Jûbei ninpûchô (1993) ☆ 👁

Ninja Scroll

(Kawajiri Yoshiaki - Kevin Seymour)

japán akciófilm, animáció, anime, fantasy, thriller

4,1
★★★★☆
148 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2020-05-22 15:28:02 Mario Brothers (5) #4

Nem tartom magam animerajongónak, de ezt azonnal megkedveltem! A főhős Jubei valami eszméletlenül szimpatikus, az akciók pedig nagyon látványosak és pörgősek. Nagyon brutális és véres anime, szex és a nemi erőszak is van benne, szóval eléggé durva. Láttam már nagyon jó animéket(D, a vámpírvadász, Sword of the stranger, Wicked City, Inuyasha), de ezt még egyiknek sem sikerült lepipálnia!

2016-04-08 16:14:15 tomside (4) #3

Téged választalak, Kibagami Dzsube!
Nagyon szórakoztató darab! :)

2013-09-17 14:45:21 Dynast Grausherra (5) #2

Szerintem kicsit kevés volt erre a másfél óra játékidő. Az ellenfelek megértek volna egy hosszabb bemutatást. Így néha kicsit olyan, mint egymás után pakoltak volna néhány hasonló típusú anime epizódot, például a Naruto-ból (bár az nem seinen, viszont ninják vannak benne). Ettől függetlenül tetszett.

2008-09-28 18:32:52 nejmed (3) #1

Teljesen korrekt seinen anime. Kidolgozása meglepően szép, története kicsit egyszerű, de egészen jó a hangulata. Amivel bajom volt: látványosan epizódikus volt a sztorija szép sorban egyesével került szembe az ellenséges démonokkal, akikkel meg kellett küzdenie, és várhatóan a végén megküzdött a főellenséggel...
Azt még tudni kell róla, hogy erősen "tunkolós" jellege van, szal folyik a vér erősen benne, és a nemi erőszak és meztelenség is megtalálható benne pár rövid jelenet erejéig. Akit ez zavar kerülje. Kisöcsinek se adjuk a kezébe, hisz nem ő a célközönsége.
Az meg ne zavarjon senkit, hogy létezik hasonló névvel sorozat, ez nem egy befejező mozi. 2003-ban gyártották a sorozatot, aminek a plotját olvasva nem sok köze lehet ehhez, és állítólag nem is nagy jelentőségű darab.