I Drink Your Blood (1970) ☆ 👁

(David E. Durston)

amerikai exploitation, horror

3,1
★★★☆☆
24 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2023-01-27 18:06:02 Xuja (3) #2

Komolytalan, vérmocskos, túltolt, kretén ámokfutás, ami úgy néz ki, mintha a Night Of The Living Dead paródiája lenne, meghintve némi hippis maszlaggal. Épkézláb történetről így nincs értelme beszélni, ami viszont kellemes meglepetés volt, az minden más: igazából a vágás, az alakítások és a képi világ is simán megüti a közepest, tehát nem az a röhejesen szar kategória, mint várná az ember.

Ami viszont sajnos nagyon lerontja - és emiatt még a kettesen is gondolkoztam - az a szörnyű, filléres zene, illetve minden hanghatás. Egyszerűen borzalmas hallgatni, amit a "zeneszerző" feszültségteremtés címén kiokádott magából, kedvem lett volna néha lenémítani a cuccost. Így a valóban ütős, vérgőzös jelenetek (pl a már említett fejlevágás, vagy amikor a felakasztott hullát hintáztatják) sem annyira "coolak". A figurák elég semmilyenek, de azért a röhejesen macsó bandavezéren lehet röhögni.

2009-08-22 14:09:17 Olórin (4) #1

Egy veszett kutya tetemének vérével fertőzött hippik véres ámokfutást rendeznek egy kisvárosban, machetével, levágott fejekkel és hasonló finomságokkal. Esszenciális kis exploitation:)