The Bare Wench Project (2000) ☆ 👁

29 szavazat
Szerinted:
☆☆☆☆☆

2021-05-14 23:09:54 convar (3) #9

Még jó hogy nem is kell.

előzmény: Ugor (#8)

2012-02-24 09:03:44 Ugor (1) #8

Semmi mentséget nem találok rá... annak sincs mentsége, aki ezt csinálta, és annak sincs, aki megnézi.

2012-01-16 12:32:55 NAGLFAR666 (1) #7

Amikor az ember azt hinné,hogy szarabb filmhez már nem lesz szerencséje,mindig bebizonyosodik,hogy lehet még igénytelenebb,még moslékabb,szemetebb "filmet" csinálni.Viccesnek egy fikarcnyit nem az,a sok idétlen bányarém,otromba,műanyag szutyok agyhalott ribi komolyan próbára tették az idegeimet.A film végén a legalább 13-szor elbaltázott jelenet a tűznél meg már több,mint szánalmas attól a kiélt fejű undorító nőimitátortól.Ő az élő példa a szólásra:annyi esze van amennyi látszik!Díjat érdemelnék amiért végigszenvedtem,igazi mazochizmus!

2010-01-12 22:47:20 limupei (?) #6

Igen ez igaz. Csak bizonyos helyzetekben tud vicces lenni, de az erotika nem ez a helyzet:)

előzmény: Jereváni Rádió (#5)

2010-01-12 22:34:51 Jereváni Rádió (1) #5

De lehetett volna viccesre is csinálni, csak Wynorskinak annyi nincs humorérzéke, hogy az valami fájdalmas. Még a legpoénosabb az volt, amikor a szőke csajszi (lásd topik 3. kép) az irdatlan melleivel beterítve a képet rimánykodja a végén a magáét a sötétben, mint az Ideglelésben Heather Donahue.

előzmény: limupei (#4)

2010-01-12 22:30:20 limupei (?) #4

Nehogy megnézd a Breastwick-i boszorkányokat:)

Amúgy szerintem pont az volt a célja, amit a középső három sorban kifejtesz: az egész nem szól semmi másról csak hogy öt percenként melleket és seggeket mutogassanak, az egész olyan mint egy sztorizós leszbi pornófilm, csak a kemény részeket kihagyták belőle.

előzmény: Jereváni Rádió (#3)

2010-01-12 22:25:14 Jereváni Rádió (1) #3

„Csak úgy szoftban.” – mondotta volt egykoron szegény néhai Bubik István a Szent Iván napjában.

Igaz erre a kamufilmre is, az egész nem szól semmi másról csak hogy öt percenként melleket és seggeket mutogassanak, az egész olyan mint egy sztorizós leszbi pornófilm, csak a kemény részeket kihagyták belőle.

Wynorski annyira tud paródiát alkotni, mint akciófilmet: sehogy. Kicsit sem volt vicces.

2009-03-05 09:42:06 carmine (2) #2

Csak a hölgyek miatt nem nézhetetlen. Amúgy semmi értelme. Olyan mint egy késő esti erotikus film valamelyik kábelcsatornán.

2008-10-01 17:48:15 GothMan (?) #1

Ha minden igaz, október 28-án a Ceasar Film jóvoltából nálunk is megjelenik e klasszikus DVD-n! ;)