On the Line (2022) ☆ 👁

Vonalban vagy

(Romuald Boulanger)

amerikai thriller

3,6
★★★☆☆
23 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2024-04-02 09:10:15 branton (4) #2

Kifejezetten ügyes thriller, amely végig izgalomban tartja a nézőt. Nem mondom, láttunk már ilyet, de elég rég. Egy problémám viszont van vele, habár nem akkora, hogy feltétlenül rontaná a verdiktet: Dylan halálánál elvágtam volna a filmet és stáblista. "Kár" volt csavarni még egyet rajta. Annak ellenére, hogy az utána következő csavar sem gyenge, s még csak nem is szükségtelen. Ellenben elvesz a sokkhatásból, nem keveset.
Érdemes megnézni, ez Gibson egyik legjobbja az utóbbi öt évből!

2023-09-16 04:39:41 Channá (5) #1

hát ez beteg, de nagyon. ez a nem igaz, hogy nem tudják hívni a rendőröket, totál le fogom pontozni ezt a filmet, ment a fejemben ha egy drónt tud irányítani, akkor ott kell lennie a közelben, nem igaz, hogy nem esik le nekik a tantusz tuti le fogom pontozni ezt a filmet. vedd már észre öreg, hogy ez a Dylen fiú be van építve és összejátszik, és még add is a kezébe a fegyvert, jól van okoska hát ezt jól lehúzom majd ezen az oldalon.
aztán jött a b.szdmeg, és aztán megint jött a b.szdmeg. És ennél a filmnél ellentétben más túl cifrázott filmmel szemben, még iszonyat jók is voltak a csavarok .
Szóval ezek után, hogy végig ilyen dolgok jártak a fejemben, mégis 5 csillagot kapott. Hát, hogy hogyan és miért, járjon utána. basszuskulcs, ez igen. Ez aztán forgatókönyv.
És vállalom, ha én vagyok az újszülött a földön, ha mindenki másnak egyértelmű lett volna, csak nekem újdonság. leszek én Dylen