Waiting... (2005) ☆ 👁

110 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Monty: Na figyelj! Verd ki a fejedből a buzi-elméletet. Az itt dolgozók egyike sem meleg. Na persze én feldugom az ujjam a seggembe néha, ha kanosnak érzem magam, de ennyi az egész.

Dean: Figyelj, haver. Nincs mitől félned. Ez csak egy játék. Különben is, ha a hetero srácok nem mutogathatják a farkukat egymásnak, akkor minek vagyunk itt?

Naomi: Néha úgy utálom ezt a kurva helyet! Mi a francnak kell még 4 ember ilyenkor, azt mondd meg! He? Nézz körül! Tiszta pangás! Dan kitörölhetné a szart a seggfejéből néha, komolyan mondom. Idióta barom! Na, te meg mit bámulsz?
Monty: Ő Naomi. Sajnos már túl régóta dolgozik itt. Amúgy nagyon édes kislány... részegen.

Monty: Ha rád nézek mindig az jut eszembe, bár leszbikus lennék.
Tyla: Ó, milyen érdekes, ha én rád nézek örülök, hogy az vagyok.

Monty anyja: Mit csináltál az éjjel? Csak nem valami erkölcstelent tett az én kis angyalkám?
Monty: Hát, lássuk. Úgy kezdtem, hogy seggrészegre ittam magam. Rossz volt. Aztán még ittasan összeszedtem egy fertőzött prostituáltat. Aztán én és a kurva visszamentünk a...
Monty anyja: A "kurva és én".
Monty: Bocsáss meg. A kurva és én visszamentünk hozzám és aztán, te jó ég, szétdrogoztuk és szarrákeféltük magunkat.

Monty anyja: És miért nem vagy már együtt Serenával? Kedveltem őt.
Monty: Nem tudom. Kifáradtunk. Orgazmus alapú kapcsolat volt.
Monty anyja: De édes. De remélem védekezel. Nem tudnám elviselni a gondolatot, hogy szaporodsz is.
Monty: Ugyan, anya. Persze, hogy védekezek. Kiszállok.
Monty anyja: Igen, apád is kiszállt, de látjuk milyen tragikus vége lett ennek...
Monty: Szerinted kölyköt akarok? Ki van zárva. Ezért hiszek az anális szexben.
Monty anyja: Bár ilyen mázlim lett volna nekem is.

Monty: Ó, haver, de tele van a tököd.
Calvin: Hogy te milyen tetű vagy!
Monty: Pedig így igaz. Baj van a hólyagjával...

Monty: Talán bűntudatot kellene éreznünk, de megszegte a fő szabályt: Soha ne szívózz azzal, aki az ételt hozza!

Bishop: Pszichoszomatikus hallucinációk. Mások fizetnek az ilyesmiért.

Monty: Tudod, én nem mindig tartom be a pontos törvényes kereteket, mert nem kérdeztek meg, mikor a törvényeket hozták. Nem, hanem névtelen, arctalan politikusok, az erkölcsi értékek úgynevezett védelmezői döntötték el, hogy mi a jó és mi a rossz. Ez nevetséges! Én a személyes etikai kódexem szerint élek és neked is ezt ajánlom. És így, ha egyszer a saját értékrendemen kívüli törvények szerint illegálisan járok el, ám legyen! Nincs bűntudatom, egy kicsit sem. Sőt, mi több, ha meghajlok a társadalmi nyomás alatt és olyan törvényeknek engedelmeskedek, amikben nem hiszek, akkor kioltom a hazafiasság és individualizmus éltető lángját...

... és így. Innen nézve ha lefekszem Natashával azokat a jogokat védem, amikért az őseink harcoltak és meghaltak, igaz?

Dean: Nézd meg mi lesz minden lánnyal, aki érdekel. Meghívod őket, mindenért te fizetsz és soha nem mész tovább!
Monty: Aztán hazamész egyedül maszturbálni, sírva, a saját könnyeidet használva síkosítónak!
Calvin: Jó, ez egyszer volt, részeg voltam és Valentin nap volt, úgyhogy hagyjatok békén!

Danielle: A kapcsolatunk nem szól másról, csak a szexről!
Raddimus: Miről beszélsz? Nem vittelek el a múlthéten moziba?
Danielle: De, de azt akartad, hogy kiverjem neked közben!
Raddimus: Mit vártál? Unalmas film volt.
Danielle: Igen, de akkor is úgy érzem, hogy nem vagyok fontos neked.
Raddimus: Nem vagy fontos nekem? Hogy mondhatsz ilyet? Mikor a nagybátyám meghalt, nem kértelek, hogy gyere velem a temetésre?
Danielle: Igen, de... akkor is azt akartad, hogy kiverjem neked!

Monty: Szerintem a csajokkal csakis két lehetőség történhet. Vagy nem fekszenek le veled és akkor nincs értelme tovább hívogatni őket. Vagy lefekszenek veled és akkor nincs értelme tovább hívogatni őket.
Calvin: Hogy lehet valaki ekkora seggfej, mint te és mégis ennyi csajod van?
Monty: Ez jó kérdés...

Bishop: Naomi, tudod ha szeretnél megoldást a düh kezelésére, vagy az alkoholizmusra, nagyon szívesen segítek neked.
Naomi: Tényleg segítenél? Köszönöm. Nagyon jól esik. De jobban örülnék, ha... MOSOGATNÁL INKÁBB ÉS BEFOGNÁD AZT A RETKES POFÁDAT!

Monty: És hogy készítsük el a marhát önnek ma este?
- Ó, lássuk csak, mondjuk közepesen átsütve. Szeretem a forró, rózsaszín közepet.
Monty: Azt én is.

Dan: Hölgyem, én elhiszem, hogy a hús túl volt sütve, de muszáj volt megennie, mielőtt panaszt tett?

- Kár, hogy a Chlamydia egy nemi betegség. Olyan szép a hangzása.
- Chlamydia... Lehet, hogy így nevezem el a lányomat.

Monty: A legtöbb itt dolgozó srác imádja ezt a kis játékot, mikor megvillantjuk a nemi szervünket egymás előtt. Igen, komolyan mondom. Szóval a játék célja elérni, hogy a többi résztvevő váratlanul szembetalálja magát a heréddel vagy péniszeddel. Ha sikerül, buzinak nevezheted, és jól seggbe rúghatod őket.