Tőled ez nagy szó... ;)
előzmény: ryood (#81)
hát igen, ahol rozsdás a tető, ott nedves a pince
előzmény: ryood (#81)
talán Kerekes Vica dekoltázsa felhozható pozitívumként...
Ezek a "nagy filmek" a magyar filmgyártás szégyenei, amiket felsoroltál :)
előzmény: Tenebra (#79)
A dzsessz-szakértők, illetve dobosok annak idején kikelve kritizálták a Whiplash-t, mondván, teljesen hiteltelen mindaz, amit a főhősök művelnek dobolás címszó alatt. :D Ám az attól még egy jó kis film volt, a zeneileg képzetlen átlagnézőnek ilyen nem hiszem, hogy feltűnik, persze nyilvánvaló, hogy akik zenélnek, azokat nagyon zavarhatja. A Szuperbojz ezt a bakit leszámítva még lehetett volna jó film egy másik univerzumban, de mivel minden más téren egy kalap szar, így az már olyan mindegy, hogy utánanéztek-e annak, hogy milyen egy zenekar összetétele. Jóllehet azzal amúgy nagyon is egyetértek, hogy ha valaki zenészekről csinál filmet, az legalább minimális szinten nézzen már utána, hogy működik ez a világ. Alap lenne, hogy egy alkotó elmerül abban, amiről filmet csinál vagy ír. Ennél a szarkupacnál viszont valószínűleg az lehetett a cél, hogy a projektben résztvevő alkotókat, színészeket valahogy foglalkoztassák, és a zene, meg a vígjáték vonzereje miatt pénzszerzés céljából ekészí... összehányják ezt a mocskot.
Amúgy látszik, hogy elfelejtetted már a Pappa piát, a Seveledet és a Megdönteni Hajnal Tímeát. :D :D A Pappa pia esetében legalábbis elég egyértelmű, hogy haveri alapon ment a pénzosztás, de a másik kettőnek is elég fos a forgatókönyve ahhoz, hogy ámuljunk, hogy mehettek át a rostán. Persze talán még a Pappa pia is többet ér a Szuperbojznál, ezt és néhány Sas Tamás / Koltai Róbert / Szőke András / Tímár Péter által a 2000-es években készített filmszemetet elég nehéz alulmúlni.
előzmény: critixx (#78)
Igazad van, apró kis hülyeség, de pont ez jelzi azt, hogy mennyire nem törődtek semmivel a készítők. Az egyetlen cél az volt, hogy valamire elköltsék a kapott támogatást, és nem az, hogy bármi értelmes készüljön belőle. A mostani Filmalap is ezer sebből vérzik, de ami hatalmas pozitívum, hogy azért ők sokkal jobban ellenőrzik, mire is adnak pénzt, nem csinálják ezt az "odadobunk a haveroknak pár millát, hadd csináljanak filmet, tök mindegy milyet" dolgot. Bár... Hosszú Katinka... Dobó Kata...
előzmény: budaik (#76)
Biztos csak a Melvins- és VHK-rajongását csempészte így a filmbe Kabay mester. Respekt.
előzmény: critixx (#75)
Azért ez a film , bár csak jelenetek láttam belőle, százezer sebből vérzik.
Talán a basszerek száma nem a legnagyobb baja. Ha nagyon plagizálni szeretnék , akkor azt mondanám, hogy a vágás a legnagyobb hibája. Sajnos nem hosszába vágták... (by Hofi)
előzmény: critixx (#75)
Én továbbra sem értem, hogy senki sem szólt a készítőknek, hogy egy zenekarban nincsen két basszusgitáros? Vagy tényleg ennyire sz.rtak mindenre?
