd, idióta sztorira figyel, hanem a figurák állandó idétlenkedéseire, valamint a folyamatos sztár cameokra, amikből ezúttal is van jó néhány. Én például a filmet mosolyogva ültem végig, mert a szokásos habos-babos történet elemeit, kliséit nem egyszer bájosan figurázta ki, vagy ügyesen kacsintott ki a nézőre. A dal betétek kellemesek, és a film is talán csak egy picivel hosszabb, mint kellene. A maga műfajában ez is egyfajta nosztalgia mozi, mint The expandebles, csak itt a régimódi, gyermeteg humort sikerült egy másfél óra erejéig visszahozni. Akik vevők a Muppet-univerzumra és erre a fajta humorra, azoknak bátran ajánlható, a többiek messze kerüljék el.
75%
De igazából azt lehetne mondani, hogy a Segel-Stoller páros most talál be először igazán. Lehet, meg kellene maradniuk a PG-vonalon.
előzmény: Daemiaen (#1)
Ízig-vérig Muppet-film! Megemelem a kalapom Jason Segel előtt, aki játszi könnyedséggel hozott létre egy vicces, lendületes, ám Jim Henson örökségével mindvégig tisztelettudó mozit, ami ezúttal valóban minden korosztálynak örömet tud okozni.
Sosem szerettem Miss Röfit, se Brekit... Igazából egyiket se. Úgy ámblokk a bábokkal van bajom azt hiszem, de ezt meg "kellett" néznem. Unokahúgom (3.5 éves) minden héten legalább 3-szor megnézi és imádja, énekli, hát kíváncsi lettem. :) Pozitívan sikerült csalódnom. :) Minárovits Peti meg mint Miss Röfi :DD fenomenális :D