Crazy, Stupid, Love (2011) ☆ 👁

Őrült, dilis, szerelem

(Glenn Ficarra - John Requa)

amerikai szerelmi történet, vígjáték

3,6
★★★☆☆
760 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2022-04-10 14:19:22 Jereváni Rádió (3) #59

Ez az az eset, amikor a filmalkotók (elsősorban a forgatókönyvírók) nem írják meg a házi feladatukat.

Van egy kiváló alapszituáció, amely mulatságos helyzetek sorát adhatja, meg is van ez a film kb. egyharmadában, de aztán - kb középtávon - kezd kicsúszni a gyeplő a különböző forgatókönyv szálak közül, mintha nem tudták volna, hogy Cal szála mellé melyik szálat erőltessék a filmben: Hannah-ét? Emily-ét? Jessicáét? Éppen ezért a film csúcspontja szerintem a szülői értekezletes jelenet volt, a láthatóan csúcspontnak szánt családi kerti partis jelenetben - amikor mindenki összejön és mindenki szembesül mindenki érzelmeivel - már nincs meg benne a mulatság faktor, egyszerűen kifogyott belőle a szufla. Apropó, lehet nem figyeltem, de hogyan jött az, hogy Hannah Cal és Emily harmadik gyereke? Erre a kerti partis jelentig egy darab utalás nem volt a filmben. Aztán persze le kellett valahogy zárni a filmet, erre jött egy vérgyenge, nem kicsit ciki, erőltetetten nyálas befejezés, amely már gyakorlatilag szóra sem érdemes.

A színészgárda ráadásul elsőrangú alakítást nyújt, szóval a lehetőség is megvolt, hogy kapjak egy jó komédiát. Nem sikerült, sajnálom, kap tőlem egy gyenge közepest.

2016-03-03 17:03:36 HG (4) #58

A film eleje jól indult, a végén a szónoklós jelenet viszont giccses volt és elrontotta az egészet. Nem túl értelmes dolog arra biztatni egy 13 évest, hogy beteges módon zaklasson valakit, csak mert a "lelki társának" gondolja valamiért.

Carell és Gosling jelenetei voltak szerintem a legjobbak.

---

"merő kedvességből (miért is?) gatyába rázza a tutyimutyi férfit"

Az apjára emlékeztette, azért segített rajta.

2015-04-20 13:30:44 Mizi (1) #57

Felszínes, sekélyes, hazug hulladék ez a film, amelynek nincs egyetlen egy értékelhető monumentuma sem, és még csak nem is vicces. (Egyetlen egy poén volt, ami tetszett, de az sem nevezhető igazából poénnak).
A történet teljes mértékben hiteltelen: Ott kezdődik, hogy halál unalmas Steve Carell-t megcsalja a felesége, amivel semmi probléma sincs, sőt erkölcsileg is teljesen helyénvaló a nő részéről. Ezután Mr. nőcsábász (Ryan Gosling) merő kedvességből (miért is?) gatyába rázza a tutyimutyi férfit. Hogyan is lehet belőlünk egyszerre nőfaló playboy? Hordjunk divatos és drága cuccokat, és nyomjuk a sablonsódert a csajoknak. Hát nem hihetetlen egyszerű? :) Persze előbb utóbb mindkét hősünk rájön, mennyire sekélyes is ez az életforma (jajj, szegények), ezért Carell megpróbálja visszahódítani csapodár (értsd: lotyó) feleségét, míg Ryan véletlenül belezúg a tök átlagos csajként feltüntetett Emma Stone-ba, aki miután nem kérték meg a kezét, leissza magát és átmegy ribizliüzemmódba, mert ugye ez a természetes reakció ilyenkor. Zseniális.
Közben persze más szálak is felbukkannak az "alkotásban", ugyanis Carell fia szerelmes lesz a csini dadusba, és persze hűen a film többi karakteréhez, ő is tök természetellenesen viselkedik ezáltal. Bár lehet, hogy a srácból valamilyen úton-módon kimaradt a szégyenérzet, ez is elképzelhető... Sajnálatos módon a csaj inkább a papira bukik, de szerencsétlen annyira sötét, hogy pornóképekkel akarja befűzni a gyanútlan bácsit
Sokáig gondolkodtam (najó, azért nem túl sokáig), hogy miről is szól ez a film, de egyszerűen csak is az lehet a válasz, hogy az emberi butaságról. De akkor minek a végére szájbarágás, mintha ez egy erkölcsi tanmese lenne a szerlemről?