előzmény: Abaamade (#74)
Attól tartok, hogy orvoshoz kellene fordulnom, mert az utóbbi napokban harmadszorra nézem - és kacagom könnyesre a szemem(nyilván nem) - ezen a mozin. Próbáltam megtalálni, megfogni mi lehet itt jó, de sajnos nagy színészeink sorra elvéreznek, és valóban, mint film, mint alkotás is rém gyenge, szinte értékelhetetlen, teljes csőd, leégés. Gábor Miklós, Kállai Ferenc elmélkedtek anno a "Mitől rosszak a magyar filmek?" szatírájában, és íme itt a súlyos felelet - bár ezt a szégyent ők már nem érhették meg. Mégis, a pici pozitívum, ami azért mosolyt csalt könnyes arcomra, az ízléstelen meleg-vonal pár szösszenete, Mucsi Zoltán-Horkay Péter-Dióssi Gábor triója, alias Róka-Sancika-Muriel nyúlfarknyi jelenléte. Kállóy-Molnár Péter gitározása, éneklése a gyerekekkel, még jópofa, de ezt a jelenetet is tönkreteszi az ünnepségre befutó, és azt széttrollkodó - cseppet sem vicces - Béla(Gesztesi Károly). Kolovratnik Krisztián, de Rudolf Péter figurái egyenesen cikik, az egész csapatból egy profit tudnék kiemelni: Pálmai Zoltánt, a kiváló dobost.
ma délelőtt néztem meg sas tamás sos szerelem című remekművét.
ma este pedig a szuperojzt. nem gondoltam volna, hogy alul lehet múlni sas filmjét, de a szuperbojznak sikerült.
amikor írták a forgatókönyvet, mégis ki gondolta volna, hogy ebben a "filmben" valamelyik jelenet is kicsikét humoros lesz? ez a mozgó kép mozifilmnek készült tényleg? mert úgy néz ki kb, mint egy barátok közt epizód képileg. és mennyi kiváló színészt sikerült rá megnyerni, döbbenet.
teljesen komolyan vehetetlen történet, totál hiteltelenül megvalósítva. gyakorlatilag minden borzasztó benne.
kár is rá szót fecsérelni.
azért örülök, hogy ma már ilyen alkotások nem készülhetnek.
ui: amúgy tudja valaki, hogy erre mennyi néző váltott jegyet? nekem egy ismerősöm véletlenül beült rá, de ki is jött elég hamar róla...
ja, kerekes vica miatt nem bánom egyedül, hogy megnéztem...khm... :)
Nem tudom. Én kínosan éreztem magam a film nézése közben. Magam részéről jogosnak érzem a nézhetetlen osztályzatot, mivel valóban nehezemre esett nézni... :P
Egyetértek, én Dancsó filmkritikáján felbuzdulva néztem meg, és ugyan tényleg rossz film (valószínűleg részben az eredeti forgatókönyv megcsonkítása miatt - lásd a logikátlan jeleneteket és vágásokat; de a ripacskodásba átcsapó jelenetek sem segítettek a filmen), de ha nem úgy ülsz le elé, hogy most egy mély mondanivalóval rendelkező, legendás filmet fogsz megnézni, hanem csak egy, a maga módján (viszonylag) szórakoztató, agykikapcsoló/zsibbasztó, (majdnem) másfél órás buta vígjátékot, akkor egynek elmegy. Valóban vannak ennél ezerszer rosszabb filmek is.
előzmény: carmine (#56)
Azért jó lenne valahol meghúzni egy vonalat, hogy mit nevezünk filmnek, és mit nem. Mert bárhol is legyen az a vonal, ez bőven alatta van.
Csodálkozok, hogy így lehúzták a filmet. A társadalmunk jelentős része szembesülhet benne önmagával - felszínes ripacsok, műmájerek stb. De lehet, hogy pont emiatt a szembesülés miatt volt kényelmetlen sok embernek ezt megnézni. Maga a filmet értékelhetetlennek mondanám, de évtizedekkel később egy jó kordokumentumként fog hatni. Bár az én szememben még így sem értékelődik majd fel.
Itt megtekinthető (csak saját felelősségre): [link]
Nem volt szerencsém látni, de enélkül is bizton állítom: Büszkék lehetünk.
