Behind Her Eyes (2021) ☆ 👁

Ne higgy a szemének!

(Erik Richter Strand)

angol dráma, minisorozat, thriller

3,7
★★★☆☆
45 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2021-07-10 18:39:00 Gatyamadzag (2) #3

Jelentkezem, inkább dühitett a vége, az egész sorozat igazából tele van logikai lyukakkal, es azért bosszantó mert a sztoriban es az elejében valami izgalmasabb valami új volt.

A nagy csavar hogy végig igazából Rob él nem rossz de keresztül húz minden mást, nagyot kell menteni a készitőknek hogy gyorsan megmagyarázzák igazából Rob is szerelmes Davidbe. Csakhogy ezt sosem látjuk kibontakozni, nem is lehet mert buknánk a csavart ajjaj. Mesterkélt felépítés. Ha meg azt mondjuk, hogy Rob valóban csak Daviddel akart maradni akkor pontosan miért is vezeti el a holttesthez? Az egész történet alapját képezi ez a momentum, ami ha Adele élne akkor pontosan működik is. Adele mániákusan fél, hogy David elhagyja ezért ezzel a zsarolással magához akarja láncolni. Viszont mivel ez Rob műve aki elirigyelte Adele mindenét (az én értelmezésem szerint főként a pénzét és szabadságát) sokkal egyszerűbb lett volna ott hagyni a hullát és eljátszani a nagy szerelmet (vagy igazi szerelmet) Daviddel, ügy lezárva. Ehhez még hozzájön Adele szüleinek halálesete ami tökéletes pontja lehetett volna Adele őrületének (és sokáig azt hittem így is lesz), a szülei ellenzik a szegény fiúval való kapcsolatát ezért megöli őket. De semmi gond, mint kiderül valóban csak egy baleset történt, nincs itt semmi látnivaló. Rob viszont nem érzi úgy látszólag hogy az az ember aki a tűzbe rohant érte (Adele-ért) az vele maradna..

Az az érzésem, hogy megvolt egy befejezés és elkezdték visszafelé megírni a történetet hogy valami legyen belőle.

2021-04-23 08:29:21 Zsoca87 (4) #2

Ugyanezt gondolom.
Ettől függetlenül a vége gyomorba vág, kegyetlen. Igazából ritkán találkozni manapság ennyire bátran kegyetlen befejezéssel.
Mindamellett, hogy lehet csak annak jön be, aki el tudja nézni, hogy milyen ezoterikus bullshit a magyarázat. Ha valakinek ettől ökölbe szorul a keze, akkor a vége is inkább dühíteni fogja, mintsem sokkolni.

előzmény: tomasso (#1)

2021-04-05 22:47:01 tomasso (3) #1

Jól építkezik a sorozat, a fináléig nagyon rendben volt, néha már a zseniálison gondolkoztam, de az utolsó rész lerombolja az addig ügyes-bajosan felépített koncepciót. Jobban mutatott volna egy reálisabb összkép ami érdemi útravalót ad, ha már 300 percet áldoztam az életemből.
Az egész sztori lényegében ezoterikus-bullshit-lélekvándorlásra épül.