2013-08-24 21:19:45 Marla Singer (3) #56

Aranyos kis film, néhány remek poénnal, és sajna ugyanannyi üresjárattal. Barátnőkkel nézős, csajos film.

2013-07-17 22:33:29 Batyu (4) #55

Üdítő filmecske, barátnővel méginkább. :)

2013-02-22 19:33:42 dorothygale (5) #54

Nem bîrom megunni! :)

2012-06-03 19:59:15 grofjardanhazy (3) #53

Kellemes vígjáték, pozitív csalódás. A vége nem kellett volna. Majdnem megvolt pedig a négyes.

2012-05-25 01:24:52 dézi (2) #52

nekem is csalódás volt, csak éppen negatív értelemben. 2/3.

2012-05-23 22:10:58 szakmunkás (4) #51

kellemes csalódás a film

2012-05-15 16:09:46 timcsiy (3) #50

miééért kellett így elrontani a végét? csak az előttem szólókhoz tudok csatlakozni, akik szerint a kerti partira kellett volna kiélezni a történet végét. az utolsó negyed óra teljesen felesleges. emellett sablonos, idegesítő és undorítóan giccses. így csak hármas.

2012-03-11 01:42:37 tomside (3) #49

A 3-4 máshol megszeretett, és a biztosat itt is hozó színész nélkül nagyon-nagyon erős kettest nyomnék rá.

2012-03-02 22:02:42 winona (5) #48

Tökéletes.
Annyira elegem van már a mostanában futó szalagon gyártott, sablonos , unalomig ismert poénokkal teletűzdelt romantikus vígjátékoktól,(nekem az agyondicsért Barátság extrákkal sem tetszett, elnézést, ha ezzel valakit megbántottam...a Csak szexre kellesz meg elment tejszínhabbal))hogy az nem igaz, féltem ettől is, hogy valami ilyesmi lesz, de szerencsére nem...
Sőt annyira pörgős,bájos volt az egész, hihetetlen vonzó volt az a légkör,amit a film megteremtett, a karakterek is rendkívül eltaláltak,mondjuk sokat is nyomott a latban, hogy a szerepekben tényleg megnyerő színészek játszottak.
Kezdeném Steve Carell-el, én kifejezetten bírom a tagot,először a A minden6ó-ban láttam, már ott is egész jó volt, igaz kisebb szerepben brillírozott , aztán jött a Gyógyegér vacsorára, na ott elég gyagyás szerepe ellenére is kedvelhető volt.
No de kérem szépen itt, ezt a lúzer karaktert mintha rá szabták volna. Sokakat irritál Carrel, de én úgy vagyok vele, százszor inkább Ő,mint Adam Sandler(bár igazából Sandler is tud jó lenni, ha épp nem idióta szerepben feszít).
Ryan Gosling nem okozott meglepetést, eddig minden filmjében, meggyőzött,hogy nem egy tehetségtelen fiú,itt is jó volt,a dögös külseje pedig csak hab volt a tortán.Az a karakter akit játszott: a gazdag, menő, jóképű,(tökéletesre kigyúrt testű) csávó eléggé ismerős nekem...környékeztek már meg ilyen fiúk, de valahogy mindig is irritáltak, így talán érthető, hogy néhányan talán kalandnak jók voltak, de komoly kapcsolatra sosem tudtam őket elképzelni, bár igazából ők sem erre hajtottak, no:)
Emma Stone pedig, hihetetlen ez a csaj, annyira energikus, tele van élettel, végre nem egy üresfejű, szétbotoxozott cicababa, a szerepe is szimpi volt, egy tök vagány csaj, akinek helyén van az esze, valószínűleg ez fogta meg Ryan karakterét is. Talán fölös szálnak Marisa Tomei karakterét éreztem, inkább mint dekoráció funkcionált a filmben, viszont ahhoz képest ,hogy már nem egy 20 éves fruska,még mindig gyönyörű:)igazi NŐ.

A történet szerintem nem új keletű senkinek, de hála az alkotóknak ez nem zavaró,aki egy üdítő,poénos végre egy jó romantikus vígjátékot akar látni, annak bátran ajánlom, nekem a kedvenc filmjeim közé került be, nálam többször nézős lesz az tuti.

