Limitless (2011) ☆ 👁

Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

2020-01-13 18:49:03 Charlie O'Brian (3) #37

Közepes, nézhető. A befejezést gagyinak tartom. mi a fene indokolja a viszonylag happy endet? Teljesen irreális, hogy ebből hosszútávon jól jöjjön ki az ember és ne legyenek durva mellékhatásai, vagy ne rombolja az ember idegrendszerét...Sokkal reálisabb és arányosabb lett volna valami összeomlás,, vagy leépülés.

2019-08-28 15:15:10 ryood (2) #36

az elején még reménykedtem, aztán fokozatosan lett az egész egyre érdektelenebb, hogy a végére egy meglehetősen ostoba hollywoodi ócskasággá váljon.
ennyit képes kezdeni magával a főhős szuperképessége birtokában, amit ez a film bemutat, hát elég siralmas...

2017-09-25 15:55:42 Szaki (3) #35

Vigyázz haver, dobtál egy spoilert!

(dobtam utána. a szerk.)

előzmény: GeryFlash (#34)

2014-05-23 01:46:08 GeryFlash (4) #34

Egy nagyon jó alap ötletre épülő filmet sikerült gyengén megoldani, ezek a wannabes dumák, pózok, kamera állások nagyon sokat rombolt a filmen... Szerettem volna megadni rá a négyest mert valóban izgalmas érdekes a sztori, de például amikor Portugálit akarja összefoglalni laza 20 szóban, és az idióták körülállják aztán megtapsolják hogy milyen mókás, vagy a végén megiszik 5 csepp vért és pörög mint az állat... Hazudnék ha azt mondanám h nem tetszett a film, és hogy nem ér jobbat hármasnál, de szerintem ez a 3,6os átlag a korrekt azért nagyon sok olyan rész van amit nyugodtan ki lehetett volna hagyni...
10/6,5

2012-11-19 15:42:52 ChrisAdam (4) #33

Megnézem újra és megint osztályzom. :)

előzmény: gomez1000 (#32)

2012-11-19 15:28:09 gomez1000 (4) #32

Azért lett 4-es a végére :) Végül mégsem tartottál ki mellette ? :)
Nem adok mások véleményére. Nekem rendkívűl jónak tűnt. Érdekes sztori, jó felépítés.

előzmény: ChrisAdam (#30)

2012-01-11 09:28:01 hellasverona (4) #31

Nekem sem ártana egy ilyen csodaszer.

2011-12-28 20:49:33 ChrisAdam (4) #30

Jó, igazatok van. :) Ma újra megnéztem és még mindig tartom az ötöst. Nagyon megmaradt bennem!

előzmény: Hannibal Lecter (#29)

2011-11-24 22:55:02 Hannibal Lecter (3) #29

3 tized ide vagy oda, mégis mit számít? Így is közelebb áll a négyeshez, mint a hármashoz. :)

előzmény: ChrisAdam (#27)

2011-11-24 22:32:12 limupei (3) #28

Hát ha a 7+/10 nem fényes, akkor mi?:-)
Ma már egyszer elhangzott: jobb ez, mint az imdb-s 8,5-ök. Ott valami bűzlik, megfelel gizikének és gézukának is. Jobb ez így:)

előzmény: ChrisAdam (#27)

2011-11-24 22:29:19 ChrisAdam (4) #27

Hát de az nem valami fényes. Még 3 tizeddel elégedett lennék itt, a KT-n, az imdbn pedig 6 tizeddel.

2011-11-24 22:26:37 limupei (3) #26

Közepes? 3,61, imdb-n 7,3. Majdnem ugyanaz.

előzmény: ChrisAdam (#25)

2011-11-24 22:22:27 ChrisAdam (4) #25

Nem értem, hogy miért ilyen közepes értékelésű ez a film. De lényeg, hogy én kitartok ötös szavazatom mellett, mert élvezetes, izgalmas film. Akárhányszor megnézném!

2011-11-04 14:48:38 Amokh (4) #24

Csalodas ez a film, peddig az otlet nem rossz, de a kivitelezes nagyon gyenge,Bradley Cooper szineszi teljesitmenye 1, Robert de Niro 2(szomoru, hogy egyik kedvenc szineszem egyre szanalmasabb filmekben szerepel),de ettol meg lehet belole oscar, amint mar megszoktuk :)

2011-10-15 19:13:43 ChrisAdam (4) #23

"mehet az oscara a tobbi ganeval egyutt !"

