It's All Gone Pete Tong (2004) ☆ 👁

Nesze neked, Pete Tong!

(Michael Dowse)

angol-kanadai dráma, vígjáték, zenés film

3,7
★★★☆☆
211 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Sonja: Figyelj Frankie, csak szeretném, ha tudnád, bárhogy döntesz is, én melletted állok, teljes mellbedobással. Te, én és a kicsi kircsi. Nekem más nem számít. Légy süket, néma vagy vak, valahogy túléljük szivi.
Frankie Wilde: Jó ezt majdnem hallani.

Frankie Wilde: Egyszer lenyúltam egy ötszázasodat a stúdióban.
Max Haggar: Ugyan! A pénz nem számít, kit izgat.
Frankie Wilde: És én kúrtam be azt az állványt a Mercid szélvédőjén. Nem az az ázsiai csávó.
Max Haggar: Hát már úgyis biztos kiengedték, úgyhogy nem kár érte.
Frankie Wilde: Twylat is megkúrtam. Három éven át. De mert a haverom vagy, csakis popsiba tettem be neki.

Charlize Bondo: Frankie, tényleg tudsz keverni így süketen is? És mégis hogyan?
Frankie Wilde: Mormognak még?
Max Haggar: Igen. Eléggé.
Frankie Wilde: Őszinte leszek. Nem állítom, hogy az albumot teljes egészében a fülem nélkül csináltam. Jövő héten a Pacha-ban viszont már süketen fogok dj-zni. Aki pedig nem hiszi, az bekaphatja. Tudni illik, nekem semmit, semmit nem kell bizonyítanom nektek, ribancok.

Pete Tong: Már 11 éve játszol itt Ibizán, élvezed, nem?

Frankie Wilde: Hát baszott nagy hőség volt egész héten. Anyám. Mondjuk ha olyan vén lennél, egy vén csóka mint én... Volt az a Martini reklám a hetvenes években. A Martini az pont pont pont pont. Az megvan? Kiskoromban marhára rágerjedtem, felhúzott hogy mi az? Mi a kisfaszom? A Martini mi baszki? Még kis csíra voltam úgyhogy nagyon nem vágtam le. Mostanra megértem rá. Lenyomtam itt már 38 évet, úgyhogy bizton állíthatom, Ibiza az pont pont pont pont pont. Már érted hogy mondom? És ez zsír. Zsír hogy ezt elmondhatom magamról. Ez az egész sziget tocsog a geciben. Itt mindenki kiveri. És meg is tehetik. És ezek nem gyereket csinálnak, csak előkapják azt odatekerik vazz, de a növényeket is ezzel locsolják. A sok repkény meg szőlő meg mi a szar mind gecin él.