Egy szomszédos-terrorizálós thrillerről lenne szó, de csak lenne, mert nem sok feszültség van a filmben, és elég lagymatagok a terrorizálás módjai is. Egyedül Samuel L. Jackson hozza a színvonalat: ő szórakoztatóvá tudja tenni ezt a negatív karaktert, egyedüliként kiemelkedve a film teljes szürkeségéből. A másik két főszereplőt inkább hagyjuk, bárki más ugyanígy eljátszhatta volna a szerepüket, ha nem jobban. Ami engem kiábrándít, hogy mintha itt, a 2000-es években kezdődött volna az a tendencia, hogy nincs normálisan kidolgozott forgatókönyv, karakterek, beállítások, kameramozgások stb. Persze a '90-es években is készültek gyenge thrillerek, de valahogy azoknál a szakmai tudás az még a legbénább produkciónál is megvolt.
Rossz szomszéd. Jó film.
Jó film, kiváló alakításokkal, nagy kár a befejezésért. (ha a néző csak addig látja a cselekményt hogy: megérkeznek a helyi erők és Jackson "sikeresen" győzködi őket a helyzetről, egy közeli az elkeseredett Kerry Washington és Patrick Wilson arcáról... majd végefőcím; akkor lehet, hogy zseniális közeli lenne a filmélmény)
Neil LaButere érdemes figyelni, nem ez az első jó munkája, kíváncsian várom a Seconds of Pleasure-t.
10/8
Nagyon jól indul,de a második fele, vagy inkább harmadik harmada valahogy nem olyan erős.
Lisa borzalmas szinkronjától eltekintve egész jó film volt.
nekem a story is tetszett...jo kis film
Szerintem jó film.Nem a story miatt,hanem a hangulat és Samuel L. Jackson ismételten hibátlan alakítása miatt. :D
kicsit sok volt nekem a végén a lövöldözés meg az akciófilmes fíling, de ezt leszámítva jó volt. érdekes volt nem a megszokott szempontból találkozni a rasszizmussal. valós problémák, közérthető módon.
Ismét egy film amiben nagyon lehet utálni a "főhőst". Nem számítottam semmire, ahoz képest nagyon pozitívan csalódtam, lényegileg holt egyszerű történet, mégis a szereplők és az előadásmód élvezhetővé teszi a filmet, végig fenn tartja a figyelmet és együtt izgulunk Samuel L. Jackson ellen. Tisztességes iparos munka, de semmi több.
Feszültségmentes, unalmas, teljesen semmilyen film.