Ha ez gané, akkor nincs idén tényleg jó film (ami végülis igaz), de tényleg ez az egyik legjobb film, amit produkált eddig a 2011-es év.

előzmény: Rorschach (#21)

2011-10-12 11:52:51 csabszz (3) #22

mehet az oscara a tobbi ganeval egyutt !

2011-10-02 10:58:53 Rorschach (4) #21

Az Oscar és a Csúcshatás? Ti miről beszéltek?

2011-10-02 00:16:50 slawter (4) #20

A zenéjét én is imádom, hetente előveszem :). És valóban nagy esélye van az Oscarra, bár Az igazság nevében is remek soundtrack-ekkel büszkélkedhet.

előzmény: ChrisAdam (#19)

2011-10-02 00:14:18 ChrisAdam (4) #19

sztem egy teljesen jol megkreált film, akár Oscar várományos is lehetne már csak a zene szempontjából is, meghogy eddig nem láttunk az idén igazán jó filmet. Nem úgy, mint a tavalyi év, ahol rengeteg jó film volt.
Nem egy Eredet ez a film, de azért nekem tetszett. Nem a legerősebb 5ös..., de azér 5ös. Ja és énis NZTznék:D

2011-09-13 01:29:14 bali113 (4) #18

Nagy LIKE a hozzászólásod, én is így láttam. :)

előzmény: Zolafish (#17)

2011-08-28 10:57:04 Zolafish (4) #17

Nem volt ez rossz, az alapötlet jó, a történetvezetés annyira nem, sajnos nem voltak olyan húzásai, hogy áll leesés legyen a végén. Viszont a nekem Cooper karaktere annyiból szimpatikus volt, hogy nem volt az erkölcs bajnoka, hanem inkább egy őszintébb főhőst kaptunk, meg a végén se nyomtak le a torkunkon valami moralizálós közhelyet, ezt a hibát nem egy film elköveti mostanság, hogy többnek akar látszani, mint ami valójában, itt szó sem volt erről. Nálam a vizualitás és a zene (!) húzza fel négyesre osztályzatot, szóval thrillerként tényleg nem az igazi, de a hangulata elkapott, úgy bevettem volna én is egy kis NZT-ét. :)

2011-08-15 15:51:17 tomside (4) #16

Elmegy ez. Cooper arca szerintem nemsokára "megunódik", de most még tud új lenni. Az operatőri munka izgalmas, jók a kreatív effektek. A cselekményvezetés helyenként elég esetleges, de közel sem annyira, hogy ezt egy sci-fiben súlyos hibaként rójam fel. Nem hiszem, hogy volna olyan tényező, ami a halhatatlan klasszikusok sorába emeli a filmet - De Niro "középhaladó" játéka meg főleg nem -, de megnézni mindenképpen érdemes.

2011-08-13 01:30:41 slawter (4) #15

Ha pénz és siker kell, főleg ha nagytételben, akkor bezony (sajnos) ez a két út a nyerő Amerikában.

előzmény: korig (#8)

2011-08-13 01:24:44 slawter (4) #14

Egyetértek. Számomra ugyan olyan kellemes csalódás volt, mint az Igazság ára.

előzmény: [: Azuroo andrew :] (#10)

2011-08-01 22:20:49 Gasz András (3) #13

Csúcshatás:

Szintúgy nálam is a sztori nem fogott meg s tele votl az említett lyukakkal amiről te is beszéltél és thrillerként éppenséggel elég unalmas volt s nem is volt sok félelmetes elem, jelenet, érzet a film alatt. Csalódás.

55%

2011-08-01 22:01:27 vadPINGvin (1) #12

A felénél abba kellett hagynom.
A csúcszseniális fickó nem veszi észre, hogy elfogy a gyógyszere, de közben mégis van nála egy, amit elveszítve a barátnőjét küldi haza a szerért ahol amúgy már nem volt neki, épp azért is kezdett kidőlni.
Lehet, hogy a végére kaptam volna valami itt emlegetett akciót, de olyan szinten értelmetlen a sztori, hogy nem vagyok hajlandó addig szenvedni.

2011-07-11 12:11:10 diablo3 (4) #11

a katarzis az elmaradt,ezert csak 4-es,de igy is az egyik legjobb film,amit mostanaban lattam..bar mindig is nagy kedvenceim voltak a szuperkepesseg temaju filmek.

