Luckiest Girl Alive (2022) ☆ 👁

Szerencse lánya

(Mike Barker)

amerikai dráma, thriller

3,2
★★★☆☆
74 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2022-10-15 19:03:29 dittike (4) #2

Nem gondoltam volna a film elején, hogy egy ilyen bátor, nők melletti kiállásról készült dolgot látok majd, amely talán tényleg erőt adhat bántalmazottaknak, néma sorstársaknak, akik nem mernek felszólalni saját nemük, a női nem védelmében.

2022-10-09 19:04:56 TheDriver (3) #1

Mila Kunis új filmje, ami az azonos című bestseller alapján készült, sajnos egy kihagyott ziccer lett. Ez azért is sajnálatos, mert nagyobb odafigyeléssel egy igazán emlékezetes film kerekedhetett volna ki belőle, mert az alapanyag igazán fontos kérdéseket feszeget.
A történet szerint Ani, a sikeres újságíró látszólag boldog, mindene megvan, gazdag vőlegény, jó állás. De egy régi ismerős feltűnése arra kényszeríti, hogy szembenézzen múltbeli traumáival, amiket eddig megpróbált elnyomni magában. Ahogy kibontakoznak a múlt eseményei úgy lesz egyre érdekesebb a film, de sajnos a készítők meglehetősen rosszul kezelték az idöbeli ugrásokat, sokszor teljesen rendszertelenül látjuk a múlt és jelen történéseit, valamint túltolták a flashbackeket is. Emiatt meglehetősen kúsza, egyenetlen az összkép, viszont némely jelenetsor igazán hatásos és megrázó, valamint Kunis kisasszony eddigi legerősebb alakítását is megcsodálhatjuk, így nem mondanám hogy sajnálom, hogy megnéztem a Szerencse lányát. Inkább csak bosszant, mert ennél sokkal jobb is lehetett volna.