I Came By (2022) ☆ 👁

Beugrottam

(Babak Anvari)

angol thriller

2,9
★★★☆☆
69 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2022-09-27 22:11:49 BonnyJohnny (3) #3

A hármas értékelésem mellett semmi rossz szándék nincs, inkább csak egy elégedetlen csettintés, hogy lehetett volna jobb is... sőt, lehetett volna mesteri is. Meg is mondom, a Spoorloos lebegett lelki szemeim előtt. A feszültségkeltéssel nincs gond, a főgonosz is kellően ördögi, a főszereplő(k) is kellően szétcsúsznak, megvannak az idegeken táncoló "majdnem összejött" pillanatok, tenyérbemászó jelenetek... sőt, még társadalomkritika is van benne... szóval minden adott, és talán meg is van benne... de valahogy nem áll össze.
Nem hagy nyugodni a gondolat, hogy amúgy az egész tök egyszerűen megoldódott volna, ha nem akart volna MINDENKI egyedül intézni dolgokat, de, ha már egyedül mennek, esetleg körbe néznének, ne adj' Isten szerszámokat használnának.
Amellett nem tudom mire vélni azt az egy bizonyos kirohanást, amivel szerzett egy ellenséget, miközben végig nyugodt volt.

2022-09-09 13:29:28 bambula (3) #2

Ezután a film után Bonneville-ről már nem csak a Paddington vagy a Downton Abbey fog eszembe jutni.
Nagyon jó alakítást nyújtott a filmben, de a forgatókönyv inkább csak az alapok szintjén volt jó,valahogy szétszórtnak éreztem.
A legjobb persze az volt,hogy ismert színészeket eltettek láb alól,pedig biztos voltam benne,hogy az ismert színész miatt a film vége felé kiderül,hogy a szereplő nem is halt meg.

2022-09-03 07:45:07 fempolip (3) #1

Ohh Boy! Végre valami! Igaz semmi megváltás, semmi újítás. A főszereplő pedig egy halovány utánzata Hannibalnak. Mármint Hopkins féle Hannibalnak.
Ami remek volt benne, hogy végre tényleg egy thriller volt. Azaz feszültég elég nagy mértékben.
Hogy a klasszikusok mellé odatenném? Nem. Közelükbe sem ér. Viszont kevés tényleg thrillert látok manapság. Amiben van igazi feszültség.
Itt jól játszadoznak a nézővel. Igaz semmi különöset nem kapunk.
A színészek jók, a vágás oké, a történet oké.