Legénybúcsú extra (2023) ☆ 👁

10 szavazat
Szerinted:
☆☆☆☆☆

2023-11-24 11:48:15 sptt (2) #2

Felesleges volt megnézni. Történet nulla, koncepció valószínűleg létezett, de a hosszas és felesleges sztori során valahol ködbe veszett. A színészek sem hozzák a legjobbjukat, Michl Juli és Varga Ádám kitűnik a többiek közül, igyekeznek, de Juli valószínűleg minden szempontból a leggyengébb formájában volt, Ádám pedig rájött, hogy nem ez lesz élete filmszerepe. A nem létező sztorira felesleges szót fecsérelni, azt leszámítva, hogy a film elején az ember várja, hogy mikor fog beindulni a történet, de a közepén már ez a kis izgalom is elszáll, a néző feladja a reményt. A várt csúcspontok elmaradtak, helyette viszont volt egy-két olyan mélypont, amit utoljára a "Forró rágógumi" filmek alámondásos verziójánál érezhettünk, de akkor az egy más korszak volt és a nagy társaságban hallott / látott poénok (poénnak szánt képek, mondatok) más utat járnak be, mint egy szinte töküres moziteremben, vagy családi körben. Kis/nagy jóindulattal és a magyar filmek kedvelőjeként 4/10.

2023-11-19 14:51:14 fempolip (1) #1

Elképesztően gyenge, konkrétan hülyének nézi a nézőt úgy érzem.
Botrányos az a pár perc ahol az első kihívást meccselik le..nagyjából egy alig kezdő youtuber jobb vágást csinál.
Ha a rendező így ítéli meg a nőt amit a film elején bemutat (a közepétől már mindent csináltam, ott 100% kompetens véleményem nincs) akkor neki szerintem terápiára kellene menni. Mert olyan nővel lehetetlen együtt élni!
Életszerűtlen, feleslegesen túlzó és igénytelen.
Még trashkedvelőként is volt egyfajta szégyenérzet bennem. Komolyan!
A menyasszonyom akarta megnézni, szóval gondoltam akkor ketten lazítunk. Ő hamarabb otthagyta mint én.