Ghosts of Girlfriends Past (2009) ☆ 👁

Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

2021-12-09 00:14:43 PG (2) #15

Ráfiltereztem, egy csomó filmre adtál egyes/kettest ami nekem tetszett, úgyhogy inkább nem, kösz :)

Minden relativ, masok az igenyek.
Van, akinek melyen a bogyeben vagyok, hogy gyenge karacsonyi filmekkel gyarapitom a listat, mikozben egy most zarulo kozkerdesben egy gyenge karacsonyi film toronymagasan a leginkabb vart karacsonyi film.

előzmény: Doc (#14)

2021-12-08 15:37:56 Doc (2) #14

Ugyanazert, amiert nalam is kettest kapott mar tizenevvel ezelott:
mert vegigneztuk. ;)

Attól én adok 1-est... ha közben rámjön a menekülhetnék.
Ez a film véleményes - volt menekülhetnékem, de nem elég erős az 1-eshez.

Maskor nezd meg, hogy en lattam-e, es ha 1-est vagy 2-est latsz, neki se allj.. ;)

előzmény: PG (#12)

2021-12-06 17:50:32 ChrisAdam (1) #13

Na, én nem néztem végig. :D

előzmény: PG (#12)

2021-12-06 15:19:59 PG (2) #12

Még gondolkodom miért is nem egyes...

Ugyanazert, amiert nalam is kettest kapott mar tizenevvel ezelott:
mert vegigneztuk. ;)

PS:

előzmény: Doc (#11)

2021-12-04 20:44:35 Doc (2) #11

"A karácsonyi ének legrosszabb feldolgozása" díj egyik nagy várományosa.
Elcsépelt poénok, unalmas közhelyek - teljesen fantáziátlan heppiend.
Most komolyan, a barátnődnek már megbocsátottál, szóval az öcsémre sem haragszol, szóval csak megijedtél - és persze attól, amitől én???
Romantikus vígjáték lenne, már ha víg lenne. Még gondolkodom miért is nem egyes...

2021-07-01 17:03:11 Calavera (?) #10

Komolyan mondom, ez annyira szar úgy mindehogy, hogy már jó.
Megint ment valahol, megnéztem és tetszett. Még a reklám után is visszakapcsoltam, hogy "hol is tartottunk".

2018-12-25 15:09:13 Tetovaltlany (4) #9

Regen utaltam ezt a filmet de most parommal ujraneztem s most tetszett :)

2012-10-23 23:10:42 Victor Vance (2) #8

Dickens forog a sírjában, ez a film valami borzalom, nyálas, ömlengős hülyeség, viszont még az ilyen igénytelen romantikus vígjátékoknak is megvan a célközönségük.
Matthew mostanában már kezd rájönni, nem ártana javítani a renoméján és jobb mozikban, jobb színészi teljesítménnyel szerepelni, Michael Douglas-re nem tudok haragudni, hakni-szerep volt ez, egyébként meg ő volt a legértékelhetőbb dolog a filmben, jó volt látni, persze azért neki sem volt nagy feladat ez a meló, szinte önmagát adta.

2012-10-23 20:56:07 tomside (2) #7

agyamkiégett. Net és laptop nélkül jött rám az insomnia ott, ahol csak retekklubot tudott a tévé. Semmilyen más együtthatók nem eredményezhették volna azt, hogy eut most megnézzem. (ezt most telefonról írom)

2011-07-22 22:55:46 dorothygale (4) #6

Bár elèggè lehùztátok , nekem tetszett. Mat ès Michael elèg jòk voltak a filmben ;)
Tetszett a nagybácsi figuràja. ;)

2010-07-21 14:39:26 Mikkey (3) #5

nem tudom, hogy az álatalad említett filmet mennyiben nyúlta, de hogy a karácsonyi éneket egy-az-egyben az tuti :D csak könnyed párkapcsolati köntösbe bújtatva. egyszer végignyűglődős fajta.

előzmény: Umberto (#1)

2010-01-09 21:16:08 walter gábor (4) #4

Közepesnél jobbnak találtam, bár a story nehezen indul és a vége is lehetett volna ötletesebb.
Egy könnyed, romantikus, vidám film, maradandó élmények nélkül.

2009-11-29 17:43:14 Kopasz (2) #3

Nem volt egy nagy film. Lapos hangulat, kevés poénnal. Jó-jó, megy a film, de közben mást csinálsz..

2009-11-18 14:56:16 er81307 (2) #2

3as, de csak mert jó nők vannak benne

2009-07-19 20:37:45 Umberto (?) #1

Nem láttam a filmet, csak a tartalmát olvastam el. Csodálkozom, hogy Joel Schumacher nem perelte be az alkotókat, amiért az ő ötletét (a William Baldwin által játszott karakter sztoriját az Egyenesen át-ból) lenyúlták egy egészestés vígjáték kedvéért.
Vagy nem csak vakon, de teljesen alaptalanul is vádaskodom?