Épp ezért akarom látni, szerintem nem nézem végig, de leglaább egy kicsit látnom kell, hogy azt mondhassam" Ekkora egy rakás &#>^˘!". Mégha ez felér egy önkínzással is.^^
előzmény: Tenebra (#65)
Hidd el, jobb, ha távol tartod magad tőle, ez nem az "annyira szar hogy már jó"-kategória. Szerintem röhögni sem lehet a rosszaságán, ez a film -illetve bocsánat, critixx-nek igaza van: szemét, nem film- még ezt a kategóriát is alulmúlja. Kidobott idő. És persze pénz...
előzmény: slawter (#64)
Még nem láttam, de mindenképp meg akarom nézni. Ekkroa szemetet nem minden nap lát az ember.^^
Egyetértek, annyi különbséggel, hogy én ezt nem nevezném filmnek.
előzmény: Tenebra (#62)
Szerintem a legrosszabb magyar film, ami valaha készült. S mondom ezt úgy, hogy Jancsó pár mai filmjét is láttam. (Igaz, az Oda az igazságot még nem, lehet, az még ezt is alulmúlja. :>)
Gagyi, majdhogynem nem létező történet, ócska satuegyszerű, rémbuta szereplők, humortalan (pedig vígjáték lenne), zene meg nincs is benne szinte (ami van, az csörömpölés, nem zene.) Csessze meg, aki ilyet csinál. De az még jobban, aki ilyenre pénzt ad. Nem véletlenül tart ott most a magyar filmfinanszírozás, ahol. Ilyen faszságokra cseszték el a pénzt, ahelyett, hogy a tehetséges rendezőket támogatnák, akik legalább fesztiválokon szerepeltek, ha a hazai közönség le is szarta őket.
Na ne! ezt nem akarom elhinni
előzmény: zéel (#59)
Ahogy elnézem az imdb-s pontszámot, ha neagyjisten az álom.net a Kis Vukhoz hasonlóan feljavulna, ez a film lehet ami újra visszahelyezi Magyarországot a filmvilág legaljára. :)
Az Igazából szerelem rendezője készíti a Szupebojz angol nyelvű remake-jét.
Mai hír! [link]
Ma április 1. van!
Egyetértek. A kis Vuk számomra sokkal rosszabb volt, ezt legalább végignéztem
előzmény: carmine (#56)
Végre, már DVD-n is hozzáférhető :D
Nem olyan vészes a film, hogy nézhetetlen legyen. Viszont csont nélkül hozza a 'rossz' osztályzatot. Igazából nem szól semmiről és össze van csapva. Poénok nem igazán vannak. Az az egy-kettő, ami van, azok is inkább csak megmosolyogtatóak. A szerelmi szál teljesen hiteltelen. A rocker öltözék kimerült a börnadrágban és egy találomra választott pólóban. (Az Immortal póló viccesen festett egy 40-50 éves emberen.) Nem csodálom, hogy ide nincs beírva Haumann Péter karakterének a neve, hiszen a film elején Lajos bá, a végén meg már idősebb Misi. (Talán a legbiztosabb a Misi apja lenne.) Viszont egész jópofa volt Stefanovics Angéla karaktere. Látnivalónak meg ott volt Kerekes Vica és Angéla diszkós jelenete.
Többször is előjön, hogy Kabay korábban Oscarra jelölt filmet (Jób lázadása) készített.
Bár az elmúlt 20 évben sokan elkurvultak, de ennyire nem lehet.
Meggyőződésem, hogy a Jób lázadásához Kabaynak (érdemben!) nem sok köze lehetett.
A Jób lázadása Gyöngyössy Imre filmje!
A legrosszabb magyar film amit láttam.
A Kis Vukot végignéztem, csak azért is. Ezt a "remekművet" viszont én sem tudtam teljes egészében befogadni. :D
előzmény: Gasz András (#52)
Én csak részleteket tudtam megnézni belőle szóval. :D Ahogy a Kis Vukból is. :D
Na még egyet! :D
Már csak egy kell, és kiderül, hogy ez vagy a Kis Vuk a legrosszabb.
