The Voyeurs (2021) ☆ 👁

A kukkolók

(Michael Mohan)

amerikai dráma, thriller

3,3
★★★☆☆
43 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2021-09-16 19:16:05 polarbee (4) #3

bár végig előtérben volt a csaj optikus melója, meg szemközeli képek stb, mégse gondoltam a lézeres szemcsonkításra, mint bosszú, egy jó négyes...

2021-09-15 21:00:23 The Cortez (4) #2

Kukkolós erotikus thriller az Amazontól. Az új pecóba költöző pár, kezdetben csak sunyiban a szemközti szomszédai után leskelődik, ám később az ő baszásaikkal dobja fel a sajátját, így egyre perverzebb játékokat eszel ki, végül pedig Mission Impossible-filmekbe illő ötletekkel és technikákkal emelik magasabb szintre az ingyen pornót. A sztoriból a idő előrehaladtával egy súlyos, érdekes fordulatokkal tarkított, duplán félrebaszós dráma kerekedik. A finálébeli csavar erős, ám elkapkodott a tálalása, a lezárás viszont ütős, egyben átgondolt.
A főszereplő páros között eleinte működik a kémia, viccesek is, mivel egyfolytában hülyéskednek, de a vége felé haladva fokozatosan fárasztóvá válnak. Az alkotás a modern párkapcsolatok viszontagságai mellett, kiválóan bemutatja még a voyeurizmust, mint alantas ösztönt, illetve függőséget. Ezeken kívül láthatóan nagyon tisztelegni akar a Hátsó ablak + a Nagyítás előtt.
A mozi igényes fényképezéssel, valamint hangulatos-harmonikus zenékből álló tracklistával rendelkezik, köztük a Lopott szépségből is ismert, Glory Box című Portishead-nótával, amellyel nem igazán lehet mellé lőni.

2021-09-12 23:44:54 VVega (4) #1

Nehezen értem az alacsony pontokat más oldalakon, én ezt nagyon szerettem. Gyönyörű vizualitású, jó tempójú, hangulatos erotikus thriller, amiben szép emberek meztelenek (Sydney Sweeney is!) és meggondolatlan butaságokat csinálnak, amik nem maradnak következmények nélkül. Még meg is tudtak lepni.