The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes (2023) ☆ 👁

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája

(Francis Lawrence)

amerikai akciófilm, dráma, kalandfilm, sci-fi, thriller

3,0
★★★☆☆
105 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2024-04-14 14:28:06 opposition (2) #6

Hát ez nagyon rossz. A korábbi filmek karaktereivel is nagyon nehéz volt azonosulnom, de ezekkel egyenesen lehetetlen. Teljesen érdektelen és unalmas az egész.

2024-04-08 09:09:04 fempolip (3) #5

Elképesztően hosszú, és ahhoz képest hogy kettő és fél óra, nem nagyon tudok meg sokat a szereplőkről, talán az inditékaikről. A fejlődése kb a főszereplőnek van, de igazán senki nem került közel hozzám, teljesen rideggé vált ezáltal az alkotás. Az különösen nem segített hogy legalább kettő lezárása volt a filmnek.
Nekem az erdős rész egy csúcspont volt, ott megragadta a fantáziámat a film, de pl a viadal olyan szinten zéróra sikerült(gondolom szándékosan, nehogy a főszereplökről elvigye a hangsúlyt) de mégis túlnyújtott hogy oké-oké..de nem éreztem a feelinget benne.
Samu karaktere..vagyis nem Samu..na szóval a rinyáló jóbarát pedig lehetett volna jobban kibontva...
Nagyon sajnálom mert az első filmet imádtam, a második is jó volt, és gondoltam tanulnak a 3. rész felesleges elnyújtásából. De nem :(

2024-04-03 19:52:32 Edwest12 (3) #4

Sajnos én is az unatkozók táborát erősítem. Olyan jó filmet is lehetett volna készíteni arról, hogyan küzdi fel magát Snow a ranglétrán, hogyan teszi félre az útjában állókat csellel és hidegvérrel, meg egy adag méreggel. És nem mellesleg nem egy véletlen okán van mindig illatos rózsa a gomblyukába tűzve, hanem mert egy későn bevett ellenméreg miatt vérszagú a lehelete. Aprócska dolog, de az ilyen kis nüanszoktól válik egy film/könyv mesterművé. Bár rég vártam, hogy megnézhessem, sajnos nem tudott lekötni, mert bár volt ármánykodás, sajnos mindez érdektelen szereplők közt valósult meg, így nem is tudtam követni, éppen ki kivel van, és miért árulta el a másikat.

2024-02-08 01:25:11 oilboy (2) #3

Csatlakozom az első hozzászólóhoz, kifejezetten unalmas film, érdektelen karakterekkel, érdektelen történettel, érdektelen motivációval, csupa érdektelenséggel. Bár nem aludtam el rajta, de nem tudtam rá odafigyelni, ha őszinte akarok lenni, nem is igazán tudom a viadal után mi történt...Pedig annak úgy tűnt vége volt a film felénél. Hardcore fanoknak ajánlott, mindenki más kerülje el és nézzen meg helyette egy értékelhető alkotást. Szerintem csak az elmúlt 2 hónapban 5-10 értékelhető film felkerült a torr*, akarom mondani streamingszolgáltatókra.

2024-01-07 15:03:46 kocz (5) #2

A film közepe tájékán van egy kis üresjárat, de számomra talán az elsőt részt nem számítva a legjobb a négyből. Snow karakterfejlődése remek és annak ellenére hogy tudjuk hova fut ki a személye, végig szurkoltam hogy a szeretete győzzön. Ha lehetne fél csillagot adni, akkor 4,5-öt adnék, de mivel nem lehet, egye fene, megérdemli az 5-öst.

2023-12-25 18:32:19 sAnyi (2) #1

157 percből legalább 57 percet aludtam. Elképesztően rossz és unalmas film.