Miért nem esik le a tantusz a tengerentúlon, hogy Banks egy közönséges pancser, akinek a kipaterolásával a nézőknek tennének szívességet? A film nem vicces, a sztori még B-filmnek is gyenge, az erőszakosságáról pedig csak annyit tudok elmondani, hogy ha 2023-ban a nézők többsége már csak ezen tud röhögni, akkor 2030-ra nagyon sok pszichológusra lesz szüksége a világnak. És ez nem vicc.
Nem erre számítottam, igazából nem is tudom mire, de végül is tetszett. Aki bírja a '80-as évekbeli házias TROMA filmeket, azoknak tetszeni fog.
Veszélyes mindig a horrorvígjáték műfajkeveredés, mert van egy határ, amit ha átlépnek, az egész nevetséges lesz, az ijesztőnek szánt jelenetek pedig már nem hatnak ijesztően.
Gagyi és kisajtolt poénokkal operál a film, ami miatt a kevés véres jelenet eltörpül, az animációk pedig egyáltalán nem szépek. Önmagában vígjátéknak pedig kevés, arról nem is beszélve, hogy inkább promózza a szerhasználatot, mintsem eltántorítana tőle.
Van egy-két jó pillanata, de amúgy döbbenetesen unalmas és szürke.
Ha szereted a Másnaposokat, akkor ez a Te humorod. Számomra ez az amcsi zsigerförtelem-extravaganza végtelenül taszító, és unalmas. Ami azért szomorú, mert az első 20 perc alapján mondjuk egy Robert Rodriguez kezében ez lehetett volna Alkonyattól pirkadatigot megidéző királyság. Ehelyett majdnem elaludtam rajta, és nagyon szenvedtem igénytelenségén, és értelmetlen brutalitásán.
Kokainmedve kritikám:
Nagyon vicces, annak ellenére, hogy vulgáris és horrorisztikus is egyben.
Sajnos arra előbb is szükség lesz, mint 2030...
előzmény: Dió (#6)