The Lost City (2022) ☆ 👁

Az elveszett város

(Aaron Nee - Adam Nee)

amerikai akciófilm, kalandfilm, szerelmi történet, vígjáték

2,8
★★★☆☆
222 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2023-03-22 13:24:38 Anonnim (3) #9

Nincs új a nap alatt: Szegény ember Indiana Jonesa megspékelve egy kis Smaragd Románcával, felhígított instant verzióban. UI: Daniel Radcliffe a Szemfényvesztők 2 után ismét főgonoszt játszik itt is és meglepően jól, látszik, hogy tényleg mindent megtesz azért, hogy az őt egy életre beskatulyázó varázslótanonc szerepét lerázza.

2022-11-11 15:35:09 Sántha Orsolya (4) #8

Elfogult vagyok az ilyen kalandvígjátékokkal, mert nagyon jól szórakozom rajtuk. Semmi extra, hozza a szokásos kliséket és fordulatokat. Brad Pitt szerepe- sírva röhögtem. Daniel Radcliffe szerintem nagyon jó volt a gonosz szerepében. Sandra kissé plasztik, de azzal nincs mit tenni, ennek ellenére csípem. Channing Tatum nagyon szerethető és vicces ebben a szerepben. Szeretem az ilyen szinte karikatúra szerű karaktereket. Persze aztán csak vannak mélységei. Kissé A smaragd románca utánérzés volt nekem, de nem bántam. Könnyed szórakozás. Elég ritka az ilyen típusú film, úgyhogy mindig örülök nekik.

2022-10-29 19:31:46 dorothygale (2) #7

Imàdom ezeket a színèszeket, de sajnos ez egy rossz film. Van benne sok önironikus poen , de szinte mindet lelôttèk a promókban….

2022-09-19 21:11:14 sptt (4) #6

Tulajdonképpen lehetne ez a film is egy a tucatnyi semmire sem jó kalandregény megfilmesítésből, de ez valamivel jobban sikerült azoknál. Ez a valami pedig egy kis báj, egy kis humor, egy kis kémia, egy kis nehezen megmagyarázható plusz. Nem tudom, hogy az íróknak köszönhető, vagy egyszerűen annak, hogy ebben a filmben játszik Sandra Bullock, aki 30 éve, 20 éve és még 10 éve is egyszerre volt gyönyörű és fantasztikusan bájos, aki miatt az ember legszívesebben megölelte volna a TV-t, ma már "csak" bájos, de azért 57 évesen szerintem elég sok nő elfogadná ezt a külsőt. Szóval, az ő játéka magában hordozza azt a pluszt, amitől ez a film több a hasonló filmeknél, de én azért még megnézném Sandrát nagymama szerepben is, talán majd 90 éves korában erre is sor kerül. 7/10

2022-07-02 12:11:31 Gruden Gergo (2) #5

Én nem tudom mivel eszi a nokedlit, de Sandra Bullock 57 évesen is elképesztően jól néz ki.
Ellenben Da'Vine Joy Randolph minden képernyőn töltött másodperce idegesitő. Fel nem fogom, hogy lehetett ilyen idegesitőre irni azt a karaktert.
Összességében nem tetszett :/

2022-05-27 00:39:52 Doc (3) #4

Alapvetően nem lenne rossz, csak egy kicsit kevés.
A sztorinál is láttam már rosszabbat, van benne egy-két tűrhető poén is.
A színészek is elmennek - csak Sandra Bullockról nem volna szabad közeliket mutatniuk.
Igazából pár tehetséges új arccal akár még jó film is lehetett volna.

2022-05-16 12:26:39 Bateman (3) #3

Műanyag kalandok a Smaragd Románca nyomdokain. Egyébként egész szórakoztató, Brad Pitt egyszemélyes rambózása és az ehhez adagolt dalok pedig még rá is tesznek egy lapáttal.

2022-05-05 13:23:49 Edwest12 (4) #2

Bullock és Tatum közt én sem éreztem a kémiát. Sőt, nekem kellemetlen volt, ahogy nyilvánvaló volt, mire fogják kifuttatni kettejük kapcsolatát, holott 16 év van a két színész közt. Radcliffe valóban jó volt, és ami jó jel lehet számára, az az, hogy őt látva nem az mocorgott a fejemben, hogy "Jé, ott a Harry Potter!". Lassan, de biztosan kitör ebből a skatulyából, ami jó, és amúgy tényleg jó színész szerintem.
Maga a film, kb. azt adta, amit vártam tőle: könnyed szórakozást, egy-egy jobban eltalált poént, és kb. ennyit. Amit mindenképp kiemelnék, mint pozitívumot, hogy nem primkó, altesti humorral próbálták megvenni a nézőket.

2022-04-25 14:53:00 bambula (2) #1

Amennyire vártam ezt a filmet,akkora csalódás lett számomra.Pedig kevés ilyen típusú kalandfilm készül mostanában. A poénokat erőltetettnek éreztem(aminek egy része szerintem köszönhető az általam nagyon kedvelt Speier Dávidnak,aki szerintem egy kicsit mintha túlerőltené a kínos rímeket) ,Bullock és Tatum között valahogy nem éreztem a kémiát.
Az egyedüli szerintem,aki jó volt ezúttal is az Radcliffe.
A többieknél inkább csak egy újabb filmnek tűnt a számtalan munkájuk közül.
Kíváncsi lennék,hogy a filmet készítő testvérpár,hogy kapott ekkora bizalmat,ilyen gyártási költséghez és ilyen neves színészekhez.