(Szerintem egyébként a legendagyalázás miatt a Kis Vuk, de mindegy.)
Próbáljunk még három értékelést ráerőszakolni erre a filmre, hogy felkerüljön a mindenkori legrosszabb filmek listájára. Meg amúgy is kíváncsi lennék, hogy a filmkészítés legalját ez, vagy a Kis Vuk képviseli (ami jelenleg az első... mármint az utolsó :P)
Hááááát ez valami irtózatosan nagy-rakás-szar!
Bajor Imre élete szerepében brillírozik!Alig várom a dvd megjelenését!Alap mű!
A színészeket meg nem kéne bántan hiszen ők jól érezték magukat.
Nem láttam a filmet, de ilyet leírni szerintem butaság. Kit érdekel, hogy érezte magát a színész az adott szerepben? Nézőként személy szerint én csak a végeredményt látom (majd ha megnézem) és ha a szerint gyenge a teljesítménye akkor igenis le fogom írni, még ha ez bántónak is tűnik.
Egyébként, ha követjük a Te gondolatmenetedet akkor a forgatókönyvírót se kéne bántani hiszen lehet élvezte az írást:)
előzmény: Ancsy925 (#46)
Szerintem elég tűrhető volt.
Láttam ennél már rosszabb filmeket is.
A színészeket meg nem kéne bántan hiszen ők jól érezték magukat.
Az,hogy erre adnak pénzt hát nem lehet sok mindent mondani.
A forgatókönyvíró meg elgondolkodhatott volna,hogy érdemes-e írnia.
Amennyiben budapesti vagy, moziban már nem láthatod ezen produkciót, mert le is került a műsorról csütörtök beköszöntével. Persze később fel-felbukkanhat egyszeri vetítésekre, de sok reményt nem kell fűzni hozzá.
Amúgy láttam a filmzene CD-t az egyik Saturnban: papírtokos, kb. 5 megjelenés-előtt-slágerrel.
előzmény: critixx (#44)
Nem csak egy, hanem jó sok fokkal. A Jób lázadása nagyon jó film, MŰVÉSZI film, de csak társalkotója volt Kabay, a munka nagy részét Gyöngyössy Imre végezte (az ő fia a szánalmas, ultratehetségtelen Gyöngyössy Bence). Annak idején Oscarra is jelölték a filmet, de Bergman mester elvitte előle a szobrocskát. Mindenképp érdemes megnézni!
Egyelőre még nem kínzom magam azzal, hogy megnézzem a Szuperbojzt, főleg mert nem kívánok rá egy mozijegynyi pénzt áldozni, de minél több részletet látok a filmből, és minél több kritikát olvasok róla, annál inkább az jön le, hogy bizony, ennél még a Kis Vuk és az Álom.net is színvonalasabb. Azoknak legalább van egy valamennyire megírt sztorijuk. Egyre inkább arra gondolok, hogy a Szuperbojz nem is komoly, csupán pénzmosás fedezésére csinálták.
előzmény: budaik (#43)
Én a mozinetesen csodálkoztam, a VOX nekem nem mérvadó, sajnos. De ez már nem ide tartozik. Mondjuk, ahogy hallottam Kaay-nál sokan megjegyezték, hogy bizony ő rendezte a Jób lázadását is, ami egy fokkal nézhetőbb volt mint ez. Nem láttam egyiket sem, de van r esély :)
előzmény: Oscee (#42)
Amíg olvastam a VOXot (1-2 év, úgy 1,5 éve már nem), két film is kapott 0%ot emlékeim szerint.
De nem ugrik be, hogy melyikek :D
előzmény: budaik (#41)
Mondjuk én nem szoktam figyelni az újságokban (főleg nem a VOX-ban), az adott értékeket, de nem láttam még olyat, hogy valamelyik film 0%-ot kapott, márpedig, ez a film mind a VOX-ban, mind a Mozinet-ben ezt kapta. Ez nem a véletlen műve. :)
előzmény: [: Azuroo andrew :] (#40)
Hát rendesen el lett kaszálva ez a film is a KT-n, bizonyára nem ok nélkül :)) 1,11
Lassan eljutunk oda, hogy még a legszarabb filmről sem szabad kijelenteni, hogy "ennél már nem lehet lejjebb", mert kedves rendezőink kapva kapnak az alkalmon, és bebizonyítják, hogy dehogynem!
