Dual (2022) ☆ 👁

Klón

(Riley Stearns)

amerikai-angol-finn-kanadai sci-fi, thriller

2,8
★★★☆☆
11 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2022-09-08 08:58:33 Ubul (2) #1

hogy én mennyire dühös vagyok erre a filmre. Adott egy jó alapötlet, morális kérdéskörökkel, errefel szétcseszi az igénytelen színészi játék, a párbeszédek, meg úgy minden.
Konkrétan mindenki úgy beszélt benne kb, mint ha épp most olvasták volna fel a szövegkönyvet. Minimális drámai töltet, Karen Gillan szerintem sose volt még ilyen rossz, Aaron Paul meg sose volt jobb a Breaking Badnél, itt is látszik :D
konkrétan a végén lévő bírói jelenetnél már fogtam a fejem, hisz ugye tudtuk, hogy a klón/másolat jött ki, még az arcunkba is döngölték az autós jelenettel is, mert hát a néző hülye persze...de hogy a bíróság is ennyit csinált, miközben ott volt a bizonyíték, hogy a szeme teljesen más színű, az azért hagy némi kívánni valót maga után.
Ha hagyták volna a thriller részt, és ráfeküdtek volna jobban a drámára, miszerint van még egy belőled, akit jobban szeretnek, aki átvette a helyed, és akkor neked van -e egyáltalán létjogosultságod...vagy egyáltalán a klón hogy veszi ezeket a dolgokat, hogy ő csak pár hete/hónapja létezik, nincsenek emlékei, csak belecsöppen egy világba, más ember bőrébe és azt az életet kell élnie.
Áh, rengeteg irányba kifulladhatott volna, de nem.