2012-01-17 19:21:32 Horváth Szabolcs (3) #47

nem Amerikai pite, hanem Amerikai szépség... elirtam bocs

2012-01-17 14:22:09 pyrooo1 (5) #46

Ugly Truth, Crazy stupid love, Love actually, Friend with benefits...... Mitől olyan jó mindegyik? Mert habár vannak benne baklövések, mindegyik egy olyan élethelyzetet mesél el, amivel sokan tudunk azonoulni :)

2012-01-12 22:46:24 dudaskoko (4) #45

Nagyon tetszett, kellemes vígjáték a jobbik fajtából. A poénok nem térdcsapkodósak (bár akad egy-két igazán vicces, pl a szülői értekezlet), de simán élvezhetőek, míg a színészek kellően kitesznek magukért. Carell most kissé visszafogottabb, de ugyanúgy szeretnivaló lúzer, mint eddig. Gosling először próbálja ki magát könnyedebb terepen, de szerencsére a nőfaló figura (is) nagyon jól áll neki. A hölgyek okésak, bár Emma Stone-ról nem hiszem el, hogy egy olyan bombanő, aki képes megfogni egy Gosling-szerű srácot.(a szeplőiről nem is beszélve) A kertes jelenet nekem is - akárcsak az előttem szólóknak - összegző jellegű volt, kissé megbicsaklott tőle a mozi,s így jár érte a pontlevonás. A végső "nagy beszéd" ráadásul ezután közhelyes,így tényleg érdemesebb lett volna a partira kihegyezni a végjátékot. Az Őrült, dilis, szerelem ennek ellenére élvezetes mozi, ennél rosszabbat ne kapjunk az álomgyárból.

8/10

2012-01-12 00:41:12 Horváth Szabolcs (3) #44

Randiguru és Amerikai Pite. Hol az egyik felé hajlik a mérleg, hol a másik irányba dől. Vártam a nagy konklúziót dehát csak nem jött. Sokat emlitettétek a kliséket amik tényleg jelen vannak, de a legtöbb esetben jól müködnek szerintem. A másik emlitett hiba a vége ami szerintem minimum egy egy jeggyel elrontja a filmet. Összeségében örölük hogy láttam, de egyszer elég is volt belőle.

2012-01-11 22:21:26 BonnyJohnny (3) #43

Ezért írtam, hogy azt kellett volna kibővíteni annyira, hogy lezáródjon a film. Így nemcsak a giccses véget kerültük volna ki, de a teljesen felesleges (és fárasztóan sablonos) Happy End előtti melankóliát. Szerintem egyik sem illett a filmhez. Különösen, hogy a Gosling-Stone "randevú" alatt milyen jól működött a klisék kikacsintós használata.

előzmény: Rorschach (#42)

2012-01-11 22:15:34 Rorschach (4) #42

Már én is gondoltam rá, hogy ott kellett volna elvágni - hiszen egyértelműen az a csúcspont -, de a filmnek annál a jelenetnél még egyértelműen nem volt vége.

előzmény: BonnyJohnny (#41)

2012-01-11 22:08:06 BonnyJohnny (3) #41

Most végigpörgettem pár emlékezetes résznél. Ha a félresikerült kerti partival lett volna vége (persze akkor hosszabb verzióban), akkor például simán négyes. :)

2012-01-07 22:55:06 BonnyJohnny (3) #40

Nagyon akartam szeretni ezt a filmet, és az elején még simán zseniálisra is állt, de aztán a forgatókönyv túl sokat akart, a story kapkodóssá, a karakterek vékonnyá váltak, vagy eltűntek. A rendezőpáros is mintha elfáradt volna a végére. Tempótlan lett a film. Amellett szerintem nem illet a filmhez a klisés "összeomlik a világ a Happy End előtt rész", és a giccses befejezés. Én sokkal inkább valami fergeteges, kaotikus, pergő fináléra számítottam (olyan Oscar szerűre).
Amúgy a színészgárda első osztályú, a gyerekektől, Tomeien és Baconön át felnőttekig. Mondjuk sem Julianne Moore sem Emma Stone nem kápráztatott úgy el, de csak magukhoz képest nem. Gosling figurája marha jó volt, kár volt megváltoztatni, vagy olyan hirtelen megváltoztatni. Igazából Steve Carell karaktere és alakítása tetszett leginkább. Főleg, mert egy kicsit visszafogta magát.
Erős közepes.

2011-12-25 14:04:42 ChrisAdam (3) #39

Most hogy mondod Victor, a múlt héten én is csajokkal néztem és ők élvezték (és én is jobban), szóval megérdemli a négyest, de a gyengébbik négyest. Olyan éppennégyes.