Kezdetben vala ugye a Kisvukk. Mindenki azt mondta, ennél mélyebbre nem lehet süllyedni. Erre előálltak az Álom.net-tel. Mindenki azt mondta, ez tényleg az abszolút gödör. Most meg itt van ez a film, ami állítólag még azt is alulmúlja. Szóval óvatosan a minősítésekkel, mert igenis mindig lehet rosszabb!
Hát ha nem láttatok még igazán ratyi filmet akkor itt van! Szégyen és gyalázat hogy ilyen filmeket pénzelnek és SOKKAL tehetségesebb művészek meg pénz hiányában eltűnnek a süllyesztőben. Taps
1.0
előzmény: Cesare Gonzago (#36)
Az imdb-n is 1.2 az osztályzatok mutatója.
Kabay Barna ! Hagyjátok már abba a Magyarfilm ennyire elgagyisitását,és szégyeljétek magatokat.
Mellesleg igen is van jó Magyar közönség film,a recept nem titok,,pl Kaméleon,,meg kéne kérdezni,hogyan csinálták.
Miből gondolták,hogy retinába égetett celebekkel,széjjel toszott forgató könyvel,sikert csinálnak.Kár,hogy Rudolf,,Kállóy,, ilyen hulladékban játszanak,nyilván élni kell valamiből,de ezeknek a szinészeknek van minőségérzetük,Haumann Pétert,Piros Ildikót ilyen szarban látni viszont,nagyon durva.
A kreativ team töbször bizonyitottan tehetségtelen bagázs.Magyar Vándor (Ko-ko val) jellemző.Tipikus Tv2-es PROLI szin vonal Gratulálok.
Mi jöhet még ?
Vicces, én pont az ellenkezőjét hallottam. Dés László mondta egy interjúban, hogy a film eredetileg sokkal jobb lett volna az ő elképzelésük szerint (Geszti meg ő), megírták a forgatókönyvet, a zenéket, stb. Majd Sas Tamást megbízták a rendezéssel. Sas aztán a saját kezébe vette az ügyet és teljesen átírta, átszabta, stb. és mikor meglátták a kész terméket, le akarták venni róla a nevüket, és megesküdtek, hogy többet Sassal nem dolgoznak. Nem tudom, valójában melyik félnek van igaza.
előzmény: allegra (#32)
Kicsit off: nem ő volt az első, akivel ez, vagy ilyesmi történt. Sas Tamás (akit, tudom, sokan utáltok itt) fia gimis osztálytársam volt, mesélte, a Kalózokkal nagyjából ugyanezt tették: az utómunkálatok közepette kitették a rendező vágóját (vagy őt magát? erre nem emlékszem pontosan), és Geszti és csapata betette a sajátját - így lett egy egészen jónak induló filmből a Jazz+Az zenekar promóciós mutatványa.
Oltári bukta a film a mozikban. Ha valakit érdekel, mennyire: [link].
"vagy egy együttesben két basszusgitáros lesz..."
Mégsem vagyok teljesen vak! Ezt mondtam én is a plakát alapján, lásd a #3-as számú kommentet. De komolyan, a film készítői ilyenkor nem kérnek fel valakit, aki ért is a zenéhez, hogy mondja meg nekik, hogy ez enyhén gázos? Vagy a hangtechnikusok, színpadtechnikusok, akárki??? Netán Kálloy Molnár Péter, aki tudtommal tud gitározni?? ááááááá...
előzmény: Olórin (#29)
"soha többet nem írok forgatókönyvet itt Magyarországon"
Interjú a Szuperbojz írójával. Több szempontból is tanulságos.