2011-07-09 08:37:02 [: Azuroo andrew :] (4) #10

Az év egyik legkellemesebb meglepetése, jó ritmusú, szellemes képi megoldássokkal (néhány montázsra gondolok) és kiváló befejezéssel, kétségtelenül vannak gyenge pontjai a történetnek, de a Limitless ezekkel együtt is jó.

10/7

2011-07-09 00:15:28 Oscee (3) #9

hát nem is elméleti matematikusként fogsz nagy pénzt leakasztani, az biztos :)

előzmény: korig (#8)

2011-07-08 22:17:16 korig (3) #8

Most már mindent értek. A "zseniségből csak két kiút létezik: bróker vagy politikus leszel.
Na ne röhögtessetek.

"Szódával elmegy" 6/10

2011-06-27 15:12:04 project640 (2) #7

Jo, izgalmas kezdés, amiből akár valami jó is születhetett volna. Tipikus amerikai életérzéses film a gazdagságról, a milliókról, é hiába a főhős minden etikai, morális szabályon való áthágása ez végül jutalommá vállik. Rossz üzenet.
A néhol érdekes képi világ nem rossz, de ennél nekem jobban tetszett pl. a Letaszítva tipusú kameraeltávolodások.

2011-06-12 13:27:32 mchn (2) #6

Ujabb "hogy ne irjunk forgatokonyvet" mintapeldany. Kovetkezetlen, az alapszituaciot erdemben nem hasznalja ki. De Niro tipikusan olyan szerepet kapott, ami arra jo, hogy az o nevet is rairhassak a plakatra.
3,5/10, tobbet ez nem er.

2011-06-04 11:25:47 Mikkey (4) #5

nekem is hiányérzetem van. fantasztikus alap szituáció, de sok kihagyott ziccert tartogathatott volna még a film..
az a zoomolós utcaképes megoldás viszont tényleg nagyon el lett kapva!

2011-05-29 02:01:59 Hannibal Lecter (3) #4

Már magában az alapötletben sincs szemernyi kreativitás sem, ahogy a kivitelezés is bántóan átlagos (nem is említve az elnagyolt és lyukacsos forgatókönyvet), és az agyonvariózott utcafrontokat leszámítva a vizualitása sem szolgál semmiféle újdonsággal. A történet bizonyos fordulópontjain persze elkezd termelődni a feszültség, és a parádés akciófináléért meg is kapja a maga szerény kis hármasát, de mindent összegezve nagyon belesimul a trendbe. Sajnos eljutottunk odáig, hogy Hollywoodban ma már az akciófilmmel és a thrillerrel szemben is csak az alapelvárás, hogy parfümreklámba illő, tükörsima képviláguk legyen, borostás-jóképű férfihősök zötyögjenek bennük, és persze legyenek hangosak meg emeljék meg a vérnyomást.

2011-05-20 19:52:20 Rorschach (4) #3

A képi világa nagyon erős volt, viszont valahol mégis egy kihagyott lehetőségnek érzem...Hiszen nem tudunk meg semmit a gyógyszerről, kik csinálták, miért csinálták, De Nirónak gyakorlatilag mi köze ehhez az egészhez, de nekem még Cooper politikusi pályája sem nagyon tetszett... Ha ott elvágják, amikor Van Loon az irodájában sarokba szorítja a főhőst, sokkal jobban örültem volna, azért egy gyenge négyest így is kap.

2011-04-08 07:39:42 Daemiaen (3) #2

Hellyel-közzel izgalmas és lendületes is, de bántóan egysíkú és nem ás le igazán oda, ahova lehetne. Thrillerként kissé elnagyolt, a mellékszálak csak úgy lógnak, de az alapszituációnak és az emberi kíváncsiságnak hála elsőre eléri a kívánt hatást.

2011-03-27 20:19:04 "L" (4) #1

ugyan a sucker punch "nálunk" késik, de helyette itt ez az üdítő thriller, mely eredeti, érdekes sztorijával már a zseniális főcim alatt magába szippant és el sem enged az utolsó percig. Bradley Cooper remekel, hátán viszi a filmet, De Niro szinte csak epizódszerepben asszisztál, de hozza azért a formáját. kiemelkedő még az operatőri munka, a zseniális nyitány megoldás vissza vissza köszön a film során is többször. nem hiába lett amerikában is sleeper hit, bátran ajánlom mindenkinek, üdítően friss alkotás, gyerünk a moziba be.