2011-12-25 12:42:47 Victor Vance (5) #38

Az idei év legjobb vígjátékának tartom. Általában nem rajongok ezekért a romantikus hülyeségekért, de 2011-ben már másodszorra sikerült meglepnie engem ennek a műfajnak (az első a Barátság extrákkal volt), bár azt hozzá kell tenni, nagyon sokat nyomott a latba hogy a barátnőmmel néztem, de nem is tudom mikor röhögtem ennyit egy komédián. Maga az alapötlet kifejezetten jó és a megvalósítás is hasonlóan sikerült, a színészek nagyon jók, Steve Carrell-t egyre jobban imádom, Ryan Gosling pedig kezd az új kedvencemmé válni, nagyon tud színészkedni a srác és amit idén letett az asztalra, az példa nélküli (többször is elcsodálkoztam hogy mennyire eltud játszani egy ilyen karaktert is ugyanolyan profizmussal mint tette azt a Drive-ban, egyébként szerintem nem csak nekem tűnt fel hogy nagyon hasonlít a fiatalkori Brando-ra, ha jól csinálja a dolgait, akkor simán fel fog nőni hozzá). Persze attól függetlenül hogy baromira tetszett, a tipikus amerikai giccs és a vége felé lévő cikis nyáltenger miatt mégsem lehet csillagos ötös, pedig nagyon szívesen megadnám neki, de azért maradjunk egy gyenge zseniálisnál. Mindenképp megérdemel még 2-3 újranézést, és csajozós filmnek is több mint kiváló.

2011-12-13 23:54:45 Xaxofon (5) #37

Ez a film nagyon vicces. Aki jót akar nevetni nézze meg :)

2011-12-05 21:01:58 Adam Taylor (4) #36

Szerintem az utóbbi években mindig akadt 1-2 jobban sikerült romkom, legalábbis én mindig találtam :)
Magával a műfajjal pedig szerintem az a helyzet, hogy 2 féle film létezik: a giccses sablonos, meg a giccses sablonos, ami azért mégis jó, meg szerethető meg hasonló. Olyan romkom, ami ebbe a képletbe nem illik bele, viszont baromi ritkán érkezik.

előzmény: Rorschach (#35)

2011-12-05 20:06:21 Rorschach (4) #35

Abban igazad van, hogy ott, ahol a leginkább kéne, még mindig nem sikerül teljesen megfékezni a giccstengert, de az idei romkomok (ez meg a Barátság extrákkal) szerintem már egy fajta haladásnak tekinthetők. Ha tartják az irányt, még pár év, és a műfaj teljesen uniszex módon maximálisan élvezhető lesz számunkra is. A film pedig nyilván nem zseniális, de az év terméséből és az átlag szerelmi történetek közül is magasan kiemelkedik - nálam.

előzmény: ChrisAdam (#34)

2011-12-05 20:00:09 ChrisAdam (3) #34

Oké, de a kisfiú-Jessica szál túl erős volt. A végén kihagyhattak volna egy két részt (képek).

2011-12-05 19:50:19 Adam Taylor (4) #33

Bár a vége igencsak recseg-ropog, azért a film működik. És ez elsősorban a színészeknek köszönhető, akik életet leheltek a karakterekbe - ha már a forgatókönyvnek nem sikerült.

2011-12-05 18:20:09 Rorschach (4) #32

Szerintem az volt a film csúcspontja. Én akkor nevettem legharsányabban, onnantól pedig mindegy, mi történt, mosoly ült az arcomon egészen a stáblistáig. Kedves, aranyos, néhol egészen életszagú filmecske volt.
A kisfiú-Jessica szál pedig kellett. Szerinted miért őrült, dilis? :)

előzmény: ChrisAdam (#31)

2011-12-05 14:39:51 ChrisAdam (3) #31

Ja, hát a verekedés az szánalmas volt....

előzmény: allegra (#26)

2011-12-05 14:39:15 ChrisAdam (3) #30

Nem rossz, nem rossz, de azért jó sem. Lendületes, vicces, poénos, de nem éreztem igazán nagyon jó filmnek. A kisfiú-Jessica részt kihagyhatták volna.
A 3-as gyengébb fele.

2011-11-12 19:26:02 BladesOrsi (4) #29

Jó film volt, kimagaslik a mai vígjátékok közül.

2011-11-11 20:01:53 Dió (2) #28

Közepesen (nem feltétlenül rosszul) indul, aztán megy lefele a lejtőn, míg a végére már vállalhatatlan. Ha nem lenne benne Stone kisasszony (no comment megint, amit csinál), lecsaptam volna a hatvanadik percben mint a taxiórát.