Az a baj,hogy így a kritikákon jót nevettem meg minden,de nem tudom,lesz-e elég bátorságom megnézni. Az Álom.netet sikerült több részletben,de ez állítólag azt is alulmúlja. Félek.
Azért az Álom.net így is jócskán megelőzte a listán a tavalyi Oscar-gála fontosabb alkotásait a Milk-től a Frost/Nixon-ig. Szomorú.
Lehet, hogy annak van igaza, aki azt sejti a háttérben, hogy Kabay filmje (meg a hasonlók) valójában pénzmosás fedezésének eszközei.
előzmény: The Hungarian (#26)
Az Alom.netet Budapesten 25 ezren látták, szóval az országos nézettség nem lehet sokkal több 35 ezernél. Simán bukta. A Szuperbojz pedig úgy tűnik, még ezt is alulmúlja (a Gamert is kétszer annyian látták az első napon a fővárosban, pedig az se durrant éppenséggel).
előzmény: Ivan/ (#24)
Hát a Box Office Mojo adatai alapján az idei éves bevételi listán az 50. helyet foglalja el. link
előzmény: Ivan/ (#24)
Kíváncsi vagyok vajon bukás lesz ezek után a vége vagy se:)
De ha már bukás a másik remekmű is érdekelne:)
Álom.netről lehet tudni, bukás volt e összeséégben vagy se?
Aki azt hitte, az Álom.net a legrosszabb élőszereplős magyar film, annak kötelező ez. Valami hihetetlen, ép ésszel felfoghatatlan jelenség a Szuperbojz, amit lehetetlen látatlanban még elképzelni is.
Azért a Kalandorok is elég rossz film volt, de hát ehhez képest mestermű.
Nem csak Haumann adta le ennyire, Kabay Barna, Máthé Tibor, Molnár Piroska, Rudolf Péter és még sorolhatnánk. Bajor egy ripacs, ő sohasem volt ennél a szintnél magasabban, neki legalább nem ég az arca.
előzmény: mchn (#20)
Ha így halad a film, a Kis Vuk nyomdokaiba fog lépni.
Szegeny Haumann, idaig jutni....
hmm most néztem utána h kik követték el ezt a borzalmat, és kiderült, hogy ha jól értem az oldalukon a dolgot, akkor az operatőr, máthé tibor fényképezte a woyczeket is (szász), ami sztem gyönyörű volt, pedig nem értek hozzá/nem figyelem ált. most ilyenekre mit lehet reagálni? :(
Na jó, visszavonom az elégtelent, és megnézem. :D
előzmény: Jereváni Rádió (#17)
A trailer az nem az egész film, az lehet még rosszabb is. :)
A pierrot-oskodást meg ha lehet hanyagoljuk. Cesare, te azért nem vagy kezdő e téren, túl vagy már a Szamuráj útján, a Vahsi kanon, a Kis Vukon, a Kínai Herkulesen, és akkor egy ilyen Szuperboyz nevű filmecske trailere így kikészít? Ne kelljen már csalódnom! :)
Tessék végigszenvedni minden egyes filmet, vagy legalább is megpróbálni az egészet végignézni! Azért vagyunk filmfanatikusok, nem? :)
előzmény: Cesare Gonzago (#15)
(ettől függetlenül nincs sok értelme látatlanban rányomni az egyest, mert így hiteltelenebbé válik az oldal, szerintem bőven sok, hogy pierrot ezt csinálja.)
előzmény: Cesare Gonzago (#15)
Megannyi szar filmmel a hátam mögött, ezúttal kivételt tettem. A Szuperbojz abban az esetben sem kapna tőlem elégtelennél jobbat, ha a teljes játékidőt végigülném.
Azért valljuk be, az Utolsó idők előzetese jóval többet ígért ennél. Mátyássy Áron drámáját már a '97-ben még ismeretlen kétszázas miatt is érdemes volt megnéznem. :)
előzmény: zéel (#13)
Persze, nem szép dolog a trailer alapján osztályzás, én sem helyeslem, de vannak annyira extrém esetek, mint pl. ez a filmnek nevezett trágyadomb, hogy végtelenül idealistának kell lenni ahhoz, hogy azt higgyük ebből akár egy halovány 2-es is kisülhet. Ettől függetlenül én tartom magam az elveimhez és nem nyomom rá a nézhetetlent.
