Film | Rendező | Műfaj | Nézettség | Átlag | Megjegyzés |
---|---|---|---|---|---|
Dracula (1992) Drakula |
Francis Ford Coppola | dráma, fantasy, horror, ... | 595 | 3,7 | A kosztümös szerepek különösen jól állnak Winonának |
Mermaids (1990) Sellők |
Richard Benjamin | dráma, szerelmi történet, vígjáték | 131 | 3,5 | Egyik legbűbájosabb alakítása - a sok közül |
Little Women (1994) Kisasszonyok |
Gillian Armstrong | dráma, szerelmi történet | 237 | 3,7 | Ez a szerep mintha direkt neki íródott volna |
Mr. Deeds (2002) A kismenő |
Steven Brill | szerelmi történet, vígjáték | 429 | 2,7 | Szőkén is gyönyörű |
Girl, Interrupted (1999) Észvesztő |
James Mangold | dráma, életrajzi film | 424 | 3,8 | Ezért Oscart is kaphatott volna, de sajnos nem így lett |
Alien: Resurrection (1997) Alien 4.: Feltámad a halál |
Jean-Pierre Jeunet | akciófilm, horror, sci-fi, ... | 967 | 3,3 | Winona, az őzikeszemű android - kicsit fura ötlet |
The House of the Spirits (1993) Kísértetház |
Bille August | dráma, szerelmi történet | 188 | 3,8 | Bár nem ő a főszereplő, azért emlékezetes alakítást nyújt itt is |
Great Balls of Fire (1989) A rock 'n' roll ördöge |
Jim McBride | életrajzi film, zenés film | 87 | 3,6 | Winona ebben a filmben is utolérhetetlenül bájos |
Heathers (1989) Gyilkos játékok |
Michael Lehmann | thriller, vígjáték | 110 | 3,6 | Talán ez volt az első film amelyben láttam és egycsapásra az egyik kedvencem lett |
Sex and Death 101 (2007) Szex és halál kezdőknek |
Daniel Waters | vígjáték | 104 | 3,0 | Az utolsó komolyabb filmszerep, amiben láttam |