happythankyoumoreplease (2010) ☆ 👁

Jóvoltköszönömkérekmég
HappyThankYouMorePlease

(Josh Radnor)

amerikai vígjáték

3,3
★★★☆☆
78 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2013-10-11 20:23:31 dézi (5) #5

nem tudom, ti miről beszéltek, én se limonádénak, se klisésnek nem éreztem, sőt. gondolkodó és élvezetes, akárcsak a legújabb filmje. én nagy jövőt jósolok Radnornak rendezőként. kellemes, életszerű történetek, így kell ezt csinálni.

2013-02-06 10:58:08 ChrisAdam (2) #4

Ted Mosby megtalálja anyátokat.

Kliségyár, limonádé, azért szeretném, ha Josh Radnor kicsit komolyabb témákhoz is nyúlna, mert jól rendez és kitűnően játszik, és emellett a forgatókönyv sem annyira rossz, bár némely karakterek tényleg kiforratlanok és túl keveset tudunk meg róluk ahhoz, hogy eldöntsük, szeressük-e őket vagy ne. Egyedül a főszereplő, maga Radnor kitűnő és az ő szála, jobb lett volna, ha csak azt bontják, bonyolítják még jobban. Amúgy miért nem játszik semmiben ez a srác a How I Met Your Motheren kívül?

szarvoltköszönömnemkérekmég

2012-05-26 14:09:49 Dió (4) #3

Kedves kis limonádé, kicsit lassú tempóval, de mindenképpen a jobbik fajtából, ahol a csöpögős szentimentalizmust kordában tudják úgy tartani, hogy ezúttal cserébe a sztorin marad a hangsúly és bőven nézhető marad a végeredmény. A How I met your motherből importált Josh Radnor pedig nem csak roppant szimpatikus, de játszik is!

2011-08-23 17:46:39 Adam Taylor (3) #2

Ja és majd elfelejtettem: Kate Mara jóvolt, köszönöm kérek még...

2011-08-23 17:44:44 Adam Taylor (3) #1

Josh Radnor-nak íróként van mit tanulnia, rendezőként korrektül teljesít, de elsősorban ő persze színész, így a hármas szerepvállalásából nem csoda, hogy utóbbi sikerült a legjobban.
A karakterek sajna nem csak hogy nem túl eredetiek, de túlságosan nem is ismerhetjük meg őket. A történet három szálon pereg, ezek közül egyik sem váltja meg a világot és klisékből is jócskán akad, de a Sam-es szál sikerült a legjobban, a többi sajnos nincs eléggé kidolgozva és nem is mindig működik.
A happythankyoumoreplease viszont körülbelül olyan mint a címe: aranyos, üde kis film amit másfél óráig jó nézni, még ha nem nyújt semmi extrát se.