2011-10-31 20:30:50 yahooboi (3) #27

Egész üdítő kis ladik a romantikus vígjátékok végtelenbe vesző nyáltengerén :)

2011-10-29 18:06:50 allegra (4) #26

Egészen jó lehetett volna, ha kihagyják belőle a kötelező amerikai verekedős és a mindenki előtt önfeltáró előadást tartós nagyjeleneteket. Ryan Gosling viszont szenzációs eddig mindenben, amit láttam tőle.

2011-09-27 22:19:13 Sántha Orsolya (3) #25

Pedig jó is lehetett volna. Az első 2/3-án rengeteget röhögtem. Az utolsó harmad megölte.

2011-09-18 00:19:09 Kremy (3) #24

Igazad van,hülyén fogalmaztam. Akkor úgy mondom,hogy törekszem arra,hogy ne azért adjak 5öst egy filmre,mert reprezentálják az aktuális érzelmeimet. Nyilván előfordul olyan,hogy nem sikerül,de azért többségében szokott.

előzmény: Umberto (#20)

2011-09-14 10:19:51 slawter (4) #23

Rengeteg mondanivaló, amit mások jobban és már sokkal régebben megmutattak. Amúgy megitn csupa olyan dolog volt, amit az ember önmagától már réges-rég tud. Ha neked az itt bemutatott érzések újak, az a te dolgod, de több milliárd embernek nem azok, hidd el.

előzmény: candice (#16)

2011-09-13 23:18:35 budaik (4) #22

A vége nem volt jó. Unom már kicsit ezeket a kötelező happy end és konklúzió végeket....

2011-09-07 23:55:07 slawter (4) #21

Gyengébb fajta jó, 7/10. Valóban túljátszott kicsit, meg amerikai beütése van eléggé, de mégis képes votl ezeket oly mértékben háttérbe szorítani a további negatívumokkal együtt, hogy megkapta a jót. Nem nagy durranás, de kellemes kis filmecske. Viszont komolyan venni egy-két részt leszámítva (ami azért elég kevés) nem lehet, mert eléggé a valóságtól elrugaszkodott.

2011-09-07 11:23:17 Umberto (4) #20

egy filmet nem az aktuális érzelmi állapotom szerint szoktam megítélni,hanem igyekszem objektíven...

Objektíven nem lehet megítélni egyetlen művészi produktumot sem, sőt a befogadás egyik alapvető tényezője az ember aktuális hangulata, érzelmi állapota.

2011-09-07 10:01:21 Kremy (3) #19

Az Igazából szerelmet kár volt felhozni ellenpontként,mert ott remekül működik a sok szál,itt meg még ez a pár sem.
Az érzelmeket pedig hiba belekeverni,lehet,hogyha szerelmes lennék vagy éppen most váltam volna el,átjött volna,de egy filmet nem az aktuális érzelmi állapotom szerint szoktam megítélni,hanem igyekszem objektíven...Így pedig kijöttem a moziból és egy közepes romantikus filmmel lettem gazdagabb...

előzmény: candice (#16)

2011-09-06 21:17:52 borosta (4) #18

szerintem még mindig üde színfolt volt, a kis srác kamaszos szerelme remekül volt megkomponálva. rég nem volt ennyien naivan aranyos egy vígjátékban a kamasz szerelem. a férjet viszont néhányszor pofán gyűrtem volna...XD Bár Emma Stone miatt elviseltem volna, ha én vagyok a veje...

2011-09-06 18:17:08 Hannibal Lecter (?) #17

Én meg sajnálom az olyan embereket, akik nem tudják értelmezni az oldal szabályzatát (ajánlom figyelmedbe az 5. szakaszt). Attól, hogy valaki másképp ítéli meg a filmet, mint te, még nem értetlen/hülye/sajnálatra méltó!

előzmény: candice (#16)

2011-09-06 12:09:24 candice (5) #16

kiábrándító? középszerű? túljátszott? elkapkodott? összecsapott? Emberek, lehet új lesz, amit mondok, de meg kell tudnotok: nem értettétek a lényeget. Ennek a filmnek (szerencsére) rengeteg mondanivalója volt. Mi úgy jöttünk ki a moziból, mint akinek leesik vmi, ami óriásit koppan. Sajnálom az olyan embereket, akik nem tudják értelmezni a valós érzelmeket. Nagyon jól összerakott film, rengeteget mutatott meg nekünk annak ellenére, hogy nem 20 szálon fut, mint az Igazából szerelem. Végre Steve Carell-t nem csak ostoba figuraként vagy gyenge szerepben láttuk. Vicces volt, szórakoztató, igazi üdítő siker a sok gyenge vígjátéknak titulált film után!

