The Devil's Chair (2006) ☆ 👁

Az ördög széke

(Adam Mason)

angol horror

2,1
★★☆☆☆
42 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Rachel Fowles: Nick, jól van?
Nick West: (gondolata): Mi a fasztól lennék jól, bögyös?
Nick West: (valós válasz): Igen.

Nick West (narrál): Vér. Vér borítja a kezemet. Vér borítja a ruhámat. Sammy eltűnt, én pedig valami székről motyogok és hadoválok. Nem nehéz összerakni. A végeredmény azonnali beutaló a diliházba. Most szóljanak hozzá. Én, Nick West. Beszámíthatatlan vagyok. Úgy tűnik. Tabletták... Idebent az LSD aszpirinnek néz ki.

(belép a szobába)
Nick West (gondolata): Ó, na tessék. Gandalf,...lotyó. A fickó tutira pedofil.

Nick West (gondolata): Te szent Isten. Tényleg ilyen röhejes volt. Mint egy Scooby Doo epizód. Öt órányi autózás az intellektuális tökfejekkel.

Brett Wilson: Nick, te kérsz?
Nick West (gondolata): Számítottam erre. Jobb, ha most józan maradok. Ha volna esze, ő is így tenne. A legkevésbé a részegség hiányzik, amikor beüt a mennykő. Márpedig a mennykő az beüt.

Dr. Willard: Köszönjük a fényt, Mr. Wilson. Csodálatos ajándék, mostmár láthatjuk is egymást.
Nick West (gondolata): Köszönjetek a köcsög Gandalfnak.

Rachel Fowles: Nick, nézze meg ezt a széket. Semmi az egész. Korábban Brett is beleült és jól van. Persze nagy seggfej, de nem a széktől lett ilyen.

Nick West: Az ember nem hoz létre ilyesmit menekülési terv nélkül.
Dr. Willard: Rachel helyében én is ezt remélném...

Nick West (narrál): Ahogy látják mostanra kicsit elhülyült ez az egész. Egy lány, kirakott cickókkal, egy démon, vén dákó a pizsamában. Hát ezt igértem én? Ez a pöcsfej elég vonzerő? Kielégítő? Ezért fizettek be a buliba? Oh, testvéreim! Nézzék ezt a bénán megírt, túljátszott baromságot. Van igazság ebben a másodrangú ostoba filmben? Nincs, nincs, nincs itt igazság, barátaim. Ne higgyenek senkiben és semmiben. Én megmondom a frankót, partyarcok. Maguk perverz állatok, vérszomjas torzszülöttek. Basszák meg! Közeleg a véres finálé. Nem? Hát rendben van, maguk döntenek. Nézzék tovább barátaim, de szóltam előre. Ha legközelebb filmet néznek vagy könyvet olvasnak vagy olyantól hallgatnak mesét, akivel még nem találkoztak, sose bízzanak meg egy idegenben.