OFF: Egy másik film kapcsán (Utolsó idők) már kifejtettem, hogy trailer alapján NEM tarom etikusnak egy film (semmilyen film! még egy olyan szuper-gagyinak ígérkező) film minősítését sem, mint ez! Véleményem továbbra is fenntartom!
NEM OFF: Lássuk be, Kabaynak nem sok köze lehetett a Jób lázadásához! (Erről meg a Jób lázadása c. film kapcsán írtam.)
Igazad van, de az életemből már a Kis Vuk, az Egy szoknya... és a Megy a gőzös is elvett néhány értékes percet... Az Álom.net viszont - bármennyire is hülyén hangzik - érdekel. Még a DVD-t is megveszem, persze szigorúan 990 forint ellenében. :)
Tudom, hogy Te mindent megnézel, de én ezúttal megfosztom magamat ettől az önkielégítő élménytől.
előzmény: Daemiaen (#11)
Bár mát öbben megtették, szerintem nem kellene együtt úszni a flooddal (hogy stílszerű legyek), és előzetesek alapján (vagy az Álom.net esetében még azok alapján sem) ítélkezni egy film felett, ami nagy valószínűséggel tényleg olyan, amilyen, de csak azért, hogy rányomhassunk egy önkielégítő "nézhetetlen"-re, sok értelme nincs. Ha sajnáljuk rá a pénzt, a letöltés gomb megnyomását vagy majdan a tévében a szűk másfél órát, nem kell előítélettel teli zsigerből elítélni valamit. Különben is: amíg a bíróság el nem ítél valakit, az nem bűnös, bármennyire is véres a keze. :)
Bocsánat a flúdért. Nekem elég volt a trailer - kétszer végignéztem. A kérdés elsőlt: nézhetetlen. Abszolút nulla!
Valóban sokatmondó, idézem az origo.hu kritikusának tételmondatát: "A Szuperbojz nem film. Ha ez film, akkor a sunyi tekintetű, frottírzoknis szomszédom esküvői videója is az, vagy a volt általános iskolai osztálytársam kétszázötven fotója a tunéziai nyaralásról, végtelenített slideshow-n, na az is film."
Most látatlanban - illetve az előzetes láttná - nyomjam rá a nézhetetlen? Bevallom, hiányozna a mozijegy ára. Annyi értelmes dologra fordíthatnám...
előzmény: critixx (#8)
És ők komolyan úgy gondolják, hogy ez sikeres lesz és még pénzt is fog hozni? Azért ennyire csak nem hülyék, pláne nem Kabay akkor egykoron nem hogy nem rossz, de zseniális filmek megalkotásában is részt vett. Akkor meg minek költik erre az adófizetők pénzét? És ez a cím! Már ez elborzaszt bármely jóízlésű mozinézőt.
Az az érzésem, hogy az Álom.net méltó kihívóra talál... Már az előzetese is annyira kínos, hogy én éreztem magam kellemetlenül...
És Kabaynak valamikor még volt olyan filmje is, amit oscarra jelöltek...
Kerekes Vica kicsit meghízott, de még így is szexi lesz nagyon - talán csak ő miatta megnézem majd
Csak én látok rosszul, vagy a film készítői komolyan annyit nem értenek a zenéhez, hogy a plakáton KÉT BASSZUSGITÁROS és EGY GITÁROS szerepel???
Már a cím is megér egy misét, de a plakátja ismét egy rettenet példány lett.
Elképzelem a "hóna alá nyúl" kifejezést szó szerint, Bajor Imre ominózus testrészével... Hát nem túl gusztusos... :D Úgy tűnik, az Álom.net nagy riválisa a "minden idők legrosszabb próbálkozása magyar közönségfilm elkészítésére" címre.
néha van ilyen is...
előzmény: Lady Ópium (#83)