Frequency (2000) ☆ 👁

Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

2022-10-05 22:48:35 gomez1000 (3) #10

1/3 dráma, 1/3 thriller, 1/3 szappanopera. Valahogy nem kerek az egész, jobb lett volna, ha 1 stílust ragad csak meg! Érdekes az alaptörténet, de a stílusok keverése nem áll jól neki! Ez kb. olyan, mintha egy pop számot hallgatnék, de a végére átmenne rockba!
Egy esti mozinak elmegy alvás előtt, de a majd 2 órás játékidő túlnyújtott picit. Én azt mondom, ha csak thriller lett volna, és kb. 20 perccel rövidebbre vágják, akkor a 4est is megadtam volna. Így sok minden lehúzza, de legalább vannak benne érdekes részek is!

2020-10-04 21:32:51 Manómaszat (4) #9

Egész jó kis film, engem megvett, ahogy a főszerepben a szegény ember Mel Gibson-ja is.

2018-12-31 21:04:29 ryood (3) #8

egész eredeti ötlet, izgalmasan kivitelezve, és örültem annak is, hogy javarészt ismeretlen arcokat láttam, viszont kár, hogy nem tudtak az ultragiccs happy endről lemondani.

2016-05-21 22:29:58 mokiszin (2) #7

lassú, gyenge film, ami bőven túllépi azt az időkeretet, amit ez a történet érdemel. pedig én szeretem Gregory Hoblitot!!

2014-04-21 16:36:33 tomasso (2) #6

Elég nehézkesen indul, a drámai vonal nagyon gyenge, már kezdett a nézhetetlen kategóriába sodrodni. Aztán ahogy a thriller szál felfut, egyre izgalmasabb lesz, ekkor már a kettesen gondolkodtam, és egy jó befejezéssel a hármast is megadtam volna. Aztán a vége megint nagyon rossz, ezektől a lassításoktól elhánytam magam, és végül a filmtől is: gusztustalan giccsparádéban oldódik a feszültség, én pedig csalódottan keltem fel a fotelből.

2014-03-11 01:25:21 TubicaKázmér (3) #5

Nem volt rossz film, de a vége nagyon gáz. Ha lenne ilyen a világon, hogy múltban változtatás, nem egy kurvanagy happy endet eredményezne, hanem súlyos következményei lennének, kb. mint ami a film első felében történik (anya halála, több gyilkosság), vagy mint a többi hasonló témájú filmben láthattuk (Pillangó hatás, Vissza a jövőbe, stb.), esetleg önbeteljesítő következmények lennének (Oidipusz története). Lehet, hogy bennem van a hiba, de a sci-fi valóság érzetem (tudom, ez elég hülyén hangzik :D) súlyosan sérült ezzel a befejezéssel, ezért még jóra sem tudom értékelni a filmet.

2012-09-25 22:25:19 Horváth Szabolcs (3) #4

amíg sci-fi, dráma addig remek, amikor már thriller akkor szr.

2012-09-25 22:24:17 Horváth Szabolcs (3) #3

Az igen erős első fele után, egy nagyon halovány befejezés. Szerintem ebbe a sztoriba a stúdió nyult, bele, hogy ez meg az nélkül eladhatatlan, és igenis bele kell írni, még akkor is, ha az nem illik bele. (direkt nem spoilereztem)

2011-10-26 16:04:35 Mikkey (5) #2

létezik! [link]

2011-10-04 07:51:41 Mikkey (5) #1

nagy hatást gyakorolt rám, kapaszkodtam az izgalmaktól! finoman lavíroz a stílusok és érzelmek határán. masterpiece!