Coco avant Chanel (2009) ☆ 👁

Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

2012-01-27 21:13:06 borosta (4) #11

a két érszes olasz-francia verzió hobb, sőt nem hittem volna, h ilyet mondok, mert Tautou fan vagyok, de Shirley MacLaine alakítása jobban tetszett, ettől függetlenül rajta volt a Tautou-s báj.

2011-12-05 19:19:34 Lanie (4) #10

Én rengeteg vélemény elolvasása után sokkal élvezhetetlenebbnek hittem a filmet mint amilyen volt. Bizonyos jelenetek kellemesen megmaradtak az emlékeimben, ahogy a remek színészi játék is.

2010-01-14 11:46:25 Marla Singer (3) #9

Erőtlen és unalmas, ugyanakkor van egy sajátos bája.

2009-12-27 23:01:15 Gina_88 (3) #8

Szeretem Coco Chanelt, néhány éve olvastam Henry Gidel róla szóló regényét. Az egy egyszer olvasható könyv volt, ez egy egyszer nézhető film. Többet vártam, de valahogy ismét előkerült a francia filmekre jellemző "nagyonművésziakaroklenni" attitűd.

2009-11-09 09:26:19 "L" (2) #7

Unalmas történelemóra.

2009-10-26 19:07:06 ZoLeEe (2) #6

nemtudom mit vártam és azt se tudom hogy mit kaptam...nem vagyok divatszakertő de coco chanel-rol előtte azt se tudtam hogy milyen állagú...a film meg eléggé egyszerü semmi erdekes pillanat nincs benne, inkabb mutathatták volna a karierrjének a felépülését ez helyett. egy dologgal nem voltam tisztaban, hogycoco szajha volt-e mert érdekesnek tünt hogy csak ugy kölcsön-adogatták egymásnak, sőtt alig volt valamennyi feltekenyseg a ket ferfi között...

2009-08-31 21:04:50 lonka (3) #5

Tényleg, furcsa is volt, hogy a moziban főleg öreg nénikék gyűltek össze a filmre.

Audrey Tautou alakításai azokban a filmekben, amikben eddig láttam, nagyon tetszett, és jó színésznőnek tartottam, de kb a film közepéig azt gondoltam, hogy ez valahogy nem neki való szerep.... Szerintem gyengén alakított, mondhat bárki bármit.
Aztán valamelyest belerázódott, és utána oké volt.

De ahhoz képest, hogy ezt a filmet vártam egész évben, csalódás volt.
Nézhető film, de közel sem olyan hatalmas durranás, mint amire számítottam.

2009-08-03 20:56:56 Kremy (1) #4

Anyám elaludt rajta mellettem...:D

előzmény: maguska (#3)

2009-08-01 22:11:21 maguska (4) #3

jó volt ,de ennyi többet nem lehet róla írni...
Audrey Tautou miatt néztem meg mert őegy csodálatos nő és egyet javított is a filmen
egyébként meg ez az anyám kedvence típus

2009-07-03 20:26:19 Kremy (1) #2

Eddigi életem legunalmasabb filmje volt a Coco Chanel. A felénél még csak fetrengtem a székben de a háromnegyedénél pár percre el is aludtam,amit eddig egyetlen filmnél sem sikerült,pláne nem moziban.
Mivel ,területem' a divat,a film előtt is olvasgattam már Coco életéről,a munkásságát is ismerem.
A film azonban semmit sem mutat meg ebből. Főleg nem Audrey Tautou által aki egész végig egy szürke kisegér,holott Coco pont hogy nem az volt.
Idegesítő,hogy az egész a szerelmi háromszög/négyszög/x szög köré van felépítve. Nem tudjuk meg,hogy lesz férfiinges kalapos lányból kosztümös rúzsos tervezőnő,csak bevágnak pár képet és már ott is vagyunk. Hol? A film végénél,ahol karrierje el sem kezdődött még igazán. vagy csak nem vettük észre.

Ha fizetnének sem nézném meg még egyszer és sajnálom,hogy ilyen emléket állítanak egy ekkora névnek,mint amekkora ő volt,és ma is az.

2009-06-22 15:47:32 zéel (3) #1

Elmegy!
(Bár női nézőknek lehet, hogy sokkal jobban bejön!:)