2011-09-06 08:37:39 "L" (4) #15

Steve Carell for prezident, roviden es tomoren. :)
Oriasi szineszekkel eloadott nehol harsanyan vicces, nehol "harsanyan szentimentalis" tanmese a szelemrol. Jo nezni, szorakoztato es ami a legfontosabb vegig vidam. Tovabbra is fenntartom, hogy 2011 a jo vigjatekok eve (lesz).

2011-09-04 21:18:37 limupei (3) #14

Mondom, olyan mint a rendezőpáros előző filmje (egy kicsit azért ez jobb). Néhol elkapkodott, néha elnyújtott, néhol túljátszott. De azért arra is érkezett egy csomó jó szavazat, úgyhogy erre is fog. Bár szerintem az átlag hasonló lesz, maximum az arra a melegek miatt rossz osztályzatot adók erre jobbat fognak.

előzmény: slawter (#13)

2011-09-04 21:10:13 slawter (4) #13

Elég kiaábrándító, hogy a kommentek alapján eléggé középszerű lett..

2011-09-04 19:28:17 limupei (3) #12

Gizike, gőzeke:(

előzmény: Hannibal Lecter (#11)

2011-09-04 19:25:42 Hannibal Lecter (?) #11

Azért egyvalami így, látatlanban is vigasztal: az undorítóan szar Phillip Morristól csak jobb lehet.

2011-09-04 18:42:14 limupei (3) #10

Hát ez nem igazán sikerült. Az elejét elnyújtották, a végét meg összecsapták. Beleraktak jó néhány klisét, meg egy jó nagy adag szentimentalizmust. De vannak jó pillanatai.

2011-09-02 22:48:39 Kremy (3) #9

Most nézem,hogy nem rakta be spoiler ablakba a karakteres részt,ha valaki javítaná,azt nagyon megköszönném,nem szándékos volt...

2011-09-02 20:22:50 Kremy (3) #8

NAgy csalódás volt sajnos,a trailer,a sztori meg a színészgárda alapján többet vártam,habár utóbbira nem lehet panasz. Amikor kijöttem a teremből,az volt az első gondolatom,hogy ez a film összecsapott. És tényleg. Mintha túl sokat akartak volna egyszerre,túl sok a szál,a karakter és egy nagy,néha tú nyálas massza lesz belőle. Például Ryan Gosling karakterének változása kimarad,egyszer még szélhámos,aztán rögtön hősszerelmes,mindezt telefonon közli,látni nem látjuk...
Szóval örültem volna,ha kevesebb karakter több teret kap. A kissrác és a bébiszitter ,,kapcsolatát" például teljesen feleslegesnek érzem.
De a színészek elviszik a hátukon annyira,hogy nézhető legyen...

2011-09-02 10:53:57 Daemiaen (4) #7

Titokban nem fogok tudni elmenni rá. :)

előzmény: Zalaba Ferenc (#6)

2011-09-02 10:52:06 Zalaba Ferenc (4) #6

Ejj. Büntetésből egyedül kell megnézned az új Twilight-epizódot.

2011-09-02 09:03:39 Daemiaen (4) #5

Tegnap még 7 pontot ért, azóta sokat beszélgettem róla, 6 pontos lett. :)

előzmény: Zalaba Ferenc (#4)

2011-09-02 08:55:21 Zalaba Ferenc (4) #4

Hékás, tegnap ez még több volt.

2011-09-02 08:37:45 Daemiaen (4) #3

Ha esély kínálkozna rá... :)

előzmény: Umberto (#2)

2011-09-02 01:26:29 Umberto (4) #2

el ne menjek mellette

Vagy inkább tőle, nem? :-)

2011-09-01 22:17:47 Daemiaen (4) #1

Remekül és kevésbé jól megkomponált jelenetek sorjáznak gyors egymásutánban, ám amikor elemében volt a rendezőpáros, akkor bizony igazán emlékezetes dolgok történnek a vásznon. A flancos szereplőgárda pedig abszolút feltétele az élvezhetőségnek, mivel a karakterek többsége amúgy kishíján elhalna a közhelyesség mezsgyéjén. És hát Emma Stone is jelen van, el ne menjek mellette.